- 21 Aralık 2019
- 54
- 19
- 23
-
- Konu Sahibi Poncikbayan16
Kan testi yaptırMerhaba bayanlar sizlere bir sorum olacak aranizda yaşayan varsa bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi benim reglim 10 gun gecikti dun test yaptim negatif ama 3 gundur kahverengi akintim var gunluk pede cikacak kdr falan fazlada deil aslinda ama hastalanamadim ne bir agrim ne bir sizim gogus sismesi falanda yok bas agrim oluyo akşamlari sadece bu nedir neden boyle oldum anlayamiyorum basima daha önce gelmedi boyle birşey şastım kaldım
İdrar testinde cikmadi 9 gunluk gecikmede yani dün yaptim olsa cikmaz miydi sizce hayal kirikliginada ugramaktan yoruldum biraz 2 yildir cocuk istiyoruz daKan testi yaptır
Evet olsa çıkardı canım bazen adetin miktarı farklı oluyor belkide bu sefer öyle oldu umutsuz olma allah büyüktür zamanı gelince nasip edecektir canımİdrar testinde cikmadi 9 gunluk gecikmede yani dün yaptim olsa cikmaz miydi sizce hayal kirikliginada ugramaktan yoruldum biraz 2 yildir cocuk istiyoruz da
Amin inşallah isteyen herkeze nasip olur evet öyle diyenlerde var hastalanmissin diyolar ama regli gibide deil kafa karisikligina neden oluyo regli kani gunde 2 3 ped deistiricek kadar gelen kana denir diyo internette iyice araştırmacı oldumEvet olsa çıkardı canım bazen adetin miktarı farklı oluyor belkide bu sefer öyle oldu umutsuz olma allah büyüktür zamanı gelince nasip edecektir canım
Canım aslında doktorlar bir damla olsa adet sayıyorlar ama bazen hava değişimi falan etkiliyor sen internete bakma ona kalırsa ölelim zatenAmin inşallah isteyen herkeze nasip olur evet öyle diyenlerde var hastalanmissin diyolar ama regli gibide deil kafa karisikligina neden oluyo regli kani gunde 2 3 ped deistiricek kadar gelen kana denir diyo internette iyice araştırmacı oldumpskolojik galiba
Canım aslında doktorlar bir damla olsa adet sayıyorlar ama bazen hava değişimi falan etkiliyor sen internete bakma ona kalırsa ölelim zaten
Hayırlısıhaklısın bakalim ne zamana kadar boyle gelicek
Ben ilk cocugumda ve ikinci gebeligimde(dusuk) yasadim.adet olmadim ama kahverengi akinti geldi.test yaptim ama iki aylik olana kadar cikmadi.ayrica hamile degilseniz bile uzulmeyin.kizimdada hemen hamile kalamadim ama adetim tuhaflasti.herkes hamile kalacaksin ondan duzenin sasiyo dedi.gercekten de kaldim.Merhaba bayanlar sizlere bir sorum olacak aranizda yaşayan varsa bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi benim reglim 10 gun gecikti dun test yaptim negatif ama 3 gundur kahverengi akintim var gunluk pede cikacak kdr falan fazlada deil aslinda ama hastalanamadim ne bir agrim ne bir sizim gogus sismesi falanda yok bas agrim oluyo akşamlari sadece bu nedir neden boyle oldum anlayamiyorum basima daha önce gelmedi boyle birşey şastım kaldım
Aa evet oyle şeyler soyleniyo hamile kalirsin gecikme yasiyosan diye diyolar 2 ay olana kadar cikmadi dedinya peki sadece akinti mi oldu 2 aya kadarBen ilk cocugumda ve ikinci gebeligimde(dusuk) yasadim.adet olmadim ama kahverengi akinti geldi.test yaptim ama iki aylik olana kadar cikmadi.ayrica hamile degilseniz bile uzulmeyin.kizimdada hemen hamile kalamadim ama adetim tuhaflasti.herkes hamile kalacaksin ondan duzenin sasiyo dedi.gercekten de kaldim.
Evet.ara ara hep kahverengi akinti oldu.hatta esim hem adet oluyon hem test yapiyon dedi.erkekler anlamiyo malumAa evet oyle şeyler soyleniyo hamile kalirsin gecikme yasiyosan diye diyolar 2 ay olana kadar cikmadi dedinya peki sadece akinti mi oldu 2 aya kadar
Evet.ara ara hep kahverengi akinti oldu.hatta esim hem adet oluyon hem test yapiyon dedi.erkekler anlamiyo malumakinti kirmiziya donmedigi surece hamile olma olasiliginiz var.adet duzensizligide gercekten gevelige isaret edebiliyo.
O cok isteklidir de ondan.Allah evlat aratmasin.en hayirlisindan versin.bence kan testi yaotirin saglik ocaginda.iciniz rahat etsin.kesin sonucevet erkekler anlamiyo saniyoruz ama arastiriyolar onlarda yani biz cok istedimiz icin esim arastirir bazen oyle bisey diyoki şasiriyorum sen nerden biliyosun diye
Cesarete gelirsem yaptırıcam şeyden dolayıda biraz daha gecain belki hastalanirim diyorum pkos da var bende ama her ay mutlaka olurdum oyle 10 gun gececek kadar duzensiz deyilim ileri derece deil ama yinede ah bugunde gecsin yarinda gecsin diyorum nedenseO cok isteklidir de ondan.Allah evlat aratmasin.en hayirlisindan versin.bence kan testi yaotirin saglik ocaginda.iciniz rahat etsin.kesin sonuc
Hic gecirme.streste etkiliyo adeti.hem cikmasa da uzulme.benim icime oyle bi his geldi nedense.bu gune kadar gecikme yasamasiysan duzensuzlesmesi bence iyi bisey.bide bi sure korunduysaniz rahim küsüyo derler.sen yaotir.olumsuz ciksa bile olacak demekki diye dusun.stres etkiliyo cunku.bir suru arkadasim gebelikten umudu kesip kafaya takmadiklari ay hamile kaldi inanninCesarete gelirsem yaptırıcam şeyden dolayıda biraz daha gecain belki hastalanirim diyorum pkos da var bende ama her ay mutlaka olurdum oyle 10 gun gececek kadar duzensiz deyilim ileri derece deil ama yinede ah bugunde gecsin yarinda gecsin diyorum nedense
Evet haklisin gercekten cok dusunmek iyi deyil herkez biraz kafandan cikar diyo ama cikaramiyorum cikaranlarada hayret ediyorum aceba nasil vikarmislar diye catlatma iynesi felanda kullandim ben hic korunmadim evlendigimden beri hep bebek istedik belkide o yuzden pskolojim bundan etkileniyirda olabilir bu ay beklentim yoktu ama gebelikle ilgili aklimdan cikarmak istedim hep hastalanirsam tekrar doktora gidicektim hatta bu ayda hastalanamadim aksilikHic gecirme.streste etkiliyo adeti.hem cikmasa da uzulme.benim icime oyle bi his geldi nedense.bu gune kadar gecikme yasamasiysan duzensuzlesmesi bence iyi bisey.bide bi sure korunduysaniz rahim küsüyo derler.sen yaotir.olumsuz ciksa bile olacak demekki diye dusun.stres etkiliyo cunku.bir suru arkadasim gebelikten umudu kesip kafaya takmadiklari ay hamile kaldi inannin
Beklentiniz yokmis ama bakinEvet haklisin gercekten cok dusunmek iyi deyil herkez biraz kafandan cikar diyo ama cikaramiyorum cikaranlarada hayret ediyorum aceba nasil vikarmislar diye catlatma iynesi felanda kullandim ben hic korunmadim evlendigimden beri hep bebek istedik belkide o yuzden pskolojim bundan etkileniyirda olabilir bu ay beklentim yoktu ama gebelikle ilgili aklimdan cikarmak istedim hep hastalanirsam tekrar doktora gidicektim hatta bu ayda hastalanamadim aksilikvicudum reaksiyon gösteriyo
Merhaba bayanlar sizlere bir sorum olacak aranizda yaşayan varsa bilgisi olan varsa yardimci olabilirmi benim reglim 10 gun gecikti dun test yaptim negatif ama 3 gundur kahverengi akintim var gunluk pede cikacak kdr falan fazlada deil aslinda ama hastalanamadim ne bir agrim ne bir sizim gogus sismesi falanda yok bas agrim oluyo akşamlari sadece bu nedir neden boyle oldum anlayamiyorum basima daha önce gelmedi boyle birşey şastım kaldım
Allah razı olsun allahim insallah en hayirli zamanda nasip eder bana ve isteyen herkezeBeklentiniz yokmis ama bakininsallah hayirli haberler alirsiniz.merakla beklicem ve duayla.
aynindan bende de var su an ben de geciktim test yaptim negatif cikti ve hicbir agrim sizim yok bas agrim haricinde hic de adet olacak gibi de degilim ama gebe de degilim