Merhaba, benim Sat 14 temmuz regl başlamadan önce göğüslerde hassasiyet başlamıştı dokunduğumda acıyordu. Regl belirtisidir dedim önemsemedim ama reglden sonrada bu ağrı devam etti hatta gittikçe arttı ve şiştiler şuanda ne dokunabiliyorum ne üstüne yatabiliyorum sizce bu kadar erken hamilelik belirtisi olabilir mi? Bende prolaktin yüksekliği vardı ilaç kullanmıştım düşmüştü o yükselmiş ve böyle bir şeye sebep olmuş olabilir mi acaba fikriniz var mı?
siz hamile görünüyosunuz. kan vermediniz mi?Kızlar bana yardimci olurmusunuz bu ovulasyon testi ama ovulasyon tarihim geçti rengi koyu deilmi sizcede bir fikri olan varsa yorumlayabilirmi
Maalesef vermedim ama hamile değilim belirti yok 9 ay önce bebeğimi kaybettim kasıkta sancım oluyordu şı an hiçbişey yok dayanamayip gebelik testi yaptim negatifsiz hamile görünüyosunuz. kan vermediniz mi?
Testte ki görüntüye göre hayırlı olsun hamile görünüyorsun. Kan testi verseydin orada kesin belli olurdu. Ama çizgi çok net çıkmış yani
Çok net çıkmış evet ama takipte ol tabi ki özellikle de kimyasal yaşadıysan. 2 günde bir tahlil yaptırırsın doktor takibinde olursun Allah'ın izniyle hiç bişey olmaz. 2,5 yıllık evliyim 1 yıldır çocuk istiyoruz ilk ay bende kimyasal gebelik yaşadım sonra da hamile kalamadım işte daha bekliyoruz.
gıda takviyesi neydi?