Adet gecikmesi ve idrarda çıkan negatif

Zehrazehraa

Bende senin devamın var..
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2017
68
36
3
35
merhaba hanımlar mayıs ayında bi düşük yaptım ve kürtaj olmak zorunda kaldım. Daha sonrasında 20 güne yakın kanamam oldu. 10 gün sonra yine geldi şükür ki 2 aydır düzeldi. Şimdi adetimden 3 gün geçti. Gögüsüm şiş aşırı uyuyorum. Hep Yorgun'um kasıgımda ağrı var gidip geliyor test yaptım negatif sizce bi fikir olan var mı lütfen yardım edin eşim Yok doktorada gidemiyorum. Öyle belliyorum böyle bişey başıma gelen var mı korunmuyoruz Bebek istiyoruz yumurtlama günümde ve devamlı aktif olan cinsel yaşantım mevcut. Şimdiden teşekkür ederim

Canm benimde 7 gün gecikti 5 gün gecikme ile test yapmıştım negatif çıktı 7. Gün dün yaptım pozitif çıktı canm bekle adet olmazsan kesin hamilesin cnm

Eklentiler

• 20171014_183054-1.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 233
Canm benimde 7 gün gecikti 5 gün gecikme ile test yapmıştım negatif çıktı 7. Gün dün yaptım pozitif çıktı canm bekle adet olmazsan kesin hamilesin cnm
Kızlar benim sat ilk günü 11-12 Eylüldü. Geçmişe dönük periyotlarım 30-32-34-29 gün arayla.
17 Eylül geri çekmeyle ilişki yaşandı. Bida olmadı. Beklenen tarih 13-14 Ekim diyor.
3-4 gün önce İdrarda negatif çıktı.
Takvime göre 33-34. Günü kanda baktırdım
<1.20 çıktı. Sizce bida baktırayım mı kanda. Gebelik yoktur demiiii
Not.evli değilm

Gerçekten mi :)) şunu okumak bile çok güzel çok teşekkür ederim verdiğin cevap için. İnşallah hamileyimdir. Dua et ne olur..

Bence değilsin canım. Ama dikkat et evli olmadanbaşına iş açma derim ben

Gerçekten mi :)) şunu okumak bile çok güzel çok teşekkür ederim verdiğin cevap için. İnşallah hamileyimdir. Dua et ne olur..
Allah biliyo ya herkese dua isteyen herkese ediyorum Sanada tabi ederim kuzum inşallah vardir benim gibi olsun seninde geç olsun bebislerim bizimle olsun işte yarın sabah tekrarliycam testimi tam koyu göreyim gidicem doktora canm bak busekide çıktı bunu ikindi zamanı yaptığım için erken yapsaydim net cikardi

Evet ilk idrarda yapman lazım. Senin adına gerçekten çok sevindim. İnşallah bebişin oradadır ve seni bekliyordur. Tam net olunca yine resim bekliyorum mutlaka :) hakkında hayırlısı olsun inşAllah..

Evet ilk idrarda yapman lazım. Senin adına gerçekten çok sevindim. İnşallah bebişin oradadır ve seni bekliyordur. Tam net olunca yine resim bekliyorum mutlaka :) hakkında hayırlısı olsun inşAllah..
Yarın yapıcam canm insallah tam olarak vardır atmammi tabi atıcam canm benm

Çok sevindim senin adına sanırım ben hasta oldum iç çamaşırıma bişey gelmiş aöa akıntımı adet mi kestiremedim rengi açıktı vücut ısımda düştü gibi bişey
Canm inşallah bidaha ki aya sen alırsın bu güzel haberi rabbim nasip etsin sanada inşallah

Canm inşallah bidaha ki aya sen alırsın bu güzel haberi rabbim nasip etsin sanada inşallah
Hala hasta olmadım. Gelen giden YÖK gögüsümdeki hassasiyet gitti. Çok zor hamile kalanlardanım dün test yaptım negatif bütün umutlarım öldü gibi bişey

Hala hasta olmadım. Gelen giden YÖK gögüsümdeki hassasiyet gitti. Çok zor hamile kalanlardanım dün test yaptım negatif bütün umutlarım öldü gibi bişey
İnşallah en güzel zamanda gelir bebeğin canm benim test yanlış çıktı bu sabah yaptim ama silik çok silik cizgi var sanki bide sen bakarmisjn iyice bakanı istiyorum ama canm kafam allak bullak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…