Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gecikme olduysa test yapin.Merhaba kızlar benim geçen ay adetim 15 gün gecikti bu ay 3 gün gecikti geçen ay gebelik yoktu bu ay heyecanla inşallah gebelik vardır diye bekliyorum kasıklarımda ağrı var adet olucak gibi hissediyorum belimde ağrıyor ama hiçbir leke vs. yok kaç gün daha beklesem acaba
Canım bu gecikmeler normal değil. Yani onbeşgün sonunda adet olmuşsun doktora görünmeni tavsiye ederim. Kendini dinleme stres yapma inşallah vardır bebeğinMerhaba kızlar benim geçen ay adetim 15 gün gecikti bu ay 3 gün gecikti geçen ay gebelik yoktu bu ay heyecanla inşallah gebelik vardır diye bekliyorum kasıklarımda ağrı var adet olucak gibi hissediyorum belimde ağrıyor ama hiçbir leke vs. yok kaç gün daha beklesem acaba
Geçen ay gittim doktora korunmadigin için vücut böyle tepkileri verir adetinin düzeni oynayabilir dedi adetim gelsin diye ilaç verdi içmedim kendiliğinden oldum bu ay da böyle yine gecikti ama çocuk düşündüğümüz için korunmadim acaba tuttumu ondanmi gecikti diye düşünüyorum test yapicam ama negatif çıkar moralim düşer çocukta yok neden böyle diye kendi kendimi yerim sabah test yapicam duruma göre doktora tekrar kontrole giderim inşallah hamileyimdirCanım bu gecikmeler normal değil. Yani onbeşgün sonunda adet olmuşsun doktora görünmeni tavsiye ederim. Kendini dinleme stres yapma inşallah vardır bebeğin
Sabah yapicam bugünde olmadım mide bulantım var kasıklarım arada ağrıyor tamam oldum diyorum ama leke bile yokGecikme olduysa test yapin.
Hamişsindir inş.bende 38 gün önce kürtaj oldum ve hala adet olmadım. Gebeliğe dsir zerre belirtim yok sancı hafiften gelip gidiyor. Göğüs hassasiyeti ve bel ağrım var.Sabah yapicam bugünde olmadım mide bulantım var kasıklarım arada ağrıyor tamam oldum diyorum ama leke bile yok
İnşallah canım ya geçen ay doktor bizi heveslendirdi kan testi yüksek çıktı gebelik var dedi sonra makine arızalı tekrarlayalım testini dedi tekrarladı gebelik yok dedi inan çok üzüldüm şimdi heveslenirsem yoksa yine uzulucem diye test yapmaya korkuyorum eşim sabah alıp gelicek bakalım seninde inşallah vardır olma ihtimali bile bu kadar mutlu ederken karnında olması ve kürtaj olup yok olması insanı bitirirHamişsindir inş.bende 38 gün önce kürtaj oldum ve hala adet olmadım. Gebeliğe dsir zerre belirtim yok sancı hafiften gelip gidiyor. Göğüs hassasiyeti ve bel ağrım var.
Korkuyorum açıkçası ben artık 2 kaybım var. Dr kontrolünde olmalıyım bu ay olmasa da olur benimİnşallah canım ya geçen ay doktor bizi heveslendirdi kan testi yüksek çıktı gebelik var dedi sonra makine arızalı tekrarlayalım testini dedi tekrarladı gebelik yok dedi inan çok üzüldüm şimdi heveslenirsem yoksa yine uzulucem diye test yapmaya korkuyorum eşim sabah alıp gelicek bakalım seninde inşallah vardır olma ihtimali bile bu kadar mutlu ederken karnında olması ve kürtaj olup yok olması insanı bitirir
Sabah olmaz ki heyecandan akıntı gelse lavobaya koşuyorum oldummu diye inşallah vardır canım Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın isteyen herkese nasıp etsinKorkuyorum açıkçası ben artık 2 kaybım var. Dr kontrolünde olmalıyım bu ay olmasa da olur benimşehir dışındayım. İnşllh vardır senin güsel haberler gel sabah
![]()
Amin cnm. Vardır öyle hissettim inşllhSabah olmaz ki heyecandan akıntı gelse lavobaya koşuyorum oldummu diye inşallah vardır canım Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın isteyen herkese nasıp etsin
İnşallah vardır eşimde geçen aydan dolayı yoktur ya olursun heveslendirme fln modunda onunda heyecanı kaçtı 4 aydır deniyoruzAmin cnm. Vardır öyle hissettim inşllhstres yapma sakın hayırlısını versin rabbim. Kaç aydır istiyorsunuz çocuk
Bende kasık ağrısı var olucam gibi hissediyorum bel ağrısı fln oldu ama 4 gün geçti olmadım sabah test yapıcam çocuk düşünüyormusunuz olma ihtimali olabiliriyi geceler hanımlar benimde normalde 2 gün önce regl olmam gerekiyordu ve adetten en az 10 gün önce göğüslerim ağrır ve 3 4 gün önceden lekelenmelerim olurdu bu ay ne göğüs ağrısı ne lekeleme hiç bir belirti yok regl ve hamilelik adına
Kızım 4 yaşındaydı düşünmeye başladık olmadi kızım 13 yaşında hala olmadi 3 4 senedir artık düşünmüyordum ama korunmuyoruzda cunku eşimden dolayı olmuyordu inşallah siz hamilesinizdir RABBİM hayırlısıyla doğru zamanda kucaginizi doldursunBende kasık ağrısı var olucam gibi hissediyorum bel ağrısı fln oldu ama 4 gün geçti olmadım sabah test yapıcam çocuk düşünüyormusunuz olma ihtimali olabilir
Bence biraz daha gecikirse test yapın belki vardır inşallah çok istiyorum. Amin Rabbim hepimize versin kimseye evlat hasreti yaşatmasin inşallah sizinde vardırKızım 4 yaşındaydı düşünmeye başladık olmadi kızım 13 yaşında hala olmadi 3 4 senedir artık düşünmüyordum ama korunmuyoruzda cunku eşimden dolayı olmuyordu inşallah siz hamilesinizdir RABBİM hayırlısıyla doğru zamanda kucaginizi doldursun
Ben 6. Denryişimde oldu. Olur inşllhİnşallah vardır eşimde geçen aydan dolayı yoktur ya olursun heveslendirme fln modunda onunda heyecanı kaçtı 4 aydır deniyoruz
İnşallah sabah olsun test gelsin sonucu hemen yazarım merakla bekliyorum bendeBen 6. Denryişimde oldu. Olur inşllhhaberdar edersin bizi güsel haberler gel
Geldi mi testin cnmİnşallah sabah olsun test gelsin sonucu hemen yazarım merakla bekliyorum bende
RABBİM en hayırlı zamanda kucaginizi doldursun öncelikle sizlere nasip etsin benim melegimede hayırlı ömür nasip etsin inşallahBence biraz daha gecikirse test yapın belki vardır inşallah çok istiyorum. Amin Rabbim hepimize versin kimseye evlat hasreti yaşatmasin inşallah sizinde vardır