Adet gecikmesi ve kasıkta ağrı

kartanesi20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
343
52
29
Kızlar merhaba, adetim 13 gün gecikti 7. Gününde betaHCG test değerim 0.100 çıktı yani gebe değilim. Ama hala adet olmadım gecikmeden sonra süt gibi akıntım oldu günlerce. bir de ara ara kasık ağrılarım oluyor. Sık sık idarara çıkıyorum. Sebebi ne olabilir sizce? Normalde adetim hiç gecikmezdi. İlk defa başıma geliyor. Çocuk düşündüğümüz için kontrol amaçlı doktora gittim 3-4 hafta önce. Yumurtalıklar gayet sağlıklı demişti. Kan ve idrar testi de temiz çıkmıştı.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Evet gecikmemim 2.ve 4.günü kan testi negatif ama hala olmadım kasıklarımda belimde çok ağrı var sağlık ocağı 10 gün sonra tekrarlayalım testi dedi belirsizlik beni öldürecek ya

Hayırlısı olsun canım bende gideceğim Pazartesi günü bi an önce şu durumdan kurtulmak istiyorum
Canım sonuç nedir çok merak ettim valla sizin yazijizla yeninuye olup size yazıyorum çünkü aynı durum bende yaşıyorum lütfen sizin sonucunuzu merak ediyorum ve gzuel haberle gelirsiniz inşallah

Kan veya idrar testi yaptın mı ben ilk yaptıgım idrar testlerinde çok silik pozitifi gördüm hergün tekrarladım ve 2.çizgi hem gittikçe silindi sonrada hiç çıkmadı sanırım kimyasal gebelik oldu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…