- 1 Temmuz 2017
- 68
- 36
- 3
- 35
- Konu Sahibi Zehrazehraa
-
Bende göremedim canım. Neden böyle oldu ki belkide çekerken belli olmamıştır.İnşallah en güzel zamanda gelir bebeğin canm benim test yanlış çıktı bu sabah yaptim ama silik çok silik cizgi var sanki bide sen bakarmisjn iyice bakanı istiyorum ama canm kafam allak bullakEki Görüntüle 2056586
Hayır canım göremiyorum. Test bozuk bence günün ne kadar geçti göğüsümde hassasiyet falan var mı ?Bende anlamadım niye böyle oldu yaEki Görüntüle 2056623 bunda goruyomusun peki
Dolgunluk var sadece 11 fun geçti ama bende geç döllenme var zatenHayır canım göremiyorum. Test bozuk bence günün ne kadar geçti göğüsümde hassasiyet falan var mı ?
?Dolgunluk var sadece 11 fun geçti ama bende geç döllenme var zaten
Yani geç dollenmeden supheleniyorum oğlumda da geç farketmistm 11 günüm geciyor
Belli olmaz. Bazen idrarda hiç göstermiyor en iyisi kan tahlili orda zaten nedeni net çıkıyor hayırlısı olur umarım senin için.Yani geç dollenmeden supheleniyorum oğlumda da geç farketmistm 11 günüm geciyor
Amin tatlım insallah çıkar yaBelli olmaz. Bazen idrarda hiç göstermiyor en iyisi kan tahlili orda zaten nedeni net çıkıyor hayırlısı olur umarım senin için.
Ben inanıyorum sen hamişsin :)Amin tatlım insallah çıkar ya
İnşallah canisi inşallah oyleyim dir bugün sabahtan beri goguslerim ağrıyo sızlıyor yaBen inanıyorum sen hamişsin :)
Bende anlamadım niye böyle oldu yaEki Görüntüle 2056623 bunda goruyomusun peki
o zaman kesin vardır sıkma canını :) dua et bol bolİnşallah canisi inşallah oyleyim dir bugün sabahtan beri goguslerim ağrıyo sızlıyor ya
Ediyorum insalalh kuzumo zaman kesin vardır sıkma canını :) dua et bol bol
Maşeaef canım görmeyi çok isterdim. Belki kameradan dolayı gözükmüyordur sen görüyor musun ?
Kız valla var bi dikkatli incele cokkk silik uzaktan bakMaşeaef canım görmeyi çok isterdim. Belki kameradan dolayı gözükmüyordur sen görüyor musun ?
Canım çok dikkatli baktım göremedim hatta ekran resmi aldım yakınlaştırdım yine göremedim bende mi bi sorun var acabaKız valla var bi dikkatli incele cokkk silik uzaktan bak
Kan testi yaptın mı canım ? Ben adet oldum BugünKız valla var bi dikkatli incele cokkk silik uzaktan bak
Canm ben dış gebelik geçiriyorum dün gittim hersey tam bi hayal kırıklığı ilaç veda doktor isteKan testi yaptın mı canım ? Ben adet oldum Bugünhayıt tohumuna başlıcam Allah’ın izniyle
Canm ben dış gebelik geçiriyorum dün gittim hersey tam bi hayal kırıklığı ilaç veda doktor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?