Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
her ay Adet gecikmesi yasayanla....r sogan kuru mucizesine sans versinler ben 2 yil sonunda hamile kaldim. pkoluydum her ay adet goruyordum ama 10 -15 gun gecikmeyle.
Canim benim olur INSALLAH 4 ay nedir ki ALLAHIM INSALLAH tez zamanda sevindirsin siziBizlere de dua edin 4.ayimdayim bu ay olur insallah
Bende aynı şekilde her ay adet görüyorum. Aynen 10-15 gün gecikmeyle ve düzensiz. Ama doktor pkosun demedi. Soğan kürüne bende başladım 6 günü. İnşallah işe yararher ay Adet gecikmesi yasayanla....r sogan kuru mucizesine sans versinler ben 2 yil sonunda hamile kaldim. pkoluydum her ay adet goruyordum ama 10 -15 gun gecikmeyle.
Canim benim olur INSALLAH 4 ay nedir ki ALLAHIM INSALLAH tez zamanda sevindirsin sizi
Yarayacak INSALLAH iliskiden sonra sakin kalkmaa saglikli bebis gelsin INSALLAHBende aynı şekilde her ay adet görüyorum. Aynen 10-15 gün gecikmeyle ve düzensiz. Ama doktor pkosun demedi. Soğan kürüne bende başladım 6 günü. İnşallah işe yarar
İlişkiden sonra ne kadar sure kalkilmayacak ben 1 saat yatiyorum sadeceYarayacak INSALLAH iliskiden sonra sakin kalkmaa saglikli bebis gelsin INSALLAH
Kalçanın altına yastık koyup yarım saat uzanman yeter olacaktır bende öyle yapmıştım ve o ay hamile kaldım yalnız ovulasyon testleriyle çatlama gününü belirlemiştim :)İlişkiden sonra ne kadar sure kalkilmayacak ben 1 saat yatiyorum sadece
Evet canim 1 saat yeterli olur iliski gun asiri olursa spermler daha kaliteli olur.İlişkiden sonra ne kadar sure kalkilmayacak ben 1 saat yatiyorum sadece
Canım 2 su bardağı temiz su kaynat içine kahve rengi kabuklu kuru soğanın sadece dış ince kabuğunu soyarak 4e böl ve at daha sonra ağzını kapatıp 5 dk kaynat süzgeçle bi bardağa süz sıcağa yakın iliklikta ıç sabah ve akşam veya akşam ve gece muhakkak 2 bardak içeceksin. Aç karnına veya yemekten 2 saat sonra.Kizlar sogan kuru nasil yapiliyor. Bende 55 gundur regl olmadim
Heee bu arada 15 gün sadeceKizlar sogan kuru nasil yapiliyor. Bende 55 gundur regl olmadim
Merhaba canim sogan suyunun faydasini kulakndikdan sonra yasadinmi bende basladim bugun 5 gunum fakat asiri bir kahverengi akinti ve kasik agrisi yapiyor bende ama birakmadan devam edecem hayirli bir sonuc aliriz insallhBende aynı şekilde her ay adet görüyorum. Aynen 10-15 gün gecikmeyle ve düzensiz. Ama doktor pkosun demedi. Soğan kürüne bende başladım 6 günü. İnşallah işe yarar
Malesef hamile kalamadim. Faydası da adetim o ay düzenli geldi. Bende öyle çok akıntı filan olmadı. İnşallah sende ise yararMerhaba canim sogan suyunun faydasini kulakndikdan sonra yasadinmi bende basladim bugun 5 gunum fakat asiri bir kahverengi akinti ve kasik agrisi yapiyor bende ama birakmadan devam edecem hayirli bir sonuc aliriz insallh
Devam etseydin keske ben gecen ayda hayit tohmu aslan percemi civan percemi denedim yumurtam catlamisdi doktor kontrolune gitmisdim ama esim yanimda dgildi bu ayda sogan kurunu yapdim gelcek ayda incir kurunu uygulayacam en azindan bitkisel. Hayirlisi allhimdanMalesef hamile kalamadim. Faydası da adetim o ay düzenli geldi. Bende öyle çok akıntı filan olmadı. İnşallah sende ise yarar