Adet gecikmesi ve kahverengi akınti yardimm.

ayni kaderi paylaşiyoruz demek bakalım ne yaşiyicaz sen kan testi yaptirmayi dusunuyo musun peki
Yok canim ya ben yıldım vallahi azcik minicik midem bulansa oyy hamileyim galiba diye dusunmekten biktim yapmayacagm test falan. Bende pcos var zaten adet takiliyor kafasina gore ama tabi gunu gecnce sinirlerm bozuluyor iyice . Oturdum bekliyorm bakalm nolacak basim agriyip duruyor belki karnim da agrir da adet olurum bir ara

bıkmışlik sendromu o kadar haklisinki valla takilsin kafasina gore bakalim nolcak yaşayip gorucez diyosun bende artik vicudumu taniyamiyorum hele bu zamanda neyin nolcagi belli deil eski kadinlar ne guzelmis 1 gun gecse adetleri hop hamilelermis

Gercekten ben de oyle dusunuyorm. Eskiden hooop hamile hoooop dogum. Simdi gebe kalmak bir dert dogurmak bir dert adet olmak bile bir dert oldu sanirim o donemlerin beslenme kosullari ile gunumz cok farkli o yzden sagliksizlastik ama en azndan psikokojmzi koruyalm sende de pcos var mi? Yoksa seninki tamamen bagmsiz kafasina gore takilan adet duzenlerinden mi

Bendede pko var ama her ay mutlaka regli oluyorum en fazla 1 hafta atardi atsada

Evet size goŕe bunun bir yasi mi var cok sukur allahima mutlu bir yuvam var istedigim herseyide yaptigima inaniyorum evlat sevgisi bu bir yasi oldugunu sanmiyorum sonucta evliyim cok normal deyilmi tepkili yaklaştıniz sanki

Evet size goŕe bunun bir yasi mi var cok sukur allahima mutlu bir yuvam var istedigim herseyide yaptigima inaniyorum evlat sevgisi bu bir yasi oldugunu sanmiyorum sonucta evliyim cok normal deyilmi tepkili yaklaştıniz sanki

yok canım yargılamak gibi düşünme de şaşırdım,
ben 26 yaşındayım benim de 7 aydır olmuyoor,
dua etmek çabalamaktan yorulmamak lazım Allah gönlümüze göre versin canım

yok canım yargılamak gibi düşünme de şaşırdım,
ben 26 yaşındayım benim de 7 aydır olmuyoor,
dua etmek çabalamaktan yorulmamak lazım Allah gönlümüze göre versin canım
Elbette yani o ayrı kulun kula duası kabul olurmus allahuteala isteyen herkeze nasip etsin aratmasın insallah kimsenin kucagini boş birakmasın bu duygulari yaşayan biliyo gercekten

Bende aynıyım
bende aynı durumdayım tıpa tıp aynısı yani sabah test yaptım negatif kahverengi leke geldi az önce zaten 35 gün de bir oluyorum 42 gün oldu nerdeyse olmayalı ilk defa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…