Adet gecikmesi ve ağrı yardim eder misiniz

geldimsenimsonkez

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2023
98
30
Merhaba geçen ay adet grcikmesi ile doktora başvurdum usgde 7cm kistim varmış doktor adet görmem için duphaston yazdı ve kist için ameliyat yapılacak. Ben 5 gün duphaston kullandım sonrasında adet gördüm. Bu ay yine adetim gecikti şuan 3 tün gecikme oldu ve kendimi sıkınca sağ kasıgimda ağrım var ve adet olacak gibi hissediyorum. Yani adet agrisi ve hissi var ama adet yok. Bunun için ne yapmalıyım benim gibi olan var mi

Son düzenleme:
Eğer kist varsa kafanıza göre birşey yapmayın lütfen. Buradan sormak yerine lütfen tekrar doktorunuza gidin. Adet gecikmeniz büyük ihtimalle kist sebebiyle oluyordur. Kist alındıktan sonra sorununuzun geçeceğini düşünüyorum

Kist adetle atılamaz mı illa ki ameliyat şart mı. Bende de 4cm kist olmuş duphaston verdi adetle atılacak dedi bekliyorum bende bakalım

Kist adetle atılamaz mı illa ki ameliyat şart mı. Bende de 4cm kist olmuş duphaston verdi adetle atılacak dedi bekliyorum bende bakalım
Çok geçmiş olsun kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem ancak soğan kürünü duymuştum. Ama eğer doktorunuz ameliyat dediyse mutlaka tekrar doktorunuza danışın. Bizler bu alanda profesyonel değiliz dolayısıyla iyi gelecek sandığımız birşey daha da zarar verebilir. Hatta doktorunuza soğan kürünüde sorabilirsiniz. En doğrusunu söyleyecek olan burada size yorum yazanlar değil doktor olacaktır. şifalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…