• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi ve beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Degişik bşr değer onu bende çözemedm heryerden okudum nette bakmadığım site kalmadı anlayamadm herhlde vucud uretıyo düşürüyo gebe kalncada bi anda cok uretıyo :KK70:
Doktor regli olmazsan gel bi daha bakalim yukselmemis ayni kalirsa senin beta hcg degerin yüksek kabul edicez dedi 😐 cidden bisey olsa anlamıcaklar senin beta zaten yüksek deyip gecicek 🤣

Degişik bşr değer onu bende çözemedm heryerden okudum nette bakmadığım site kalmadı anlayamadm herhlde vucud uretıyo düşürüyo gebe kalncada bi anda cok uretıyo :KK70:
Ama öyle dedigin gibi doktor bişeyler anlattı bunun icin ama doktor terimleriyle anlattıgı icin anlamadım dun gittim aile hekimine sorim diye oda bazi durumlar var onlarda yuksele biliyor ama cok degil anca bu kadar yukseliyor sonra dusüyor zaten dedi

Ama öyle dedigin gibi doktor bişeyler anlattı bunun icin ama doktor terimleriyle anlattıgı icin anlamadım dun gittim aile hekimine sorim diye oda bazi durumlar var onlarda yuksele biliyor ama cok degil anca bu kadar yukseliyor sonra dusüyor zaten dedi
Allah allah benim ilk gebeligimde ilk gün 2.5 gibi bir deger çıktı 2 gün sonra 156 görmüştüm hızlı bir artıştı 😆 başka durumlarda da artışa geçebiliyor demek ki

Allah allah benim ilk gebeligimde ilk gün 2.5 gibi bir deger çıktı 2 gün sonra 156 görmüştüm hızlı bir artıştı 😆 başka durumlarda da artışa geçebiliyor demek ki
Valla doktor bazen kadının durumuna gore artış olabilir bunun gibi kücük bi artıs bazende vücudun kendini gebe olarak algılar 😑vee... diye diye gerisini anlamadigim bikac sey daha söyledi . Benim sonucun bu sekilde yükselmesini bana bu şekilde açıkladı. Benim hiç çocuğum olmadı başımada ilk defa böyle bisey geldi yükselir diye beklemiştim ben 3 gün zar zor tutup kendimi tekrar teste gittim deger düşmuştü 😔 doktorda hiç oralı olmadan bunları söyledi

Kızlar merhaba 4-7 agustos arasında ve 18-19 günlerinde denememiz oldu hamile kalmak için normalde dün adet olmam gerekiyordu fakat olmadım . Dayanamadım Bugün kan testine gittim 1.20 çıktı sonucum . Normalde hep 0.1 çıkardı ilk defa 1.20 çıktı . Son birlikteligimin üzerinden 10-12 gün geçti bir şeyler olsaydı kanda çıkar mıydı ? Beklesem yükselir mi ?
Merhabalar 😊 durumunuz ne oldu merak ettim.. Bende de aynı durum var ve günüm 6 gün geçti dün beta 1.20 çıktı.. Hala da sökülemedim sizin nasıl şimdi durumunuz acaba?? İnşallah yükselmiştir değer ve hamilesinizdir 😇🌻

Back
X