Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi yardım kizlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Su9595

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
158
24
98
Merhaba kızlar.dogum kontrol hapı kullanıyorum bu ay bı kaç gün ilacımı içmeyi unuttuğum için ara kanamam oldu ama ilacı içmeye devam ettim kutu bitti fakat 5 gün oldu tekrar âdet olmadım hamile olma ihtimalim varmı sizce? Yoksa ara kanamadan dolayı mı gecikti?

Hamile de olabilirsiniz bı tanıdığıma öyle oldu 1 tane içmeyi unutmuş hamileymiş. Dikkat edin hamile olmadığınıza emin olmadan ilaç kullanmayın

Hamile de olabilirsiniz bı tanıdığıma öyle oldu 1 tane içmeyi unutmuş hamileymiş. Dikkat edin hamile olmadığınıza emin olmadan ilaç kullanmayın
Yani 2 gün önce idrar testi yaptım ama negatifti acaba erken mi yaptım hicbri adet belirtimde yok :/ ara kanama âdeti gecktirrmi ki acaba

Yani 2 gün önce idrar testi yaptım ama negatifti acaba erken mi yaptım hicbri adet belirtimde yok :/ ara kanama âdeti gecktirrmi ki acaba
Belki ara kanama dediğiniz adet olabilir o yüzden şuan adet olmamış olabilirsiniz. Yine de ilaç kullanmadan bekleyin 2 gün tekrar test yapın

Belki ara kanama dediğiniz adet olabilir o yüzden şuan adet olmamış olabilirsiniz. Yine de ilaç kullanmadan bekleyin 2 gün tekrar test yapın
Ya o ara kanama ilaç içmeyi unuttuğum için oldu zaten ama ilacı birakmadan devam ettim kutu bitince gene olmam lazimdi aslında mantıken :/ idrar da negatif çıkınca emin olamadim iste

Ya o ara kanama ilaç içmeyi unuttuğum için oldu zaten ama ilacı birakmadan devam ettim kutu bitince gene olmam lazimdi aslında mantıken :/ idrar da negatif çıkınca emin olamadim iste
Yarın kan verin en iyisi

İhtimal söz konusu mu sizce peki
Evet kesinlikle . Ben yasmin kullanıyordum eşim çocuk diye tutturdu dedim ki bak Ramazan geldi oruç tutayım sonra ilacı bırakırım oda zaten hemen kalmazsın yaaa dedi ve ben o ay hamileydim . İlacı kaç gün içmediniz ?

Bende Yasmin kullanıyordum valla 4-5 gün arka arkaya içmedim kesin ki ara kanama yaptı ama snra kutu bitene kdr ictim devam ettim kutu biteli şuan 8 gün oldu

Bende Yasmin kullanıyordum valla 4-5 gün arka arkaya içmedim kesin ki ara kanama yaptı ama snra kutu bitene kdr ictim devam ettim kutu biteli şuan 8 gün oldu
kesinlikle kan ver hemen aaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…