adet gecikmesi

bluebayou

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
12
0
1
26
erkek arkadasimla ilk regl günümde birlikte olduk (kanamam azdı)
kondom yırtıldı ve biraz kullanmadan devam edip biraktik. sonrasında da bosalmadi ancak zevk suyu vs korkup sabahına da ertes72 aldık
hiçbir şeyim ama sonra yoktu adetim kesildi. ilac yan etki verip ates halsizlik sonrasında da alerji yaptı. bu arada reglim tekrar geldi. kahverengi ve uzun sürdü 5 gün kadar sanırım

bu ayın 19unda olmam gerekiyodu olmadım. test yaptım 2kere negatif cikti.
ne yapmaliyim sizce? kendimi kahrediyorum günlerdir. stres daha kötü yapıyor
lütfen yardımcı olun

Bende prezervatif yırtıldığı için Ertes72 kullandım. Regl olmam gereken tarihten 3 hafta sonra olmuştum. İlaç malesef adet döngüsünü etkiliyor. Bu arada 2 tane test yapmıştım negatif çıkmıştı. Senin içinde bi sorun olacağını sanmıyorum. Bende de 1 gün ara lekelenme olmuştu.

Bende prezervatif yırtıldığı için Ertes72 kullandım. Regl olmam gereken tarihten 3 hafta sonra olmuştum. İlaç malesef adet döngüsünü etkiliyor. Bu arada 2 tane test yapmıştım negatif çıkmıştı. Senin içinde bi sorun olacağını sanmıyorum. Bende de 1 gün ara lekelenme olmuştu.
öncelikle biraz icime su serptiniz tesekkür ederiml🙏🏻🙏🏻 ama bilmiyorum 4 gündür diken üstündeyim. kanamam durmus sonra devam etmisti ilactan sonra,. o yuzden simdi sorun olmaz sanmistim. bir de 5 günden sonra sıkıntı olabilir yazıyor prospektüsünde, iyice gerildim bu yüzden. belki de bu yuzden de olmuyorumdur

bu arada sizde de regl belirtileri olmuş muydu

Ben normal regl dönemlerimde de ağrı veya hassasiyet hissetmediğim için bu dönemde de öyle belirtiler yaşamadım

Testiniz negatifse korkmayin. Zaten o ilaclar adet dongunusunu bozuyor. Biraz daha dikkat derim ben.

bu arada sizde de regl belirtileri oluyor muydu, ben regl olacagim sandim
ben de nerdeyse 1 ay önce ella kullandım. adetim 3 gün gecikti, uzun zamandır adet sancısı yaşıyorum ara ara gelip kayboluyor ama adet olamıyorum :( senin gecikme sebebin bence kesin hapın yan etkisi. çünkü hem boşalma olmamış hem de adetimin ilk günü diyorsun doğurganlığın en az olduğu dönem. bi süre daha bekle adet olmazsan doktora görünürsün adet söktürücü verir.

gerçekten o kadar huzursuzum ki. biraz önce 3.hamilelik testimi yaptım.
adetim hiç böyle gecikmemişti. 5.güne girdim bu arada bende de belirtiler var ama olmuyo gibi, stresten de olmuyo işte
hatta midem falan bulanınca iyice kafam hamileliğe gitmeye basladi ama stres ve korku işte.
ella bende hiç yan etki yapmadı, adetim tam gününde bi kac damla azcık geldi yani, o gün de işte bu bahsettiğim şey oldu birlikte olduk. ella kalmadigi icin ertes almis bulundum. korkum şey benim, ertes ictikten sonra adetim kesildi yan etkiler gösterdi sonra tekrar geldi. şimdi gelmemesini anlamıyorum ve bundan korkuyorum...

ilaclari kullanmamaliyiz sanirim, ben cok pismanim kullandigima

Testiniz negatifse korkmayin. Zaten o ilaclar adet dongunusunu bozuyor. Biraz daha dikkat derim ben.
testlerim negatif cikiyor , ancak ella böyle bi etki vermemisti
o yuzden korkuyorum acikcasi... bir daha böyle ilaclar kullanmaya lanet ettim.
evet dikkat etmeliyim tesekkür ederim..
bu arada baska ne yapmaliyim bu konuda?

seninki yine iyi 5 gün gecikmiş ben haziranın 2'sinden beri adet olamadım.2 kere evde test yaptım 17 temmuzda da kanda gebelik testi yapıldı hepsi negatif,hadi evdeki testler yanlış dicem ama kan en kesin olanı onda da yanlışlık olamaz heralde.doktor ilaç verdi onu kullanıcam bakalım ne olucak.

seninki yine iyi 5 gün gecikmiş ben haziranın 2'sinden beri adet olamadım.2 kere evde test yaptım 17 temmuzda da kanda gebelik testi yapıldı hepsi negatif,hadi evdeki testler yanlış dicem ama kan en kesin olanı onda da yanlışlık olamaz heralde.doktor ilaç verdi onu kullanıcam bakalım ne olucak.
ya çok çok üzüldüm... geçmiş olsun
benim de iş oraya kadar gidecek mi bakalım. bugün 5.gün olmayışımın...
işin kötü tarafı alt kısımda ağrım da var. karnım da ağrıyor gibi
ne yapayım sence?
bu arada senin de ertes'ten sonra mı oldu ?

gerçekten o kadar huzursuzum ki. biraz önce 3.hamilelik testimi yaptım.
adetim hiç böyle gecikmemişti. 5.güne girdim bu arada bende de belirtiler var ama olmuyo gibi, stresten de olmuyo işte
hatta midem falan bulanınca iyice kafam hamileliğe gitmeye basladi ama stres ve korku işte.
ella bende hiç yan etki yapmadı, adetim tam gününde bi kac damla azcık geldi yani, o gün de işte bu bahsettiğim şey oldu birlikte olduk. ella kalmadigi icin ertes almis bulundum. korkum şey benim, ertes ictikten sonra adetim kesildi yan etkiler gösterdi sonra tekrar geldi. şimdi gelmemesini anlamıyorum ve bundan korkuyorum...

ilaclari kullanmamaliyiz sanirim, ben cok pismanim kullandigima
canım anladığım kadarıyla elladan sonra bi sonraki adet döneminde ertes kullanmışsın 5 gün gecikmesi çok normal, doktorlar yılda en fazla 2 kere kullanılmasını gerektiğini söylüyor. zaten belirtilerin varmış 7-8 güne adet olursun olmazsan da kan testi yaptırırsın. ben de seninle aynı durumdayım bu arada inanılmaz şişkinlik var ben de. adetim 3 gün gecikti hatta 4 olacak

ya çok çok üzüldüm... geçmiş olsun
benim de iş oraya kadar gidecek mi bakalım. bugün 5.gün olmayışımın...
işin kötü tarafı alt kısımda ağrım da var. karnım da ağrıyor gibi
ne yapayım sence?
bu arada senin de ertes'ten sonra mı oldu ?
hayır ben ilaç falan kullanmadım kendiliğinden oldu ve ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.O ağrılar bende de oldu temmuzun başında adet olmam lazımdı ağrılarım oldu,kahverengi akıntım oldu tam gelecek falan diye beklerken onlarda kesildi.Sana tavsiyem doktora git kan testi yaptır.Ama sonucun doğruluğu açısından 10 gün gecikmesini bekleyin diyolar ama sen yinede bi araştır tabi.Senin durumunun stresten ya da ilaçtan falan kaynaklandığını düşünüyorum ama ne olur ne olmaz sağlama al işi.

canım anladığım kadarıyla elladan sonra bi sonraki adet döneminde ertes kullanmışsın 5 gün gecikmesi çok normal, doktorlar yılda en fazla 2 kere kullanılmasını gerektiğini söylüyor. zaten belirtilerin varmış 7-8 güne adet olursun olmazsan da kan testi yaptırırsın. ben de seninle aynı durumdayım bu arada inanılmaz şişkinlik var ben de. adetim 3 gün gecikti hatta 4 olacak
evet ella'dan 10 gün sonra regl oldum, kendi normal düzenimde yani. ama tam o gün bu durum olunca ertes72 aldım sonrası malum..
evet karın ağrım ve aşağısında da ağrım oluyor bi kaç gündür...
bilmiyorum bakalım korkuyorum

hayır ben ilaç falan kullanmadım kendiliğinden oldu ve ilk kez böyle bir şey yaşıyorum.O ağrılar bende de oldu temmuzun başında adet olmam lazımdı ağrılarım oldu,kahverengi akıntım oldu tam gelecek falan diye beklerken onlarda kesildi.Sana tavsiyem doktora git kan testi yaptır.Ama sonucun doğruluğu açısından 10 gün gecikmesini bekleyin diyolar ama sen yinede bi araştır tabi.Senin durumunun stresten ya da ilaçtan falan kaynaklandığını düşünüyorum ama ne olur ne olmaz sağlama al işi.
haklısınız sanırım. ben ilactan oldu sandım sizin de..
doktora gideceğim tabiiki.
çook teşekkür ediyorum. umarım dediğiniz gibidir..ve umarım siz de iyilesirsiniz cabuk

erkek arkadasimla ilk regl günümde birlikte olduk (kanamam azdı)
kondom yırtıldı ve biraz kullanmadan devam edip biraktik. sonrasında da bosalmadi ancak zevk suyu vs korkup sabahına da ertes72 aldık
hiçbir şeyim ama sonra yoktu adetim kesildi. ilac yan etki verip ates halsizlik sonrasında da alerji yaptı. bu arada reglim tekrar geldi. kahverengi ve uzun sürdü 5 gün kadar sanırım

bu ayın 19unda olmam gerekiyodu olmadım. test yaptım 2kere negatif cikti.
ne yapmaliyim sizce? kendimi kahrediyorum günlerdir. stres daha kötü yapıyor
lütfen yardımcı olun
Selam canım, ertesi gün hapı kullanımı sonrası halsizlik, lekelenme ve geçici adet gecikmesi gibi yan etkiler olabiliyor. Adet döneminin de 7 güne kadar gecikmesi normal ama 7 günü geçiyorsa veya normalden hafif ya da yoğunsa gebelik testi yaptırman iyi olur. Bir de ertesi gün haplarının içindeki etken maddelerine göre koruma oranı da değişiyor tabi. Benim bildiğim en yüksek koruma oranı Ella'da.

Back