- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Geciktikten iki gun sonra ilk idrarla yapmadim oglendiNe zaman test yaptiniz.ilk idrar mi.adet geçtikten sonra yaptiysaniz doğrudur sonuç.
Uc gun gecikti cikarmi beklimmi biraz daha yoksa bu gidisle jafayi yerim..uKan testi yapın net sonuç alıp rahatlarsanız regl de olursunuz. Hamile miyim gerginliği de regli öteliyor.
Bi kac gune kadar adet belirtilerim vardi oldum olucam diyodum iki gundur artik belirtilerde yok cok kafaya takiyorum2 ay evvel benim de 6 gun geckti. Ben de cok duzenli oluyorum. Gunleri hiç şaşmaz..
Test yaptim, negatif cikti ki kendimden emindim ama bir an acaba mi? Dedim..
Mevsimseldir..
1 tane daha yapın bugun, 4 gun geviktiyse kesin sonuc alirsiniz..Bi kac gune kadar adet belirtilerim vardi oldum olucam diyodum iki gundur artik belirtilerde yok cok kafaya takiyorum
Doktor değilim net bilmiyorum ama çıkar diye düşünüyorum.Uc gun gecikti cikarmi beklimmi biraz daha yoksa bu gidisle jafayi yerim..u
Ben hamilelik dusunmuyorum ya pozitif cikarsa diyede korkuyorumBir de nasil dayaniyorsunuz boyle muallakta kalmaya anlamiyorum.Bunun cevabi kan testinde.Milyon kere vermistim ben yerinizde olsam.
Ben hamilelik dusunmuyorum ya pozitif cikarsa diyede korkuyorum
Yarın ilk ıdrarla tekrar yapın.yok bekleyemem derseniz de kan verin.çıkar zaten.Geciktikten iki gun sonra ilk idrarla yapmadim oglendi
Çünkü hamile kalma stresi rahimde asit salgılatarak spremleri öldürüyor. Korunanlar bu stresi yaşamadıkları için daha rahat tabi korunma yöntemi ile de alakalı. Duymuşsunuzdur mutlaka olmuyor diye tedaviyi bırakıp kendi kendine hamile kalan kadınlar. O yüzden rahat olmak akışına bırakmak lazım.üzgünüm ama korunurken hamıle kalanların
sayısı biz isteyenlere göre daha fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?