- 14 Mart 2021
- 66
- 9
- 36
- 31
Gercektem de oyle ben hic bisi kullanmadim iki tane kizim var 7 8 yasindalar 3.yu istiyorum 3 aydir deniyoruz ama yok anlam veremedim akintilarim yogun kivamli yaptigim testlerin haddi hesabi yok kan desen oyle anlam veremiyorum ole gogus agrim sisligim yok bi iki gun bacaklaromagridi sonra hayatmda hic gazim olmazdi kac gundur gazim dolu basim 4 gun surdu kasiklarim ara ara agridi yetmezmis gibi ozel bolgemde kasigimin orda sivilce cikti bunedir artik anlamadimO kadar aynıyız ki. Doktora gitmedim canım ya ha olucam ha olucam diye gitmiyorum çünkü içimden bi histe olsa çıkardı zaten boşuna uğraşma dio. Böyle bi gaz böyle bi akıntı ilk defa yaşıyorum. Kasıklarımda hep az az ağrılar var her sabah bugün regli olucam heralde artık diye uyanıyorum. 1 haftadır hep bi baş ağrım var aşırıya kaçmayan ama huzursuz eden. Doktora gitmemin sebebide hani bu ayda kendimiz deneyelim öbür ay artık adam akıllı doktora gideriz artık ne yapılması gerekiyorsa yaptırırız diye düşündük o yüzden bu ayda masraf etmek istemedim. Zaten çok masraflı süreçler oluo. Yumurtlama takibi klomen falan kullandım hep. 2 aydın bıraktım bu ayda bırakalım 3 ay olsun sonra aşılama falan ne yapılması gerekiyorsa yaparız dedik. O yüzden birazda doktora gitmiyorum ama artık bu haftada olmazsam mecbur gidicem böyle olucak gibi değil. Psikolojim altüst oldu