Birde canım progestan rahmin kalınlaşmasını sağlıyor. Sende büyük ihtimalle bu ay rahmin yeterli kalınlığa ulaşamadığı için tam adet kanaması yaşayamadın. Korkulacak bir durum olduğunu sanmıyorum ben sıkıntı yapma kendineYaaaasizin adet gününüzde mi geldi? Ben gitmedim doktora, öylece kahverengi oldu ve bitti peki hangi hormonlarla alakalı dedi hatırlıyor musunuz???
Testi yükle bakalım istersenLekelenmeler arttı adete dönecek gibi ama test yaptım belli belirsiz ikinci çizgi var. Eşimde gördü.
Ben az da olsa göruyorum inşallah vardırŞaşı oldum yemin ederim çizgi var mı yok mu sizce
Eki Görüntüle 2763405
Canım merak ettim sonucun suan nedir tekrar yaptın mı testSonucu yazıcam demistim test yaptım negatifyine olmadı
Evet en son dün eşimin yoğun ısrarlarıyla yaptım negatif. Doktora gitmedim zaten adet tarihime bi hafta kaldı. Umarım bu zamanında olurCanım merak ettim sonucun suan nedir tekrar yaptın mı test
Bide ben soğan suyu yapayım dedim ama adet olmadım ne idüğü belirsiz şuan acaba bıraksam mı?Canım merak ettim sonucun suan nedir tekrar yaptın mı test
Yok suan belli değilse hiç bir sey kullanmayın bence zarar verebilir adet olursanı o zaman kullanın soğan suyunuBide ben soğan suyu yapayım dedim ama adet olmadım ne idüğü belirsiz şuan acaba bıraksam mı?
Önündeki maçlara bakarsın üzme insallah bir gün bzde anne olucazzzÇok afedersiniz demin wcde uzayan bir akıntım oldu ama adet öncesi akıntı gibiydi açık kahve sarı arası... Sanırım adet oluyorum. Yumurta sorunum olduğu için yumurtlama akıntısı vs hçbir bilgim yok bu akıntı ne demek onu da bilmiyorum. Sanırım doktora gitmeliyim
Ay maçtan da testten de adetten de bıktımmm. allahım aratmasın kimseye. olmuyoru kabul ediyosun da belirtiler yok mu deli ediyor insanıÖnündeki maçlara bakarsın üzme insallah bir gün bzde anne olucazzz
Ah ah 30 olmasamm 20 lerde olsamm hiç acele etmem 30 oldum bana görede her ay hamileyimAy maçtan da testten de adetten de bıktımmm. allahım aratmasın kimseye. olmuyoru kabul ediyosun da belirtiler yok mu deli ediyor insanıinşallah bir gün olacak o güne kadar sende kendini üzme okuyorum burayı ümidi kesen niceleri ertesi ay hamileyim yazmış. En iyisi zamanını beklemek. Biz değiştiremiyoruz durumu napalım
1 tane olsa yolu açar ötekilere heraldeAh ah 30 olmasamm 20 lerde olsamm hiç acele etmem 30 oldum bana görede her ay hamileyim1 tane olursa peş peşe 2 3 4 5 6 yapcam suriyeli gibi hep doğurcam
2 senedir ama bz hiç korunmadık 3 yıldır ama dkkttw etmedm yumurtlama vs dilktlice 2 senedir istiyorum elbet olacak inşallah olacak artık yani hrp 30a gelmeden anne olym derdim nasip olmadı şubatta 30um darısı 31e artık1 tane olsa yolu açar ötekilere heraldeolsunn daha bilinçli anne olcaksın inşallah ne zamandır istiyorsun
Sağlıklı nice yaşlara canım. 2 sene çok değil dicem ama yaşayan bilir beklemek zor. Ya cok merak ettim doktora gittiniz ne dedi? Herhangi bi tedavi gördünüz mü yoksa kendi haline mi bıraktın2 senedir ama bz hiç korunmadık 3 yıldır ama dkkttw etmedm yumurtlama vs dilktlice 2 senedir istiyorum elbet olacak inşallah olacak artık yani hrp 30a gelmeden anne olym derdim nasip olmadı şubatta 30um darısı 31e artık
İlk sene dr gittim dediki gençsiniz 1 sene deneyin denedik olmadı sonra tkrr dr gittim troitlre baktrdm tetkkler yapldı temz çktı eşme spermıogrm yaptrdk ondanuruoljı gtti bennm eşm 17nyasnda varıkosel amelyatı olmş ondada iyi çktı sadce hareket brz düşkdü çakşır suyu duydum burda onu içirdm eşme olmadı snra soğan suyu gördüm kendm içtim yine olmadı snra tkr dr gittm anti sperm asa dye bi tetkk varmş onu yaptı rahm baktı aşşdan kist vs varmı yok tetkte normal çktı snra klomen yazdı onuda kullandm yine olmadı sonra femera duydum burda sgkk karşılamıyor 140 tl onu aldm bu ay onu içtin 15 gün var adete beklyorum şmdi yani çok uznca süredir dr seruvenm var maleseff ve çalışıyorum vakt bulablsemm daha çok dr giderdim iyki çalışıyorumSağlıklı nice yaşlara canım. 2 sene çok değil dicem ama yaşayan bilir beklemek zor. Ya cok merak ettim doktora gittiniz ne dedi? Herhangi bi tedavi gördünüz mü yoksa kendi haline mi bıraktın
Evet çalışırken sürekli kafana takmıyosun baya maceralı bi sürecin olmuşş yaa hadi patlat bombayı bu ayİlk sene dr gittim dediki gençsiniz 1 sene deneyin denedik olmadı sonra tkrr dr gittim troitlre baktrdm tetkkler yapldı temz çktı eşme spermıogrm yaptrdk ondanuruoljı gtti bennm eşm 17nyasnda varıkosel amelyatı olmş ondada iyi çktı sadce hareket brz düşkdü çakşır suyu duydum burda onu içirdm eşme olmadı snra soğan suyu gördüm kendm içtim yine olmadı snra tkr dr gittm anti sperm asa dye bi tetkk varmş onu yaptı rahm baktı aşşdan kist vs varmı yok tetkte normal çktı snra klomen yazdı onuda kullandm yine olmadı sonra femera duydum burda sgkk karşılamıyor 140 tl onu aldm bu ay onu içtin 15 gün var adete beklyorum şmdi yani çok uznca süredir dr seruvenm var maleseff ve çalışıyorum vakt bulablsemm daha çok dr giderdim iyki çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?