Lütfen doktora git yazmayın çünkü zaten gidicem pazartesi günü, o zamana kadar konuşmak sizden fikir almak için yazdım
Adetim 9 gün gecikti
Yaklaşık 3 gündür adet olmayı bekliyorum çünkü 3 gündür beyaz akıntı gelmiyor, peçeteye sildiğim zaman ara ara kırmızılı akıntı görüyorum
Hani bu yüzden sökülecek de sökülemiyor gibi hissediyorum
Sökülmesi için ne yapabilirim. İçebileceğim önerebileceğiniz bi şeyler var mı
Test de yapmadım artık pazartesiye kadar sökülmezse kan vereceğim
Hiçbir ilaç kullanmıyorum, stres altında da değilim. Gecikene kadar değildim yani. Ama birkaç gündür kafamı bu adetle bozdum9 günlük gecikme ciddi bir gecikme.
Gecikmeyi ortaya cikarak herhangi bir ilac kullaniyor musunuz?
Antidepresan vs?
Ya da asiri stres altinda misiniz?
Adetiniz hep duzensiz miydi? Yoksa yeni mi oldu?
Hamile misiniz degilmisiniz buna emin olmadan söktürücü kullanmanizi tavsiye etmem.
Hamile iseniz adetimi sökeyim derken düşük yapabilir ve kendinize zarar verebilirsiniz.
Bana hamilesiniz gibi geldi.
En kisa zamanda test yapin. Eczanelerde kolaylikla bulunabiliyor. Ve eger hamilelik var ise zaten 9 gun gecmis kesinlikle cikar.
Kan testine gerek bile yok.
Ya işte şöyle bir şey var, ilk adet gördüğüm günden beri sorunluydu benim adetim. Hatta 1 sene önce 140 gün adet görmediğim oldu, bu kadar saçma sapan bir düzen. Ama sonrasında doktora gidip ilaç kullandım ve döngüm düzene girdi. Bu yüzden son 6 ayım hep düzenli. Arada en fazla 3 gün gecikmem olmuştu. Şimdi 9 olunca çıldırdım resmenAnalı babalı büyütün
Şaka bir yana, hava değişiminden olabilir yüksek ihtimal. Benim hep düzensizdir mesela, sizin ilk kez mi oluyor?
Ay deme öyle bebek falan, oturup ağlayacam şimdi.Bebeğin babası kim antonie
Nasıldı kanımız benim üstüne görme kanım pembeydikan geldi artık, sonunda. biraz rahatladım ama bu sefer de normalden farklı bir şekilde gelmiş olması kafamı karıştırdı, üstüne görmeyi araştırıp duruyorumyarın doktora gidene kadar bana rahat yok gibi.
kırmızı fakat normale kıyasla çok az geliyorNasıldı kanımız benim üstüne görme kanım pembeydi
Durumunuzu merak ettim. Mutlaka yazın.kırmızı fakat normale kıyasla çok az geliyor
siz biraz tecrübelerinizden bahseder misiniz? üstüne gördüğünüzde adetiniz gecikmiş miydi? ve kaç gün boyunca kanamanız oldu? sonraki ay adet görmeyince mi anladınız hamile olduğunuzu?
kan verdim, negatif çıktıDurumunuzu merak ettim. Mutlaka yazın.
Bende de kanda negatif çıktı ama gelmedi
Yani sormak istedigim her zaman 1 gun ancak oynayan döngü 5 gun oldu ve kasiklarim griyor sonuç husran ciktiCanim benimde 11 gunumdeyim bende sets yaptim demin negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?