Gebeliğe Hazırlık Adet gecikmesi olanlar sogan kuru mucizesine sans versinler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Angy7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
331
20
35
her ay Adet gecikmesi yasayanla....r sogan kuru mucizesine sans versinler ben 2 yil sonunda hamile kaldim. pkoluydum her ay adet goruyordum ama 10 -15 gun gecikmeyle.

her ay Adet gecikmesi yasayanla....r sogan kuru mucizesine sans versinler ben 2 yil sonunda hamile kaldim. pkoluydum her ay adet goruyordum ama 10 -15 gun gecikmeyle.
Bende aynı şekilde her ay adet görüyorum. Aynen 10-15 gün gecikmeyle ve düzensiz. Ama doktor pkosun demedi. Soğan kürüne bende başladım 6 günü. İnşallah işe yarar

Bende aynı şekilde her ay adet görüyorum. Aynen 10-15 gün gecikmeyle ve düzensiz. Ama doktor pkosun demedi. Soğan kürüne bende başladım 6 günü. İnşallah işe yarar
Yarayacak INSALLAH iliskiden sonra sakin kalkmaa saglikli bebis gelsin INSALLAH

Ben 2 gündür sogan kuru yapıyorum ve kazıklarimda siskinlik hissediyorum sizde de böyle olmusmuydu neden oldu acaba bilen varmi

IMG_4322.JPG
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 8 aydır bebek deniyoruz fakat olmıyor polikistk overim vardı uzun süre ilaç kullandım ve 3 ay klomen kullandım en son rahim filmi çektirdim ve sol tüpüm de sivi girişi olmus fakat akmamış tam olarak bi tıkanıklık denmez dedi doktor şimdi önümüzde ki ay adetin ilk günü gel dedi başından böyle bir olay gecen varmı lütfen bilgi verin allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallah Rahim filmi sonucu ekledim

kizlar merhaba ben yeni uyeyim 10 gundur sogan kuru yapiyorum bittikten kacgun sonra adet oldunuz acaba?

kizlar merhaba yeni uyeyim 11 gundur sogan kuru uyguluyorum merak ettigim soru kür bottikten kac gun sonra adet olunur incire baslicam insallah

Kizlar sogan kuru nasil yapiliyor. Bende 55 gundur regl olmadim :KK43:
Canım 2 su bardağı temiz su kaynat içine kahve rengi kabuklu kuru soğanın sadece dış ince kabuğunu soyarak 4e böl ve at daha sonra ağzını kapatıp 5 dk kaynat süzgeçle bi bardağa süz sıcağa yakın iliklikta ıç sabah ve akşam veya akşam ve gece muhakkak 2 bardak içeceksin. Aç karnına veya yemekten 2 saat sonra.
Şifa olsun ben de başladım bugün

Merhaba canim sogan suyunun faydasini kulakndikdan sonra yasadinmi bende basladim bugun 5 gunum fakat asiri bir kahverengi akinti ve kasik agrisi yapiyor bende ama birakmadan devam edecem hayirli bir sonuc aliriz insallh

Merhaba canim sogan suyunun faydasini kulakndikdan sonra yasadinmi bende basladim bugun 5 gunum fakat asiri bir kahverengi akinti ve kasik agrisi yapiyor bende ama birakmadan devam edecem hayirli bir sonuc aliriz insallh
Malesef hamile kalamadim. Faydası da adetim o ay düzenli geldi. Bende öyle çok akıntı filan olmadı. İnşallah sende ise yarar

Malesef hamile kalamadim. Faydası da adetim o ay düzenli geldi. Bende öyle çok akıntı filan olmadı. İnşallah sende ise yarar
Devam etseydin keske ben gecen ayda hayit tohmu aslan percemi civan percemi denedim yumurtam catlamisdi doktor kontrolune gitmisdim ama esim yanimda dgildi bu ayda sogan kurunu yapdim gelcek ayda incir kurunu uygulayacam en azindan bitkisel. Hayirlisi allhimdan

Merhaba bende poliskistik overliyim ve bebiş istiyoruz.ağustos adeti bitiminde sogan kürü yaptım 18eylül de beklenen adetim. Insallah faydası olur.buay da adet olursam eger ki insaallah olmam incir kürünü de denemeyi düşünüyorum

X