- 17 Ağustos 2021
- 53
- 14
- 25
- Konu Sahibi kalbidelikhatun
Jdjdjdjdj
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 gün sonra test yapın diyor yaptım negatif en fazla ne kadar gecikebilir diye soruyorum kullananlar için sadeceHer şeyi biliyorsunuz, içtiğiniz hapın prospektüsünü okuyamıyorsunuz.
Ya okuyun, yazıyor hepsi orada.
Ama okuduğum kadarıyla ara kanamadan sonra adet de olmak gerekmiş ki benimki adet gibi değildi kahverengi renkte ve az az geliyorduGecikme değil bence ara kanama dediğiniz adetti hiç kullanmadım ama burada okuduğum kadarıyla herkeste adet düzensizliği yapmış
Kesin sonuç için kan verin birleşmenin. Üzerinden kaç gün geçtiAma okuduğum kadarıyla ara kanamadan sonra adet de olmak gerekmiş ki benimki adet gibi değildi kahverengi renkte ve az az geliyordu
1 ayı geçti ama üst üste yaptım gebelik testi birsey olsa illaki göstermez mi iki markadan aldımKesin sonuç için kan verin birleşmenin. Üzerinden kaç gün geçti
Ara kanama olması şart değil. Hormon ilacı sonuçta, hormonlarınızı alt üst ediyor hamile kalmayın diye. Her şey olabilir. Kist yapar, adet gelmez. Bekleyeceksiniz. Gebelik şüpheniz varsa kan testi verin. Negatif sonuç alıyorsanız demek ki hamile değilsiniz.Ama okuduğum kadarıyla ara kanamadan sonra adet de olmak gerekmiş ki benimki adet gibi değildi kahverengi renkte ve az az geliyordu
Beklemekten başka çarem yok doğru diyorsunuz ama korkuyor insan istemez buradaki bayanların çoğu tecrübeli olduğu içim sormak istedim bu kadar geciken var mı diyeAra kanama olması şart değil. Hormon ilacı sonuçta, hormonlarınızı alt üst ediyor hamile kalmayın diye. Her şey olabilir. Kist yapar, adet gelmez. Bekleyeceksiniz. Gebelik şüpheniz varsa kan testi verin. Negatif sonuç alıyorsanız demek ki hamile değilsiniz.
Yok tövbe zaten bir daha asla kullanmam ben nolur nolmaz diye kullanmak istedim biliyordum böyle seyler olacağını ama bu kadar gecikmez dedim tarlusal kullananlar olmuş pek önermiyorlar ikisini bir maydonoz suyu soğan suyu içtim pek işe yaramadı bilmiyorum nolucakhiç bir sey olmaz
ancak ertesi gun hapını kafanıza gore kullanmayın
senede bır defa belkı ıkı defa
yanı zorunlu hal dısında bır korunma yontemı degıldır
yumurtalıklarınıza zarar verırısınız
allah korusun olmasını ıstediğinizde zararları ıle ugrasırsınız
Yok tövbe zaten bir daha asla kullanmam ben nolur nolmaz diye kullanmak istedim biliyordum böyle seyler olacağını ama bu kadar gecikmez dedim tarlusal kullananlar olmuş pek önermiyorlar ikisini bir maydonoz suyu soğan suyu içtim pek işe yaramadı bilmiyorum nolucak
bu dedıklerınız hıc ama hıc ıse yaramaz
bu dedıklerınız hıc ama hıc ıse yaramne soma
ne yapmam gerek Pekibu dedıklerınız hıc ama hıc ıse yaramaz
Kan testi sıkıntı olur diye korkuyorum açıkçasıkan testı yaptırın
ve sonrasında sokulmesı ıcın doktora gıdıp ılac ısteyın
dedıgım gıı ılac agır bır ılac hormon bozuyor
O kadar haklısınız ki yaptım bir cahillik insallah daha kötü sonuçlar vermezHalbuki partneriniz prezervatif kullansa hiç böyle kaygılarınız olmayacaktı. Siz ertesi gün haplarıyla hormonlarınızı alt üst edip kendinize zarar verirken o bimlerde bile satılan ürünü almaktan aciz. Lütfen yapmayın kendinize bunu.
niye sıkıntı olsun kiKan testi sıkıntı olur diye korkuyorum açıkçası
niye sıkıntı olsun k
sisteme felan düşüyor korkuyorum ne yalan söyliyeyim ara ara sancım oluyor ama çok az tam diyorum adet oldum lavoboya gidiyorum beyaz akıntı normal mi sizceniye sıkıntı olsun ki