Adet gecikmesi

Gecikme değil bence ara kanama dediğiniz adetti hiç kullanmadım ama burada okuduğum kadarıyla herkeste adet düzensizliği yapmış

Ama okuduğum kadarıyla ara kanamadan sonra adet de olmak gerekmiş ki benimki adet gibi değildi kahverengi renkte ve az az geliyordu
Ara kanama olması şart değil. Hormon ilacı sonuçta, hormonlarınızı alt üst ediyor hamile kalmayın diye. Her şey olabilir. Kist yapar, adet gelmez. Bekleyeceksiniz. Gebelik şüpheniz varsa kan testi verin. Negatif sonuç alıyorsanız demek ki hamile değilsiniz. 🤷‍♀️

Ara kanama olması şart değil. Hormon ilacı sonuçta, hormonlarınızı alt üst ediyor hamile kalmayın diye. Her şey olabilir. Kist yapar, adet gelmez. Bekleyeceksiniz. Gebelik şüpheniz varsa kan testi verin. Negatif sonuç alıyorsanız demek ki hamile değilsiniz. 🤷‍♀️
Beklemekten başka çarem yok doğru diyorsunuz ama korkuyor insan istemez buradaki bayanların çoğu tecrübeli olduğu içim sormak istedim bu kadar geciken var mı diye

hiç bir sey olmaz
ancak ertesi gun hapını kafanıza gore kullanmayın
senede bır defa belkı ıkı defa
yanı zorunlu hal dısında bır korunma yontemı degıldır
yumurtalıklarınıza zarar verırısınız
allah korusun olmasını ıstediğinizde zararları ıle ugrasırsınız

hiç bir sey olmaz
ancak ertesi gun hapını kafanıza gore kullanmayın
senede bır defa belkı ıkı defa
yanı zorunlu hal dısında bır korunma yontemı degıldır
yumurtalıklarınıza zarar verırısınız
allah korusun olmasını ıstediğinizde zararları ıle ugrasırsınız
Yok tövbe zaten bir daha asla kullanmam ben nolur nolmaz diye kullanmak istedim biliyordum böyle seyler olacağını ama bu kadar gecikmez dedim tarlusal kullananlar olmuş pek önermiyorlar ikisini bir maydonoz suyu soğan suyu içtim pek işe yaramadı bilmiyorum nolucak

Halbuki partneriniz prezervatif kullansa hiç böyle kaygılarınız olmayacaktı. Siz ertesi gün haplarıyla hormonlarınızı alt üst edip kendinize zarar verirken o bimlerde bile satılan ürünü almaktan aciz. Lütfen yapmayın kendinize bunu.

Halbuki partneriniz prezervatif kullansa hiç böyle kaygılarınız olmayacaktı. Siz ertesi gün haplarıyla hormonlarınızı alt üst edip kendinize zarar verirken o bimlerde bile satılan ürünü almaktan aciz. Lütfen yapmayın kendinize bunu.
O kadar haklısınız ki yaptım bir cahillik insallah daha kötü sonuçlar vermez

Gecikme varsa kadın doğum uzmanına görünün. Ona göre adet söktürücü verecektir. Korktuğunuz şeyler yaptığınızda lütfen tedbirinizi alın.

X