• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ve kanda negatıf

Minnieee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2019
215
207
103
2 yıldır korunmasız ılıskı sonucu hala hamile kalamadım. Hıc bir zaman gecikme yasamayan ben bu ay 2 gun gecikme yasadım 4 tane ıdrar testı yaptım negatıf cıktı. Dr a gittim kan testi yaptı o da negatıf tarlusal verdi adet sokturucu diye kafam o kadar karıstı canım o kadar sıkıldı ki artık ne yapacagım sasırdım umutlanmak ıstemıyorum ama her adet yaklaısnca ister istemez beklenti gerginlik stres beni benden alıyor boyle Bı durum yasayan var mı acaba

Canim kanda da negatif cikmis zaten olsa kanda cikardi.Yine de bi ihtimal gec dollenme olabilir. Bi kac gun daha beklemeni oneririm.Mevsimsel veya stresten de olabilir gecikme. Ben de senin le ayni durumdayim 2 senedir tik yok🙄tedaviye baslicam artik bu ay

2 yıldır korunmasız ılıskı sonucu hala hamile kalamadım. Hıc bir zaman gecikme yasamayan ben bu ay 2 gun gecikme yasadım 4 tane ıdrar testı yaptım negatıf cıktı. Dr a gittim kan testi yaptı o da negatıf tarlusal verdi adet sokturucu diye kafam o kadar karıstı canım o kadar sıkıldı ki artık ne yapacagım sasırdım umutlanmak ıstemıyorum ama her adet yaklaısnca ister istemez beklenti gerginlik stres beni benden alıyor boyle Bı durum yasayan var mı acaba
Kanda kaç çıktı canım

Herşeyin en hayırlısı olsun üzülme hayırlısıyla inşallah birgün isteyen herkesin yüzü gülecek hayırlısıyla inşallah benimde adetim hiç gecikmezdi ama o ay gecikti 7 gün gecikti kan testi negatif çıkmıştı ve o gün afedersin esimle iliskiye girmiştik öyle adet oldum yani bazen adet kanamalari bir tıkanıklık yüzünden gelmeyebiliyor benimde 3 yildir olmadı

Canim kanda da negatif cikmis zaten olsa kanda cikardi.Yine de bi ihtimal gec dollenme olabilir. Bi kac gun daha beklemeni oneririm.Mevsimsel veya stresten de olabilir gecikme. Ben de senin le ayni durumdayim 2 senedir tik yok🙄tedaviye baslicam artik bu ay
Allah tez zamanda saglıkla ve hayırla nasip etsin inşallah

Bu sonuc cıktı kanda negatıf

Eklentiler

• Screenshot_20191212-112823.jpg
    Screenshot_20191212-112823.jpg
    43 KB · Görüntüleme: 37
Bende aynı durumdayım, 3 gün geçti adetimin üzerinden, normalde günü gününe olan adetim 3 gün gecikti, idrar testinde çıkmadı, kandada çıkmadı, hala adet görmedim. Bende çok stres yapıyorum.

Back