• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

esraaa bozkir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2020
75
44
3
23
Benim adetim 10 gün gecikti 10 günün sonunda kanamam oldu hastaneye gittim doktor sen adet olmuşsun eve git dedi göbeğim gitgide büyüyor sürekli bir yemek yeme ihtiyacı duyuyorum sürekli acıkıyorum birşeyler yiyorum sizce bunun nedeni ne olabilir

Hamile olsanız bile bu belirtiler için çok erken değil mi. ? Göbeğinizin belirginleşmesi için 4. Aya yaklaşmanız gerekiyor. Adet olduğunuz için hormonlardandır. Adet döneminde ister istemez şişiyoruz zaten.

Estağfurullah öyle bişey demedim kusura bakmayın hani ben etrafımda gördüğüm şeye göre söyledim kusura bakmayın 🤗
Hamileliğin ilk aylarında mercimek büyüklüğünde olan bebiş siz de takdir edersiniz ki karında büyüklüğe neden olmaz. Hamileyken adet gibi kanaması olanları görüyoruz. Belki de hamile kaldınız kimyasaldı vb. fark etmediniz.

Üstüne görme gibi olabiliyor ben de olmuştu daha önce normal adet kanaması gelmişti idrar testi yap ;)

Back