• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Gecikmesi

Asyaerennp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2021
14
2
1
Erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Boşalma oldu fakat vajina bölgeme gelmedi ve çok dikkat ettik korunmasız olduğu için ama yine de korkup ertesi günü Ella hapı kullandım. 24 Ağustosta son reglimi oldum 4 Eylülde ilişkiye girdim ve şu an yaklaşık 15 gündür adet gecikmesi yaşıyorum. Ella’yı da 12 saat içinde almıştım. Korkup 2 kere idrar testi yaptım ikisi de negatif çıktı. Çok stres yapıyorum aynı durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi? 15 gün gecikme nornal mi

bu şartlar altında zaten hamile kalamazsınız. Stresten ya da başka bir nedenden gecikmiştir. Ayrıca ertesi gün hapları hormonlarınızın dengesini bozar. Bir doktora gidin.

bu şartlar altında zaten hamile kalamazsınız. Stresten ya da başka bir nedenden gecikmiştir. Ayrıca ertesi gün hapları hormonlarınızın dengesini bozar. Bir doktora gidin.
Doktora randevu aldım bir de ilk defa ertesi gün hapı kullanıyorum o yüzden endişelendim hamile olma ihtimalim varsa diye

Doktora randevu aldım bir de ilk defa ertesi gün hapı kullanıyorum o yüzden endişelendim hamile olma ihtimalim varsa diye
Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum şu an 9 ekimde regl olmam gerekiyordu o gün koyu kahve lekelenmem oldu sonraki gün sarı akıntım oldu ve şu an da regl olmadım kan gelmedi ertesi gün hapı düzensizlik yapmış olabilir mi

Merhaba ben de aynı durumu yaşıyorum şu an 9 ekimde regl olmam gerekiyordu o gün koyu kahve lekelenmem oldu sonraki gün sarı akıntım oldu ve şu an da regl olmadım kan gelmedi ertesi gün hapı düzensizlik yapmış olabilir mi
benim reglim yaklaşık 15-20 gün gecikti ama oldum sonunda. Ertesi gün hapı 1 aya kadar bile gecikme yapabiliyormuş endişelenmeyin bence ama çok stres yaparsanız da idrar testi yapabilirsiniz evde içinizi rahatlatmak için

benim reglim yaklaşık 15-20 gün gecikti ama oldum sonunda. Ertesi gün hapı 1 aya kadar bile gecikme yapabiliyormuş endişelenmeyin bence ama çok stres yaparsanız da idrar testi yapabilirsiniz evde içinizi rahatlatmak için
Çok teşekkür ederim 💕

merhbalar; kızlar 2 tüpümde tıkalıydı 1 ay once ıkı tupumude operasyonla actırdım ama yumurtlamada sorun vardı benım neyse normaldede adetlerım 3-4 ayda bır olur .. 1 hafta once test yaparken ıcındekı ıdrar toplama seyı lvaboya dustu bende elımde ıdrarı koydum teste negatıf cıktı ama ara ara sancılar goguslerde asırı buyume sıskınlık ve gaz var .. acaba testı elle yaptıgım ıcın olmamıs olabılırmı 4 yıldır ugrasıyorum test yapmaya korkuyorum artık

Back