• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi yaşayanlar yardımm

Benle aynı durumu yaşamışsın neredeyse. Regl olduğunda hamilelik söz konusu değil. Benim de 8 gün gecikti ve dün gece ne hamile olması saçmalama dedim. Dabaha adet olmultum yani tamamen beniynin oyunu bu sana. Donmayan insano dondurarak öldürür beyin. Herşeyi o ayarlar sen aklına şunu sol hamilelik söz kpnusu değil üstüne görme lekelenmedir ki farketmeyeceğin bile olabilir bu. Adet ise daha akışkanlıdır. Daha yoğundur. Bu farklarla anlayabilirsin
hatırladığım kadarıyla normal bir şekilde regl olmuştum. gerçekten çok teşekkür ederim. 5 gündür odadan çıkmıyorum neredeyse, derse gitmiyorum. çok kötü haldeyim. umarım dediğin gibidir. gerçekten teşekkür ederim.

hatırladığım kadarıyla normal bir şekilde regl olmuştum. gerçekten çok teşekkür ederim. 5 gündür odadan çıkmıyorum neredeyse, derse gitmiyorum. çok kötü haldeyim. umarım dediğin gibidir. gerçekten teşekkür ederim.
Sen benden kötüymüşsün. Gerçekten takma kafana ben taktım kafaya hayatım aksadı dedim napayım artık öyleyse öyle dedim. Istiyorum tam emin olayım görüp rahatlayayım diye test al yap negatif çıkar. Karın şişkinliği varsa da ve buna gaz sıkışması dahil adet olursun 2 3 güne

Sen benden kötüymüşsün. Gerçekten takma kafana ben taktım kafaya hayatım aksadı dedim napayım artık öyleyse öyle dedim. Istiyorum tam emin olayım görüp rahatlayayım diye test al yap negatif çıkar. Karın şişkinliği varsa da ve buna gaz sıkışması dahil adet olursun 2 3 güne
gaz, kabızlık, şişkinlik. hepsi var. umarım en yakın zamanda olurum. iki test de negatif olunca içim rahatlar gibi olmuştu ama korku insanı ne hallere sokuyor işte

Merhaba bende 1.5 yıldır evliyim ilk defa 34 gündür adet görmüyorum 24 yaşındayım evlendikten sonra âdet düzensizliğim başladı ama 10-15-20 gün gecikirdi hiç böyle gecikmemisti kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdığım 25 gün gecikmişti ve kahverengi lekeler geldi 1 gün sürdü sonra hiç bir leke bile olmadi sonuçta negatif çıktı hiç korunmadık tiroit ilacından başka da bı ilaç içmiyorum canım çok sıkılıyor bu konuda çok da endişeliyim yardımcı olursaniz çok sevinirim 🙏

Bir süre önce adet düzensizliği sorunu yaşadım. tabi bu süreç öyle kolay atlatamadım gittiğim çoğu doktor menoz başlangıcı dedi ben 26 yaşındayım hamile kalamıcağım gibi bir sürü ıvır zıvır laflar duydum. Neyseki imdadıma Ankarada yeni bulduğum doktorum yetişti ve bir süre tedaviyle bütün sorunlarmı çözdü ve en güzeli bir bebek bekliyorum :)

Bir süre önce adet düzensizliği sorunu yaşadım. tabi bu süreç öyle kolay atlatamadım gittiğim çoğu doktor menoz başlangıcı dedi ben 26 yaşındayım hamile kalamıcağım gibi bir sürü ıvır zıvır laflar duydum. Neyseki imdadıma Ankarada yeni bulduğum doktorum yetişti ve bir süre tedaviyle bütün sorunlarmı çözdü ve en güzeli bir bebek bekliyorum :)
Benim sorunum da bu infertilite bölümündeyim tüm tetkiklerimiz normal çıktık bir sorun yokk sadece rahim ağzı filmi çektiricem ama normal zamanlarda olamadığım için randevu de alamıyorum çok huzursuzum bu kadar gecikmeyi normal bulmuyorum. Sizin adınıza inanın çok sevindim Allah analı babalı büyüsün inşallah 🙏

Çok teşekkür ederim. İnşallah sizin de sonuçlarınız güzel haberler alırız. şimdi çeşitli tedavi yöntemleri var şakın korkmayın çözümü vardır herşeyin.

Back