• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi ve beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bensusek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
95
19
88
24
Kızlar merhaba 4-7 agustos arasında ve 18-19 günlerinde denememiz oldu hamile kalmak için normalde dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım . Dayanamadım Bugün kan testine gittim 1.20 çıktı sonucum . Normalde hep 0.1 çıkardı ilk defa 1.20 çıktı . Son birlikteligimin üzerinden 10-12 gün geçti bir şeyler olsaydı kanda çıkar mıydı ? Beklesem yükselir mi ?

Kızlar merhaba 4-7 agustos arasında ve 18-19 günlerinde denememiz oldu hamile kalmak için normalde dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım . Dayanamadım Bugün kan testine gittim 1.20 çıktı sonucum . Normalde hep 0.1 çıkardı ilk defa 1.20 çıktı . Son birlikteligimin üzerinden 10-12 gün geçti bir şeyler olsaydı kanda çıkar mıydı ? Beklesem yükselir mi ?
Evet ihtimal var 😊 2 gün sonra tekrar baktırın sonucu yazmayı unutmayın 😇

Canım burda bi kaç kişide gördüm senin gibi olup yükselen ama 12 günede çok düşük bir değer gibi ama yinede bi kaç gün bekleyip bidaha yaptırbkan tahlili adet olmazsan

Canım burda bi kaç kişide gördüm senin gibi olup yükselen ama 12 günede çok düşük bir değer gibi ama yinede bi kaç gün bekleyip bidaha yaptırbkan tahlili adet olmazsan
Hadi ya bekleyeyim bakalım birkaç gün daha hayırlısı olsun 😇 bu degerler hamilelik dısında yükselemez degil mi

Yukselmez bence benim hep 1.20 cıkardı negatif testlerim ama inşallah yukselir.
Bende bir ara 2 cıktı diye sevinmiştim yukselir diye dusunmüştüm hatta sizin gibi. 3.4 falan cıksa yukselir denebilir Di aslında.

Yukselmez bence benim hep 1.20 cıkardı negatif testlerim ama inşallah yukselir.
Bende bir ara 2 cıktı diye sevinmiştim yukselir diye dusunmüştüm hatta sizin gibi. 3.4 falan cıksa yukselir denebilir Di aslında.
Benim hep 0.100 çıkardı bunlar yükselip düşebiliyor mu bu sekilde bir problem yok mu yani

Geçen ay bir gün gecikmişti 2 çıkmıştı Hcg yükselmedi canım ama belli olmaz 🤲 insallah yükselişe geçer

Ben 6 ay oncr ara kanama geçirdm 1 ay snra dr gttm beta 3.5 çktı fakat gebelk yoktu anlamadm bende şu beta olayınıb
Aynen benimde gectigimiz günlerde nerdeyse 2 hafta regl sancım oldu şüphelendim baktırdım beta 3.61 çıktı doktor gebelik yok dedi bi kac gün önce sırf merakımdan gidip tekrar baktırdım 0.13 çıktı doktor düşmüs degerin zaten önceki sonucunda bisey ifade etmiyodu dedi 😐

Aynen benimde gectigimiz günlerde nerdeyse 2 hafta regl sancım oldu şüphelendim baktırdım beta 3.61 çıktı doktor gebelik yok dedi bi kac gün önce sırf merakımdan gidip tekrar baktırdım 0.13 çıktı doktor düşmüs degerin zaten önceki sonucunda bisey ifade etmiyodu dedi 😐
Degişik bşr değer onu bende çözemedm heryerden okudum nette bakmadığım site kalmadı anlayamadm herhlde vucud uretıyo düşürüyo gebe kalncada bi anda cok uretıyo :D

Back
X