He tamam teşekkür ederim zaten bugün adet günüm adet olmadım nasil istiyorsam artık gebelik Allah im nasip et aminGeç döllenme ise 10 güne kadar yolu var, genelde 1 hafta diyor doktorlar test için
Ben 1 gün geçince bile hemen yapıyorum içimde kalmasın diye sonra sürekli düşünüp insan stres yapıyor .He tamam teşekkür ederim zaten bugün adet günüm adet olmadım nasil istiyorsam artık gebelik Allah im nasip et amin
Bende negatifi görmemek için yapmıyorum Allah im bize tez zamanda evlat ver aminBen 1 gün geçince bile hemen yapıyorum içimde kalmasın diye sonra sürekli düşünüp insan stres yapıyor .
Ne çıktı pozitif mi insallah Allah im.Ben 4 gün geçince kan verdim
Evet pozitif keseyi de gördük bu hafta tekrar gidicem
Darısı benim.basima Amin canım goguslerim iki haftadır hafif karıncalanma sızlanma oluyor 3 gün oldu reglm gecikti bel ağrım varBenim göğüslerimle başladı regli olucam sandım sonra günüm geçti bel ağrım geldi ama karnimda tık yoktu
Kardeşim peki böyle adet şansın varmiydiBen de negatif test görmekten bıktığım için adetim geciktiği halde yapmadım 1 hafta gecikmeyle öğrenmiş oldum
Demi haklisin peki hamilelik var midir bugün 3. Günüm beyaz akıntı varTest pozitif çıkınca da doktora gitmek için heyecan yapıyorsun bence geç öğrenmek en güzeli betan düşük çıkarsa 2 günde bir onu takip etmen falan gerekecek
Ne farklı idi mesela ben adet olacakmışım gibi ama olmuyorum tamda adet zamanı bende hamile olabilirim değil miBen test yapmadan gittim doktoraama emindim yani çünkü ilk gebeliğim ve vücudumu çok iyi taniyorum bu ay değişikti
Ne farklı idi mesela ben adet olacakmışım gibi ama olmuyorum tamda adet zamanı bende hamile olabilirim değil mi
He tamam canım.Allah im bana da nasip.et aminBenim göğüslerim ağrımaya başlayınca anliyordum adet olacağımı onun dışında belirtim olmazdı. Göğüslerimin sadece çevresi acirdi, bu ay göğüslerimin uçlarına doğru kaydı ve aşırı derece de sızlama oldu ama sızlama olmazdı. Karnimda ağrım olurdu olmadı sonra belime geldi ağrı adetim geçince de teste gittim