• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

zemir

Ol der ve olur
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2018
95
59
38
36
İstanbul
Arkadaşlar merhaba
Benim bugünle birlikte adetim 4 gün gecikti 6 sında adet olmayı bekliyordum fakat hala olmadım bir gün gecikince yani 7sinde idrar testi yaptım çıkmadı. Varla yok arası bi bel ağrısı oluyor ha oldum ha olucam diye bekliyorum ama hala bişey yok. Böyle bi durum yaşayan varmı aranızda acaba yine test yapsam bişey çıkar mı
Bilgi rica ediyorum sizden
Teşekkürler şimdiden dostlar

Merhaba geçen ay adetim 10 gün gecikince hamileyim sandım doktora gittim kan vermeye ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmiş maalesef adet olmuştum. Bu ay da 2 gün erken geldi. Sanırım mevsimlerden kaynaklı Hoppa

Merhaba geçen ay adetim 10 gün gecikince hamileyim sandım doktora gittim kan vermeye ertesi gün de sonucu alıcaktm Kan verip eve geldim bi bakayım kırmızılar gelmiş maalesef adet olmuştum. Bu ay da 2 gün erken geldi. Sanırım mevsimlerden kaynaklı Hoppa

Yaa bende de öyle olucak sanırım brl ağrılarım var hala ama adetim gelmedi. Hayırlısı olsun artık. Cevap için çok teşekkür ederim

Yaa bende de öyle olucak sanırım brl ağrılarım var hala ama adetim gelmedi. Hayırlısı olsun artık. Cevap için çok teşekkür ederim
Rica ederim bebiş istiyorsanız ama inşallah olmazsınız adet kana yavaş geçtiği için belki o yüzden testte çıkmamış olabilir, sevgiler

Benim 3 gün gecikti
3,5 senedir uğraştığımdan test bile yapmdım:)
Havalardandır diyorm.
zaten sağ kasıgım sısızm sızım sızlıyor.)
Ha geldi ha gelecekkkk

Arkadaşlar merhaba
Benim bugünle birlikte adetim 4 gün gecikti 6 sında adet olmayı bekliyordum fakat hala olmadım bir gün gecikince yani 7sinde idrar testi yaptım çıkmadı. Varla yok arası bi bel ağrısı oluyor ha oldum ha olucam diye bekliyorum ama hala bişey yok. Böyle bi durum yaşayan varmı aranızda acaba yine test yapsam bişey çıkar mı
Bilgi rica ediyorum sizden
Teşekkürler şimdiden dostlar
Merhaba ben de 2 kasım da regli oldum ve 15 aralık bugun ve hala regli olmadım tam olarak 28 gunde bir regli oldugum için 15 gün geçti 2 gun once kan testı yaptrdım gebelik yok dedı doktor fakat geç gebelik diye birsey varmıs oyuzden ıkıncı adet gununde gecmesı gerekırmıs bende cok huzursuzum bu anlamda inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Son düzenleme:
Merhaba ben de 2 kasım da regli oldum ve 15 aralık bugun ve hala regli olmadım tam olarak 28 gunde bir regli oldugum için 15 gün geçti 2 gun once kan testı yaptrdım gebelik yok dedı doktor fakat geç gebelik diye birsey varmıs oyuzden ıkıncı adet gununde gecmesı gerekırmıs bende cok huzursuzum bu anlamda inşallah hayırlısı olur hepimiz için
Sizin için inşallah hayırlısı olur
Ben relg oldum ve baya sancılı geçiyor muhtemelen havalardandır diyorum. Rabbim hayırlısını versin kucağımıza boş bırakmasın inşallah ❣️

Kızlar merhaba ben en son 28 ekimde adet oldum o gün bugundur adet olmuyorum normal şartlarda en gec kasımın sonunda adet olmam gerekiyordu. Şuan 22 günlük gecikmem var gecen hafta gebelik tesri yaptım negatif cıktı. Sizce normal mi

Merhaba benim de adetim 1 ay geçti iki kere idrar testi yaptim negatif cıktı . Bugün yaptim hatta birini . Hiç böyle 1 ay geciktiği olmadi . Bu isten ben bisey anlamdım

Lütfen bana da bişey diyin,adetim 5 gündür yok ve hep 28 çeker düzenlidir yani.hamileyim sandım bugün sabah test yaptım negatif cikti.internette 7 gün sonunda test yapılması sonucun doğruluğu acisindan daha uygun falan yazıyor.pazartesi bir daha yapıcam ama var mıdır ki yaa, 6 buçuk yıldır olsun diye uğraşıyoruz.ara ara bel ağrılarım var hafif bir şekilde ama adet olacakmisim gibi değil daha farklı,bilen birileri varsa yardımcı olabilir mi,kan testi için de 10 gün geçmiş olmasını bekleyecegim

Kızlar merhaba ben en son 28 ekimde adet oldum o gün bugundur adet olmuyorum normal şartlarda en gec kasımın sonunda adet olmam gerekiyordu. Şuan 22 günlük gecikmem var gecen hafta gebelik tesri yaptım negatif cıktı. Sizce normal mi
Sizin sonuç ne olmuştu aceba

Back