Tubayasar Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2019 21 8 36 11 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tubayasar #1 Arkadaşlar adetim 2 gün gecikti ama olacakmış gibi şişkinliğim ve ara ara giren kramplar var. Hala beklemelimiyim birkac gün
Arkadaşlar adetim 2 gün gecikti ama olacakmış gibi şişkinliğim ve ara ara giren kramplar var. Hala beklemelimiyim birkac gün
E ezgi_44_tz Üye Kayıtlı Üye 4 Mayıs 2019 90 137 8 11 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tubayasar #2 Bekle biraz daha evli misin
Tubayasar Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2019 21 8 36 11 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tubayasar #3 Evet canim
benmarian Her şey seninle güzel ❣️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Mart 2019 727 1.984 43 29 11 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tubayasar #4 Tubayasar .!.: Arkadaşlar adetim 2 gün gecikti ama olacakmış gibi şişkinliğim ve ara ara giren kramplar var. Hala beklemelimiyim birkac gün Genişletmek için tıkla... Birkaç tane al test birini yap negatifse bekle hala adet olmazsan bir hafta filan yine yaparsın beklemek stres yapıyor çünkü
Tubayasar .!.: Arkadaşlar adetim 2 gün gecikti ama olacakmış gibi şişkinliğim ve ara ara giren kramplar var. Hala beklemelimiyim birkac gün Genişletmek için tıkla... Birkaç tane al test birini yap negatifse bekle hala adet olmazsan bir hafta filan yine yaparsın beklemek stres yapıyor çünkü
Tubayasar Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Mayıs 2019 21 8 36 11 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tubayasar #5 benmarian .!.: Birkaç tane al test birini yap negatifse bekle hala adet olmazsan bir hafta filan yine yaparsın beklemek stres yapıyor çünkü Genişletmek için tıkla... Evet canim sürekli wc gitme gibi durum oldu stresim fazla
benmarian .!.: Birkaç tane al test birini yap negatifse bekle hala adet olmazsan bir hafta filan yine yaparsın beklemek stres yapıyor çünkü Genişletmek için tıkla... Evet canim sürekli wc gitme gibi durum oldu stresim fazla
1 123aaa123 .. Kayıtlı Üye 12 Nisan 2019 1.052 1.102 83 11 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tubayasar #6 Piskolojikmen olmuyorsundur takma kafaya
benmarian Her şey seninle güzel ❣️ Üyelik İptali Kayıtlı Üye 24 Mart 2019 727 1.984 43 29 11 Mayıs 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi Tubayasar #7 Tubayasar .!.: Evet canim sürekli wc gitme gibi durum oldu stresim fazla Genişletmek için tıkla... Stres yapmamaya çalış canım, zamana bırak hamile değilsen eninde sonunda adet olacaksın zaten çocuk yapmaya başladığın dönemde günün geçmesine alış illa ki geçiyor
Tubayasar .!.: Evet canim sürekli wc gitme gibi durum oldu stresim fazla Genişletmek için tıkla... Stres yapmamaya çalış canım, zamana bırak hamile değilsen eninde sonunda adet olacaksın zaten çocuk yapmaya başladığın dönemde günün geçmesine alış illa ki geçiyor