• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

O kadar aynıyız ki. Doktora gitmedim canım ya ha olucam ha olucam diye gitmiyorum çünkü içimden bi histe olsa çıkardı zaten boşuna uğraşma dio. Böyle bi gaz böyle bi akıntı ilk defa yaşıyorum. Kasıklarımda hep az az ağrılar var her sabah bugün regli olucam heralde artık diye uyanıyorum. 1 haftadır hep bi baş ağrım var aşırıya kaçmayan ama huzursuz eden. Doktora gitmemin sebebide hani bu ayda kendimiz deneyelim öbür ay artık adam akıllı doktora gideriz artık ne yapılması gerekiyorsa yaptırırız diye düşündük o yüzden bu ayda masraf etmek istemedim. Zaten çok masraflı süreçler oluo. Yumurtlama takibi klomen falan kullandım hep. 2 aydın bıraktım bu ayda bırakalım 3 ay olsun sonra aşılama falan ne yapılması gerekiyorsa yaparız dedik. O yüzden birazda doktora gitmiyorum ama artık bu haftada olmazsam mecbur gidicem böyle olucak gibi değil. Psikolojim altüst oldu
Gercektem de oyle ben hic bisi kullanmadim iki tane kizim var 7 8 yasindalar 3.yu istiyorum 3 aydir deniyoruz ama yok anlam veremedim akintilarim yogun kivamli yaptigim testlerin haddi hesabi yok kan desen oyle anlam veremiyorum ole gogus agrim sisligim yok bi iki gun bacaklaromagridi sonra hayatmda hic gazim olmazdi kac gundur gazim dolu basim 4 gun surdu kasiklarim ara ara agridi yetmezmis gibi ozel bolgemde kasigimin orda sivilce cikti bunedir artik anlamadim

Gercektem de oyle ben hic bisi kullanmadim iki tane kizim var 7 8 yasindalar 3.yu istiyorum 3 aydir deniyoruz ama yok anlam veremedim akintilarim yogun kivamli yaptigim testlerin haddi hesabi yok kan desen oyle anlam veremiyorum ole gogus agrim sisligim yok bi iki gun bacaklaromagridi sonra hayatmda hic gazim olmazdi kac gundur gazim dolu basim 4 gun surdu kasiklarim ara ara agridi yetmezmis gibi ozel bolgemde kasigimin orda sivilce cikti bunedir artik anlamadim
Benimde öyle ya bacak ağrısı 2 gün bende çok yaşadım ama dediğin gibi göğüs şişmesi göğüs ağrısı falan hiç yok. Karnımın içi kıpır kıpır hep gaz sancıları falan hiç geçmiyor. Enfeksiyon falan var sanırım bende anlam veremiyorum artık. Allah yardımcımız olsun şu belirsizlikten bir an önce hayırlısıyla kurtulalım. Sen test yaptırınca doktor adet söktürücü falan vermedi mi? Gecikme hakkında bişey demedi mi?

Adetimden 52 gün sonra idrar testinde gördüm pozitifi
Geç döllenme olmuştur o yüzden çıkmıyor şuan testte yada kan testinde
Az önce okudum yazdıklarınızı umarım Allah bize böyle bir mucize nasip eder. Yazdıkların umutlandırdı yine. İnşallah Allahım inşallah 🙏

Benimde öyle ya bacak ağrısı 2 gün bende çok yaşadım ama dediğin gibi göğüs şişmesi göğüs ağrısı falan hiç yok. Karnımın içi kıpır kıpır hep gaz sancıları falan hiç geçmiyor. Enfeksiyon falan var sanırım bende anlam veremiyorum artık. Allah yardımcımız olsun şu belirsizlikten bir an önce hayırlısıyla kurtulalım. Sen test yaptırınca doktor adet söktürücü falan vermedi mi? Gecikme hakkında bişey demedi mi?
Hayir canim dun vermistim zaten kan e nabizdan kontrol ettim bugun resmi tatil oldugu icin gidemedim ama dun solemistim gecikmemi test yapalim dedi yaptik yarin tekrar gidicem bi ayrica sanki rahimim bole hafif agri var ama elledigin zaman birazda bole dudak kisimlari degisik kasiklar hafif sis gibi gogsumunde tam ortasinda sivilce cikti 😀

Hayir canim dun vermistim zaten kan e nabizdan kontrol ettim bugun resmi tatil oldugu icin gidemedim ama dun solemistim gecikmemi test yapalim dedi yaptik yarin tekrar gidicem bi ayrica sanki rahimim bole hafif agri var ama elledigin zaman birazda bole dudak kisimlari degisik kasiklar hafif sis gibi gogsumunde tam ortasinda sivilce cikti 😀
Anladım canım inş bizede bir mucize olur. Yarın haberdar edersen sevinirim ya doktor ne dicek bakalım bende merak ettim

Canım naptın dün akşam benim biraz pembe kahverengi gibi akıntım oldu, devamı gelmedi daha. Çok ağrım var bugün kasıklarım bacaklarım artık gelio heralde artık
Yerlesme olablir mi bende simdi geldim dr dan tejrar kan verdim bir ilac yazdi adet sokturucu ve gebelikte kullanilan gebeligin devamini saglayan bir ilacmis smdi kan sonucu mu beklicem ona gore haraket edicm

Yerlesme olablir mi bende simdi geldim dr dan tejrar kan verdim bir ilac yazdi adet sokturucu ve gebelikte kullanilan gebeligin devamini saglayan bir ilacmis smdi kan sonucu mu beklicem ona gore haraket edicm
Bende acaba yerleşme mi diye heyecanlandım içim umutlanıo bi yandanda olmadığını düşünüyorum... bekliyorum bakalım. Kan sonucun ne zaman çıkıcak Allah yüzüne gülsün ya mucize gerçekleşsin

Bende acaba yerleşme mi diye heyecanlandım içim umutlanıo bi yandanda olmadığını düşünüyorum... bekliyorum bakalım. Kan sonucun ne zaman çıkıcak Allah yüzüne gülsün ya mucize gerçekleşsin
Amin ins nerde varsa bi kan mi versen acaba adet olmusmuydun sen

Yok olmamıştım dün lekelenme geldi işte şimdi yine geldi. Oluyorum heralde artık zaten baya ağrımda var
Hayirlisi olsun insallah benim gecen ay deil bir onceki ay oyle olmustu ilk leke geldi bir gun dedim aha tuttu ic camasiri kirletmedi bile sonra ertesi gun yine oyle azar azar kahverengi gibi gelfi 3.gun kirmizi az geldi o ay adetim ole gecti gecen ay 4 gun once geldi normalinden biraz daha az di bu ay oldu halen yok iste blmiorm bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah bi test alip yapsana

Hayirlisi olsun insallah benim gecen ay deil bir onceki ay oyle olmustu ilk leke geldi bir gun dedim aha tuttu ic camasiri kirletmedi bile sonra ertesi gun yine oyle azar azar kahverengi gibi gelfi 3.gun kirmizi az geldi o ay adetim ole gecti gecen ay 4 gun once geldi normalinden biraz daha az di bu ay oldu halen yok iste blmiorm bakalim hepimizin hakkinda hayirlisi neyse o olsun insallah bi test alip yapsana
Test yaptım baya canım negatif hep tertemiz negatif 😂 başladı benimde geliyor artık dediğin gibi yavaş yavaş gelicek benimde bu ay belli ki. Senin çıktı mı sonucun

Test yaptım baya canım negatif hep tertemiz negatif 😂 başladı benimde geliyor artık dediğin gibi yavaş yavaş gelicek benimde bu ay belli ki. Senin çıktı mı sonucun
Aksam uzeri cikar buyuk ihtimal benmde simdi peceteyle sildigimde tam belli deil ama kahvemsi bir akinti var bir damla

Aynı durumdayım canım adetim 10gunden fazla oldu diye tahmin ediyorum gecikeli. Ama bende kahverengi falan lekelenme hiç yok. Sadece şarıl şarıl akıntım var hayatımda ilk defa bu kadar çok akıntı yaşıyorum. Bi kasıklarda hafif hafif ağrılar. İdrar testlerim negatif bende yarında hala olmazsam çarşamba gidicem doktora yarın randevu almayı düşünüyorum
Benimki gebelik değilmiş hanımlar basit kist varmış dr ilaç verdi daha sonrada kisti alalım dedi

Back
X