Adet gecikmesi (gebelik?)

senag1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2018
10
5
1
30
Merhabalar herkese.. Benim adetim 5 gün gecikti.. Fakat belirti olarakta sadece belim ağrıyor ara sıra. Henüz test yapmadım, bi kaç gün daha beklemek istiyorum emin olmak için. Pek bir belirti yaşamadan hamile olanlar varmı acaba aranızda?

Son düzenleme:
Acaba*

5 gün geçmiş canım varsa hamilelik mutlaka çıkar hayırlısı olsun :)

5 gün geçmiş canım varsa hamilelik mutlaka çıkar hayırlısı olsun :)
Ay inşallah öyledir, yarın ilk işim gidip test almak olacak.. 8 ay oldu doğum kontrol haplarımı bırakalı.. her ay beklemek çok kötü ama ilk defa gecikti

Ay inşallah öyledir, yarın ilk işim gidip test almak olacak.. 8 ay oldu doğum kontrol haplarımı bırakalı.. her ay beklemek çok kötü ama ilk defa gecikti

8 ay çok da fazla bir süre değil ama tabii tahmin edebiliyorum neler yaşadığınızı inşallah hamilesindir. Bu arada soruna gelince ben aşırı uyku isteği hariç hiçbir belirti yaşamadım hamile olduğumu öğrenmeden önce. Ne göğüs hassasiyeti, ne bulantı vs. Sadece sürekli uyuyasım geliyordu :)

Bende de ara sıra bel ağrısı dışında hiç bir belirti yok (hamileysem tabii) rahatladım biraz çok teşekkür ederim.. sonucu en kısa zamanda paylaşırım inş

Takip yapmanız şart.Çünkü adetiniz bu ay 5 gün uzamış.Ve bilmiyorsunuz takip Olmadıgı için.Ovulasyon testi öneririm :)

Takip yapmanız şart.Çünkü adetiniz bu ay 5 gün uzamış.Ve bilmiyorsunuz takip Olmadıgı için.Ovulasyon testi öneririm :)
Teşekkür ederim. Gelecek hafta doktordan randevu almayı düşünüyorum zaten. Evde yurt dışından aldığım ovulasyon testim var aslında, sanırım bu ay kullanıcam. İlk defa böyle düzensiz geldi..

Teşekkür ederim. Gelecek hafta doktordan randevu almayı düşünüyorum zaten. Evde yurt dışından aldığım ovulasyon testim var aslında, sanırım bu ay kullanıcam. İlk defa böyle düzensiz geldi..
Bence hızlandırmış olursun.Çoğu kişi bu şekilde hemen hamile kalıyor.Bu ay inşallah olacak

Bence hızlandırmış olursun.Çoğu kişi bu şekilde hemen hamile kalıyor.Bu ay inşallah olacak
Ay inşallah hayırlısıyla olsun artık.. Ümitlenip sonradan olmaması çok zor.. Elimde olmadan her ay acaba bu ay olabilirmi diye düşünüyorum.. inşallah en kısa zamanda olur

Ay inşallah hayırlısıyla olsun artık.. Ümitlenip sonradan olmaması çok zor.. Elimde olmadan her ay acaba bu ay olabilirmi diye düşünüyorum.. inşallah en kısa zamanda olur
Ben zor hamile kaldım mesela ama Ovulasyon testiyle 3 kez hamile kaldım.Birinde 4. Deneme birinde 1. Deneme birinde 5. Deneme...

Yani dua ve sabır ile olacak İnşsllah

Ben zor hamile kaldım mesela ama Ovulasyon testiyle 3 kez hamile kaldım.Birinde 4. Deneme birinde 1. Deneme birinde 5. Deneme...

Yani dua ve sabır ile olacak İnşsllah
Ya o kadar ümitlendimki şu an sayende, kaç zamandır evde halbuki ovulasyon testi. Bu ay yapıcam, inşallah olumlu sonuçlanır.. Sende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın, yanlış anlamadıysam hamilesin sanırım dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…