- 25 Aralık 2017
- 922
- 569
- 103
- Konu Sahibi Yaprak baby
-
Ben adetimin 12.günü vurundum 1 ocakta.ilk iğnem.inşallah hamileyizdir.yarın öğrerecem ben13. Günü vurundum iğneyi 1 ocakta ilk defa geçen ay vurunmuştum bu 2 ay olcak 3 olmaz inşallah senin kaçıncı sen ne zaman vurundun
Hadi inşallah canım ben dayanamayıp bugün yaptırabilirim kan testi çıkar dimi varsa bugündenBen adetimin 12.günü vurundum 1 ocakta.ilk iğnem.inşallah hamileyizdir.yarın öğrerecem ben
Çıkar inşallah.çıkarda diyorlar.ben yarın yaptırcam büyük ihtimalle doktor muayenesinden sonraHadi inşallah canım ben dayanamayıp bugün yaptırabilirim kan testi çıkar dimi varsa bugünden
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımHadi inşallah canım ben dayanamayıp bugün yaptırabilirim kan testi çıkar dimi varsa bugünden
İnşallah canım inşallah ikimiz de hamileyizdir hayırlısıylaHayırlı haberlerini bekliyorum canım
Bende beklemedeyimAynı durumdayız.
Ay ne zor dimi beklemekBende beklemedeyim
Ay inş bekleyen herkez şuraya yazarda hamileyim die inşallah amin yarabbimGit gide çoğalıyoruz .....
Ben doktora gidemedim bugün evde test yaptım negatif çıktı umudumu kaybettim olmadı yineAy inş bekleyen herkez şuraya yazarda hamileyim die inşallah amin yarabbim
Bende cnm üç gündür kahve akıntım vardı şimdi kırmızıya döndü malesef sekiz gün geçikti pko var ama bende malasefBen doktora gidemedim bugün evde test yaptım negatif çıktı umudumu kaybettim olmadı yine
Hayırlısı olsun canım napalım daha hayırlı bi zamanda olur inşallah en kısa zamanda tabiBende cnm üç gündür kahve akıntım vardı şimdi kırmızıya döndü malesef sekiz gün geçikti pko var ama bende malasef
Canım bugün test yaptırırsan sonucu yaz bize deGit gide çoğalıyoruz .....
Günaydın ğülüm saat 10 da doktora gidecem.bakalım lekelerim oluyor.açıkçası ne diyeceğini bende merak ediyorumCanım bugün test yaptırırsan sonucu yaz bize de
Hayırlı haberlerini bekliyorum o zamanGünaydın ğülüm saat 10 da doktora gidecem.bakalım lekelerim oluyor.açıkçası ne diyeceğini bende merak ediyorum
0.5 gebe değilim doktor bu ay adet olmayacaksın dedi.yumurtamın biri çatlamamış kiste çevirmiş o yüzden ginera hapına başlıycam önümüzdeki ay adetimin 3.günü gedip tedaviye devam edecek.bir ay ertelendi yani.Hayırlı haberlerini bekliyorum o zaman
Canım sonuç ne benim de deli gibi adet ağrılarım var olmadım bi türlü olacaksa da olsam artık huzursuz oldumHayırlı haberlerini bekliyorum o zaman
Hadi yaa benim de mi öyle bişey oldu acaba kist neden oluşuyo peki iğneden mi0.5 gebe değilim doktor bu ay adet olmayacaksın dedi.yumurtamın biri çatlamamış kiste çevirmiş o yüzden ginera hapına başlıycam önümüzdeki ay adetimin 3.günü gedip tedaviye devam edecek.bir ay ertelendi yani.
Çatlamayan yumurtadan dolayı adet olmazsın dedi.ginera verdi.bir ay ertalende gerçektende adet 10 gün geçmeden gitmem artık 40 gün bekliycem artıkHadi yaa benim de mi öyle bişey oldu acaba kist neden oluşuyo peki iğneden mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?