- 17 Ocak 2018
- 20
- 6
- 1
- 36
- Konu Sahibi Yaprak baby
-
Kan testine git canimKızlaar meraba. Adetimden 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adetim 2 güm geçti. Adet belirtilerim de var ama hamile olabilir miyim sizce?
Degilsen adette olcan zaten bekleyip skntiya girecegine git yap cnim hersey gonlunce olsunÇıkmazsa diye korkuyorum
Orası da öyle ama be biliyim ya olsa testte çıkardı heralde amin inşallah canım teşekkür ederimDegilsen adette olcan zaten bekleyip skntiya girecegine git yap cnim hersey gonlunce olsun
Aynı durumdayız.Kızlaar meraba. Adetimden 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Adetim 2 güm geçti. Adet belirtilerim de var ama hamile olabilir miyim sizce?
Senin ne kadar gecikti canımAynı durumdayız.
Normalde 3.günüm.yarın doktora gidcem. Çatlatma iğneminde 18.günü...normalde benle iğne olanlar adet oldu.ben olamadımSenin ne kadar gecikti canım
Ben de iğne yaptırdım crinone jel de kullandım bu ay benim de 2. Günüm bugün ilaç gecikme yapmış olabilir diye de düşünüyorum amaNormalde 3.günüm.yarın doktora gidcem. Çatlatma iğneminde 18.günü...normalde benle iğne olanlar adet oldu.ben olamadım
Jel ne içindi.iğnenin kaçıncı günandesin gülümBen de iğne yaptırdım crinone jel de kullandım bu ay benim de 2. Günüm bugün ilaç gecikme yapmış olabilir diye de düşünüyorum ama
Jeli bebeğin tutunması için verdi doktorum benim de 18. Günü iğneminJel ne içindi.iğnenin kaçıncı günandesin gülüm
Ben ilk oglumu adetimden bes gun gecti yaptim cikmadi testte geciktikten sonra on gun gecti yaptim cikti gec dollenmeydiOrası da öyle ama be biliyim ya olsa testte çıkardı heralde amin inşallah canım teşekkür ederim
Ne biliyim test 6 gün öncesi testiydi ya çıkardı olsa diye düşündüm ama inşallah dediğin gibidir canımBen ilk oglumu adetimden bes gun gecti yaptim cikmadi testte geciktikten sonra on gun gecti yaptim cikti gec dollenmeydi
Git bi test yapNe biliyim test 6 gün öncesi testiydi ya çıkardı olsa diye düşündüm ama inşallah dediğin gibidir canım
Valla aynıymışız. Test yaptınmı.dün ben idrar yaptım negatif çıktıJeli bebeğin tutunması için verdi doktorum benim de 18. Günü iğnemin
Ben adetime 2 gün kala yaptım şu 6 gün öncesinden gösteren var ya ondan ama negatif çıktıValla aynıymışız. Test yaptınmı.dün ben idrar yaptım negatif çıktı
Valla bende deli olacam.dün yaptım negatif.ama yarın doktora gidecem.kaçıncı iğnen.adetinin kaçıncı günü vurulmuştun canımBen adetime 2 gün kala yaptım şu 6 gün öncesinden gösteren var ya ondan ama negatif çıktı
13. Günü vurundum iğneyi 1 ocakta ilk defa geçen ay vurunmuştum bu 2 ay olcak 3 olmaz inşallah senin kaçıncı sen ne zaman vurundunValla bende deli olacam.dün yaptım negatif.ama yarın doktora gidecem.kaçıncı iğnen.adetinin kaçıncı günü vurulmuştun canım
Hiç bilmiyorum ki canım bi kan testi yaptır istersenmerhaba
adet döngüm çok düzenlidir genelde 27 gün sürer, yılda 2 kez de 28-29 gün sürer.. eşimle 17 ya da 18. gün (adete 10 gün vardı) risksiz dönem diyerek korunmadık.. 28. gün bir damla kan gördüm peçetede aa dedim adet oluyorum, o gün çok üşüyordum akşam da ateşlenince arveles (ağrı kesici) içtim.. sonra kanamam bir daha olmadı. ben de ağrı kesici kanamayı kesmiştir diye düşündüm. (normalde azaltır ama kesmezdi) ama bugün döngünün 31. günü ve kanamam hala yok..idrarda gebelik testi yaptım negatif çıktı, ama emin de olamadım.. sizce hamilemiyim? ne meme ağrısı ne başka şikayetim var sadece hafif ateş ve ishal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?