Adet gecikmesi

LEBIS81

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2021
12
2
1
42
Merhaba! Bayanlar adetim 10 gün gecikti arada kahve leke geldi ama hala olmadım idrar testi negatif bu durumda olup kan testi pozitif çıkan varmı

Adetiniz sık sık gecikir mi?
Kahverengi leke acaba yerleşme kanaması mı diye düşündürdü.
Kan testi yaptırsanıza, 10 gün iyi bile dayanmışsınız

Ovulasyon testi yapıyor muydunuz? Adetiniz düzenli mi normalde? Bu kadar gecikmeye pozitif çıkması gerekirdi ama geç döllenme olabilir

Adetiniz sık sık gecikir mi?
Kahverengi leke acaba yerleşme kanaması mı diye düşündürdü.
Kan testi yaptırsanıza, 10 gün iyi bile dayanmışsınız
Hiç geçmezdi ilk defa bu kadar gecikti prş gününe rabdevu aldım kan testi yapılıcak bilerek bekledim çok umutlanmak istemiyorum zor dayanıyorum aslında idrar testi negatif çıkınca kendimi kandırmıyım diyorum ama yinede umut işte

Ovulasyon testi yapıyor muydunuz? Adetiniz düzenli mi normalde? Bu kadar gecikmeye pozitif çıkması gerekirdi ama geç döllenme olabilir
Adetim normaldi 28 günde bir olurdum en son 20 martta oldum 17 nisanda olmam gerekiyordu olmadım ama idrar testleri negatif çıkıyor prş günü randevum kanda bakılıcak ogün nasip bakalım

Adetim normaldi 28 günde bir olurdum en son 20 martta oldum 17 nisanda olmam gerekiyordu olmadım ama idrar testleri negatif çıkıyor prş günü randevum kanda bakılıcak ogün nasip bakalım
Hayırlısı olsun inşallah

Sizi çok iyi anlıyorum, bende kimyasal gebeliğimi adete üç gün kala öğrenmiştim üç günlük sevincim kursağımda kalmıştı.
İnşallah pozitiftir bizi de haberdar edin.

Sizi çok iyi anlıyorum, bende kimyasal gebeliğimi adete üç gün kala öğrenmiştim üç günlük sevincim kursağımda kalmıştı.
İnşallah pozitiftir bizi de haberdar edin.
Çok geçmiş olsun inş canım benimde ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı 8 ay önce bidahada olmadı nasip inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder

Merhaba! Bayanlar adetim 10 gün gecikti arada kahve leke geldi ama hala olmadım idrar testi negatif bu durumda olup kan testi pozitif çıkan varmı
Hevesin kırılmasın ama Benimde 22 gün gecikti hafif bi leke gibi akınti gibi bişey geldi ama devamı gelmedi doktor tarlusal verdi kullandım bitti.yine gelmedi dün de kan testi yaptırdım negatif. Inşallah seninki gebeliktir çok umitlenme üzülüyoruz sonra

Hayırlısı olsun canım hakkımızda heveslenmek istemiyorum bende çünkü idrar testinde çıkardı diyorum bi yanımda çok istediğinden ümit ediyor hayırlısı bakalım

Kızlar merhaba benim adetimde gecikmede 8. Günümdeyim test yapıyorum negatif ama bu ay bel ağrım ve kasık batmalarım çok oldu adetten sonraki 20. Günde benimde 2gün peçeteye gelen kahverengi kanamam oldu bugünlerdede göğüs uçlarım çok acıyor ve gazım çok oluyor bu kadar olmazdım. Birde bende çikolata kisti var 1ay önce yasmin doğum kontrol hapı vermişti doktor kisti baskılamak için kullandm bitti adetimide olmuştum şuan hala gelen giden yok sizce kanda çıkarmı gebelik vr mıdı bir ihtimal yoksa doğum kontrol hapı nın yan etkisi olabilir mi ?

peki gecikmeyle ilgili bir neden soyledi mi dr

Aynı durumdayım canım adetim 10gunden fazla oldu diye tahmin ediyorum gecikeli. Ama bende kahverengi falan lekelenme hiç yok. Sadece şarıl şarıl akıntım var hayatımda ilk defa bu kadar çok akıntı yaşıyorum. Bi kasıklarda hafif hafif ağrılar. İdrar testlerim negatif bende yarında hala olmazsam çarşamba gidicem doktora yarın randevu almayı düşünüyorum

Ayni sorun bendede var 11 gun oldu gecikeli akintim kivamli ve cok geliyorum idrar ve kan hep negatif kafayi siyircam az kaldi

Ayni sorun bendede var 11 gun oldu gecikeli akintim kivamli ve cok geliyorum idrar ve kan hep negatif kafayi siyircam az kaldi
Malesef benimde öyle sanırım mevsim geçişi falan bilmiyorum artık umut denen şey bitmio. Olmadığı belli aslında ama o umudu kesip atamıyorum aynı şekilde deli divane bekliyorum

15 gun oldu benimde gecikeli
Kan felan verdinmi ben dun verim kocaman 0 cikti pregestron 1.99 cikti hic bir belirtim yok tirlatmak uzereyim ilk defa bole gecikmem oldu sadece 3 4 gun gazim cok oldu kasiklarimda ara agrilarim oldi gecemeyen 4 gun bas agrim oldu aama ne ole gelen var ne burdan bole gelen var

O kadar aynıyız ki. Doktora gitmedim canım ya ha olucam ha olucam diye gitmiyorum çünkü içimden bi histe olsa çıkardı zaten boşuna uğraşma dio. Böyle bi gaz böyle bi akıntı ilk defa yaşıyorum. Kasıklarımda hep az az ağrılar var her sabah bugün regli olucam heralde artık diye uyanıyorum. 1 haftadır hep bi baş ağrım var aşırıya kaçmayan ama huzursuz eden. Doktora gitmemin sebebide hani bu ayda kendimiz deneyelim öbür ay artık adam akıllı doktora gideriz artık ne yapılması gerekiyorsa yaptırırız diye düşündük o yüzden bu ayda masraf etmek istemedim. Zaten çok masraflı süreçler oluo. Yumurtlama takibi klomen falan kullandım hep. 2 aydın bıraktım bu ayda bırakalım 3 ay olsun sonra aşılama falan ne yapılması gerekiyorsa yaparız dedik. O yüzden birazda doktora gitmiyorum ama artık bu haftada olmazsam mecbur gidicem böyle olucak gibi değil. Psikolojim altüst oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…