Adet gecikmesi

Pamukedisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2020
4
1
1
24
Kızlar selam ,13 Şubat'ta korunma olmadan bi ilişki yaşadık ama riskli olacağını bildiğimiz için 5-6sn içinde -başlamadan- bitirdik. Boşalma vs olmadı. 23 şubat her zamanki adet günümde adet oldum. Ama tüm ay çok stres yaşadım gebe miyim değil miyim korktum olmak istemiyorum bekarım. Nezle oldum ilaçlarla aşk yaşadım velhasıl 23 mart adet görmedim. Şubatın 29 çektiğini unuttum tabi 24ünde yine olmadım. Tarlusal içmeye başladım. 6 gün içtim. İçtiğim ilk günden bu güne kadar ara ara batmalar oldu akıntı çoktu. Geldi gelecek hissediyordum. Düzgün hesaplasaymışım içmezdim şimdiye olmuştum. Neyse bugün bitti ilaç. Adet görürüm değil mi gebelik vs yoktur. Şu stres ömrümden 5 sene götürdü 1 ayda saç döktüm resmen. Lütfen yardım

adet görmüşsün, neden hala korkuyorsun ki? hamile falan değilsin böyle yaparak stresten daha da gecikmesine yol açarsın. maydanoz suyu içmeni öneririm adet söktürüyor

Hamile kalmak o kadar basit değil muhtemel stresten kaynaklı gecikme söz konusu ama çok değil 20 tl erken gebelik testi al ve içini ferahlat böyle durumlarda ertesi gün hapı kullanmanı tavsiye ederim ama sürekli bir ilişkin var ise doğum kontrol hapı en korunaklısı ..

Tarlusalı nasıl aldınız? Bana vermediler de... Aile hekimleri ücretsiz gebelik testi ve prezervatif veya doğum kontrol hapı veriyorlar. Evlilik şartı da aranmıyor. Ayrıca 5 tl olan testler de güvenilir, ben yıllardır onlardan kullanıyorum. Bozuk veya yanlış sonuç çıkaranla karşılaşmadım hiç.

Ben de doğum kontrol hapı kullanıyorum, 28 günlük olanlardan. Yaklaşık 4 yıldır kullanıyorum, önceden saati bile geçmezken 10 gün geciktim şu an. Hamilelik riskim yok, test de yaptım. Aile hekimi ve eczaneye danıştım ancak adet söktürü ilaç alamadım. Virüs yüzünden kadın doğum doktoruna da gidemiyorum... normal poliklinikte doktor yok zaten, tüp bebek polikliniğinde var. Anormal durumlardan kaynaklandığını düşünüyorum, salgın var sonuçta saçma sapan stresliyiz hepimiz. Bu ay çok kadın gecikmiş buradan da gördüğüm kadarıyla.

Merhaba kedime göz damlası almak için ecz gitmiştim orda söyledim adet gecikmesi yaşıyorum nezle oldum ilaç kullandım ondan olabilir mi diye ilaçları sordu söyledim onlar bişey yapmaz dedi Tarlusal getirdi kendi verdi. Gençsin düzensiz olabilir bu hem düzene sokar kullanabilirsin dedi

Merhaba 13 şubat ilişki tarihi ben 21inde test yaptım negatifti 2 tane yaptım zaten 2 gün sonra 23ünde adet görmüştüm her zamanki seyrinde yoğunluğunda 6-7 gün oldum. İçten içe kendime söylüyorum boşalma olmadı regl gördün üzerine. 5-6 saniye sürdüğü için ihtimal vermemem lazım hatta kendiside emin herhangi bi zevk sıvısı varsa yoksa kontrol etmiştim öncesinde demişti. Okul da yok habire evdeyim taktım sürekli kafama gecikti stresten sanırım ((

Öyledir içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…