• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi

antonie

bahtım saçlarımdan karadır
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2016
2.882
5.857
158
Lütfen doktora git yazmayın çünkü zaten gidicem pazartesi günü, o zamana kadar konuşmak sizden fikir almak için yazdım

Adetim 9 gün gecikti
Yaklaşık 3 gündür adet olmayı bekliyorum çünkü 3 gündür beyaz akıntı gelmiyor, peçeteye sildiğim zaman ara ara kırmızılı akıntı görüyorum

Hani bu yüzden sökülecek de sökülemiyor gibi hissediyorum
Sökülmesi için ne yapabilirim. İçebileceğim önerebileceğiniz bi şeyler var mı

Test de yapmadım artık pazartesiye kadar sökülmezse kan vereceğim

Lütfen doktora git yazmayın çünkü zaten gidicem pazartesi günü, o zamana kadar konuşmak sizden fikir almak için yazdım

Adetim 9 gün gecikti
Yaklaşık 3 gündür adet olmayı bekliyorum çünkü 3 gündür beyaz akıntı gelmiyor, peçeteye sildiğim zaman ara ara kırmızılı akıntı görüyorum

Hani bu yüzden sökülecek de sökülemiyor gibi hissediyorum
Sökülmesi için ne yapabilirim. İçebileceğim önerebileceğiniz bi şeyler var mı

Test de yapmadım artık pazartesiye kadar sökülmezse kan vereceğim

9 günlük gecikme ciddi bir gecikme.
Gecikmeyi ortaya cikarak herhangi bir ilac kullaniyor musunuz?
Antidepresan vs?
Ya da asiri stres altinda misiniz?
Adetiniz hep duzensiz miydi? Yoksa yeni mi oldu?
Hamile misiniz degilmisiniz buna emin olmadan söktürücü kullanmanizi tavsiye etmem.
Hamile iseniz adetimi sökeyim derken düşük yapabilir ve kendinize zarar verebilirsiniz.
Bana hamilesiniz gibi geldi.
En kisa zamanda test yapin. Eczanelerde kolaylikla bulunabiliyor. Ve eger hamilelik var ise zaten 9 gun gecmis kesinlikle cikar.
Kan testine gerek bile yok.

9 günlük gecikme ciddi bir gecikme.
Gecikmeyi ortaya cikarak herhangi bir ilac kullaniyor musunuz?
Antidepresan vs?
Ya da asiri stres altinda misiniz?
Adetiniz hep duzensiz miydi? Yoksa yeni mi oldu?
Hamile misiniz degilmisiniz buna emin olmadan söktürücü kullanmanizi tavsiye etmem.
Hamile iseniz adetimi sökeyim derken düşük yapabilir ve kendinize zarar verebilirsiniz.
Bana hamilesiniz gibi geldi.
En kisa zamanda test yapin. Eczanelerde kolaylikla bulunabiliyor. Ve eger hamilelik var ise zaten 9 gun gecmis kesinlikle cikar.
Kan testine gerek bile yok.
Hiçbir ilaç kullanmıyorum, stres altında da değilim. Gecikene kadar değildim yani. Ama birkaç gündür kafamı bu adetle bozdum
Sadece hava değişimi yaşadım. Soğuk bir yerden bir anda sıcağa döndüm hatta bunun sonucunda hasta bile oldum, etkilese etkilese bu etkiler diye düşünüyorum

Aslında yıllarca adetim düzensizdi kafasına göre olurdu ama son 6-7 aydır düzenliydi, 2 gün falan oynamıştır maksimum

Söktürücü ilaç kafama göre almam zaten ama belki bitki çayı vs işe yarar diye düşündüm

Umarım gebelikten değil hava değişimindendir :KK43:

Analı babalı büyütün :KK71:

Şaka bir yana, hava değişiminden olabilir yüksek ihtimal. Benim hep düzensizdir mesela, sizin ilk kez mi oluyor?

9 gün çok bence de.
Ben geciktiği Zaman soğan suyu içmiştim tadı kötü ama iyi bir söktürücü oldu.

Analı babalı büyütün :KK71:

Şaka bir yana, hava değişiminden olabilir yüksek ihtimal. Benim hep düzensizdir mesela, sizin ilk kez mi oluyor?
Ya işte şöyle bir şey var, ilk adet gördüğüm günden beri sorunluydu benim adetim. Hatta 1 sene önce 140 gün adet görmediğim oldu, bu kadar saçma sapan bir düzen. Ama sonrasında doktora gidip ilaç kullandım ve döngüm düzene girdi. Bu yüzden son 6 ayım hep düzenli. Arada en fazla 3 gün gecikmem olmuştu. Şimdi 9 olunca çıldırdım resmen

Son düzenleme:
Benimde bugun 9 gunum doktora gittim rahim duvarinda baya kalinlasma var dedi kan testinde negatif cikti sokturucu verdi esim kullandirtmadi belki gec dollenmedir diye ovu testi kullaniyorum bu ay yumurtlamada oldu yumurtlamadan 14 gun sonra adet oluyordum hic sasmazdi ama bu ay 21 bir gun oldu olmadim hic adete bagli bir belirtimde yok normalde bir hafta once agrim baslardi rahim bolgesinde ama yok beyaz akintim var baya cok daha once yumurtlama zamanimda bile boyle akintim olmadi bu aralar istahim baya acildi dizi bile izlerken acikiyorum orda ne gorsem canim cekiyor goguslerimde iki gundur agrixor benim durumunda olan varmi lutfen cevap yazarmisiniz

kan geldi artık, sonunda. biraz rahatladım ama bu sefer de normalden farklı bir şekilde gelmiş olması kafamı karıştırdı, üstüne görmeyi araştırıp duruyorum:KK14:yarın doktora gidene kadar bana rahat yok gibi.

kan geldi artık, sonunda. biraz rahatladım ama bu sefer de normalden farklı bir şekilde gelmiş olması kafamı karıştırdı, üstüne görmeyi araştırıp duruyorum:KK14:yarın doktora gidene kadar bana rahat yok gibi.
Nasıldı kanımız benim üstüne görme kanım pembeydi

Nasıldı kanımız benim üstüne görme kanım pembeydi
kırmızı fakat normale kıyasla çok az geliyor

siz biraz tecrübelerinizden bahseder misiniz? üstüne gördüğünüzde adetiniz gecikmiş miydi? ve kaç gün boyunca kanamanız oldu? sonraki ay adet görmeyince mi anladınız hamile olduğunuzu?

kırmızı fakat normale kıyasla çok az geliyor

siz biraz tecrübelerinizden bahseder misiniz? üstüne gördüğünüzde adetiniz gecikmiş miydi? ve kaç gün boyunca kanamanız oldu? sonraki ay adet görmeyince mi anladınız hamile olduğunuzu?
Durumunuzu merak ettim. Mutlaka yazın.
Bende de kanda negatif çıktı ama gelmedi

Benim 5 gun geçti gittim test aldim negatif cikti kesin degilmiyim şimdi.ama midem bulaniyor arada kasiklarim biraz agriyor anlam vermiş degilim yeminle..

Benimde oyle ben ovulasyon testi kullaniyorum baya oldu hep ayni marka kullandim yumurtlamam oldu eminim hatta az da kanamam oldu onada yumurta catladonda oluyor diyorlar hep hrsaplarim 14 duncu gun benim adetim gelirdi ama bu ay 25 gunum yumurtlamadan bu yana adetimdende 11 gun gecmis oluyor bende iki gunum falan gecinde kanda bile baktirdim negatif hala adet olmayi bekliyorum bugn idrar testinde negatif

Kandada baktir baska forumlarda da okudum gec dollenme diye bisey oluyormus ben bi umut oyledir belki diyorum bekliyorum onsalkah sende bende hamileyizdir burda veriruz mutlu haberi

Back