- 1 Temmuz 2017
- 68
- 36
- 3
- 35
- Konu Sahibi Zehrazehraa
-
Kızlar benim sat ilk günü 11-12 Eylüldü. Geçmişe dönük periyotlarım 30-32-34-29 gün arayla.Canm benimde 7 gün gecikti 5 gün gecikme ile test yapmıştım negatif çıktı 7. Gün dün yaptım pozitif çıktı canm bekle adet olmazsan kesin hamilesin cnm
Gerçekten mi :)) şunu okumak bile çok güzel çok teşekkür ederim verdiğin cevap için. İnşallah hamileyimdir. Dua et ne olur..Canm benimde 7 gün gecikti 5 gün gecikme ile test yapmıştım negatif çıktı 7. Gün dün yaptım pozitif çıktı canm bekle adet olmazsan kesin hamilesin cnm
Bence değilsin canım. Ama dikkat et evli olmadanbaşına iş açma derim benKızlar benim sat ilk günü 11-12 Eylüldü. Geçmişe dönük periyotlarım 30-32-34-29 gün arayla.
17 Eylül geri çekmeyle ilişki yaşandı. Bida olmadı. Beklenen tarih 13-14 Ekim diyor.
3-4 gün önce İdrarda negatif çıktı.
Takvime göre 33-34. Günü kanda baktırdım
<1.20 çıktı. Sizce bida baktırayım mı kanda. Gebelik yoktur demiiii
Not.evli değilm
Allah biliyo ya herkese dua isteyen herkese ediyorum Sanada tabi ederim kuzum inşallah vardir benim gibi olsun seninde geç olsun bebislerim bizimle olsun işte yarın sabah tekrarliycam testimi tam koyu göreyim gidicem doktora canmGerçekten mi :)) şunu okumak bile çok güzel çok teşekkür ederim verdiğin cevap için. İnşallah hamileyimdir. Dua et ne olur..
Evet ilk idrarda yapman lazım. Senin adına gerçekten çok sevindim. İnşallah bebişin oradadır ve seni bekliyordur. Tam net olunca yine resim bekliyorum mutlaka :) hakkında hayırlısı olsun inşAllah..Allah biliyo ya herkese dua isteyen herkese ediyorum Sanada tabi ederim kuzum inşallah vardir benim gibi olsun seninde geç olsun bebislerim bizimle olsun işte yarın sabah tekrarliycam testimi tam koyu göreyim gidicem doktora canmEki Görüntüle 2055792 bak busekide çıktı bunu ikindi zamanı yaptığım için erken yapsaydim net cikardi
Yarın yapıcam canm insallah tam olarak vardır atmammi tabi atıcam canm benmEvet ilk idrarda yapman lazım. Senin adına gerçekten çok sevindim. İnşallah bebişin oradadır ve seni bekliyordur. Tam net olunca yine resim bekliyorum mutlaka :) hakkında hayırlısı olsun inşAllah..
Bekliyorum mutlaka. Yada git direk kanda baktır :)Yarın yapıcam canm insallah tam olarak vardır atmammi tabi atıcam canm benm
Canm ilçeye yakın değilim ondan gitmek kolay dgil ondan idrarda tam goriyim öyle kana gidicem canm yarın sabah testin sonucu burda olur inşallah canmBekliyorum mutlaka. Yada git direk kanda baktır :)
Merak içerisinde beklemedeyim :)Canm ilçeye yakın değilim ondan gitmek kolay dgil ondan idrarda tam goriyim öyle kana gidicem canm yarın sabah testin sonucu burda olur inşallah canm
Bende vallaaaMerak içerisinde beklemedeyim :)
Test yapmadın mı ? Sonuç ne çıktı ?Bende vallaaa
Eeee sonuç ?Yaptım canm
Sonuc hamileyim çizgi koyu cikti canm cuma gidicem kan vericemEeee sonuç ?
Çok sevindim senin adına sanırım ben hasta oldumSonuc hamileyim çizgi koyu cikti canm cuma gidicem kan vericem
Canm inşallah bidaha ki aya sen alırsın bu güzel haberi rabbim nasip etsin sanada inşallahÇok sevindim senin adına sanırım ben hasta oldumiç çamaşırıma bişey gelmiş aöa akıntımı adet mi kestiremedim rengi açıktı vücut ısımda düştü gibi bişey
Hala hasta olmadım. Gelen giden YÖK gögüsümdeki hassasiyet gitti. Çok zor hamile kalanlardanım dün test yaptım negatif bütün umutlarım öldü gibi bişeyCanm inşallah bidaha ki aya sen alırsın bu güzel haberi rabbim nasip etsin sanada inşallah
İnşallah en güzel zamanda gelir bebeğin canm benim test yanlış çıktı bu sabah yaptim ama silik çok silik cizgi var sanki bide sen bakarmisjn iyice bakanı istiyorum ama canm kafam allak bullakHala hasta olmadım. Gelen giden YÖK gögüsümdeki hassasiyet gitti. Çok zor hamile kalanlardanım dün test yaptım negatif bütün umutlarım öldü gibi bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?