- 23 Kasım 2020
- 343
- 52
- 29
-
- Konu Sahibi kartanesi20
Kızlar merhaba, adetim 13 gün gecikti 7. Gününde betaHCG test değerim 0.100 çıktı yani gebe değilim. Ama hala adet olmadım gecikmeden sonra süt gibi akıntım oldu günlerce. bir de ara ara kasık ağrılarım oluyor. Sık sık idarara çıkıyorum. Sebebi ne olabilir sizce?
Yarın doktora gideceğim bakalım ne olacak yazarımCanım. Merhaba sonuç ne oldu
Sen de mi aynı durumdasın canım? doktor ne diyecek çünkü bugün 17 gün oldu artık ama negatif.Canım. Merhaba sonuç ne oldu
Acaba geç döllenme olabilirmi ikimizdedeSen de mi aynı durumdasın canım? doktor ne diyecek çünkü bugün 17 gün oldu artık ama negatif.
Yani geç döllenme olabilir siz de ama benim 17 gün oldu illa çıkardı testte. Ama siz de ihtimal var şuan. 8. Günden sonra tekrarla testi bence de canım. İnşallah gönlüne göre olur...Acaba geç döllenme olabilirmi ikimizdede
Akşam randevum var kadın doğum bakalım ne diyecek bekliyorum şuanEvet gecikmemim 2.ve 4.günü kan testi negatif ama hala olmadım kasıklarımda belimde çok ağrı var sağlık ocağı 10 gün sonra tekrarlayalım testi dedi belirsizlik beni öldürecek ya
CAnım benim habersiz bırakma nolur yoksada üzülme hayırlısı olur inşallahAkşam randevum var kadın doğum bakalım ne diyecek bekliyorum şuan
Canım ben bugün adet oldum. 17 gün gecikmeli olarak. Doktora gittim ultrason ile baktı. Adetin 3. Günü hormon testi verdi. Onun sonucuna bakacak bakalım.CAnım benim habersiz bırakma nolur yoksada üzülme hayırlısı olur inşallah
Hayırlısı olsun canım bende gideceğim Pazartesi günü bi an önce şu durumdan kurtulmak istiyorumCanım ben bugün adet oldum. 17 gün gecikmeli olarak. Doktora gittim ultrason ile baktı. Adetin 3. Günü hormon testi verdi. Onun sonucuna bakacak bakalım.
Canım sonuç nedir çok merak ettim valla sizin yazijizla yeninuye olup size yazıyorum çünkü aynı durum bende yaşıyorum lütfen sizin sonucunuzu merak ediyorum ve gzuel haberle gelirsiniz inşallahHayırlısı olsun canım bende gideceğim Pazartesi günü bi an önce şu durumdan kurtulmak istiyorum
Belli oldu mu ??Canım ben bugün adet oldum. 17 gün gecikmeli olarak. Doktora gittim ultrason ile baktı. Adetin 3. Günü hormon testi verdi. Onun sonucuna bakacak bakalım.
Canım ben adet oldum malesefCanım sonuç nedir çok merak ettim valla sizin yazijizla yeninuye olup size yazıyorum çünkü aynı durum bende yaşıyorum lütfen sizin sonucunuzu merak ediyorum ve gzuel haberle gelirsiniz inşallah
34 gün sonra mı adet oldunuzCanım ben adet oldum malesef
38.gün oldum iyice umutlanmıştım bütün belirtiler vardı34 gün sonra mı adet oldunuz
Gerçekten mi yaa ya bak üzüldüm şimdi ya acaba bende mi öyleyim38.gün oldum iyice umutlanmıştım bütün belirtiler vardı
Olumsuz düşünme ben sanırım biraz aceleci davrandım birde ilk denememdi kaç günde belli oluyor testlerin doğruluk payı bunları pek bilmiyordum acemilik olduGerçekten mi yaa ya bak üzüldüm şimdi ya acaba bende mi öyleyim