- 17 Ağustos 2021
- 53
- 14
- 25
- Konu Sahibi kalbidelikhatun
Ben alıp kullansam olmaz mıGecikme varsa kadın doğum uzmanına görünün. Ona göre adet söktürücü verecektir. Korktuğunuz şeyler yaptığınızda lütfen tedbirinizi alın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben alıp kullansam olmaz mıGecikme varsa kadın doğum uzmanına görünün. Ona göre adet söktürücü verecektir. Korktuğunuz şeyler yaptığınızda lütfen tedbirinizi alın.
Kan testi yapmadan kullanmak doğru değil. Ama her eczane verir. Ben bir kaç kez kullandım. Emizirmeden dolayı gecikme çok oluyordu.Ben alıp kullansam olmaz mı
Dış gebelik olsa gebelik testinde de çıkmaz mı pozitif olarakkafanıza gore kullanmayın
önce kan tahlılı
zaten doktorda ultrasonla baksa bıle kan tahlılı ıster
belkı dıs gebelıktır allah korusun
sonucta turlu turlu nedenı olabılır
Bilmiyorum ya kafam allak bullak çok stres yapıyorum bir an aklımdan çıkmıyor kiKan testi yapmadan kullanmak doğru değil. Ama her eczane verir. Ben bir kaç kez kullandım. Emizirmeden dolayı gecikme çok oluyordu.
Aynen erkeklere hava hoş hersey kadınlara teşekkür ederim tavsiyeleriniz için insallah bunlara gerek kalmadan adet olurumSterste etkili. Siz bence sağlık ocağına gidin kan verin gebelik yoksa bir adet söktürücü alın eczacılar bilir kullanın . Size abla tavsiyesi eğer kafanız allak bullak ise ya sevişmeyi erteleyin yada dikkatli korunun. Sonuçta tek ster yapan sizsiniz nişanlınız pek birşey yapmıyor anlaşılan
İnşaallah....Aynen erkeklere hava hoş hersey kadınlara teşekkür ederim tavsiyeleriniz için insallah bunlara gerek kalmadan adet olurum
Siz kullandınız mı Peki abla bu haptanİnşaallah....
Hayır. Genelde eşim korunuyordu ve istediğimiz zamanlarda gebe kalıyorduk. İstenmeyen ilişkim olmadığı için almadım. Ama gecikme konusunda birkaç kez adet söktürücü kullandım işe yaramıştıSiz kullandınız mı Peki abla bu haptan
Anladım abla teşekkür ederimHayır. Genelde eşim korunuyordu ve istediğimiz zamanlarda gebe kalıyorduk. İstenmeyen ilişkim olmadığı için almadım. Ama gecikme konusunda birkaç kez adet söktürücü kullandım işe yaramıştı
Gösterirdi bence kan verin emin olun1 ayı geçti ama üst üste yaptım gebelik testi birsey olsa illaki göstermez mi iki markadan aldım
Peki teşekkür ederimGösterirdi bence kan verin emin olun
evet cıkarDış gebelik olsa gebelik testinde de çıkmaz mı pozitif olarak
Benim testlerim hep negatif çıktıevet cıkar
Benimki ertes72 kullandım 18 gün gecikmenin sonunda oldum o gün olmasaydım bende kadın Doğuma gidecektim bende çok test yaptım negatif çıktı stres yapmayın olursunuz insallah bende şimdi ikinci adeti bekliyorum ondan korktum biraz daMerhaba ana yazıyı silmişsiniz ama ella kullandınız galiba anladığım kadarıyla ve reglniz gecikmiş aynı durmumu ben de yaşadım şu an reglm 6gün gecikti 2 gebelik testi yaptım ve negatif çıktı siz ne yaptınız beni kan testi falan mı ya da doktora gittiniz mi
Bugün 10 gün oldu perşembe gününe doktor randevusu aldım ne olur ne olmaz umarım gitmeden regl olurumBenimki ertes72 kullandım 18 gün gecikmenin sonunda oldum o gün olmasaydım bende kadın Doğuma gidecektim bende çok test yaptım negatif çıktı stres yapmayın olursunuz insallah bende şimdi ikinci adeti bekliyorum ondan korktum biraz da
Bence olursun ya bende çok stresliydim ondan çok geciktiBugün 10 gün oldu perşembe gününe doktor randevusu aldım ne olur ne olmaz umarım gitmeden regl olurum