• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Gecikmesi (Gebelik mi, PCOS mu, yoksa hormonal mi?)

wilstrom

Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2012
1
0
16
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, benim için önemli bir konu:

- En son 13 Haziran günü korumasız (dışarı boşalma) bir ilişki yaşadım (bugün itibariyle 26 gün oldu). Evli olmadığım için son yaşadığım ilişki tarihini bilebiliyorum.
- Hala regl olamadım. (SAT: 23.05.2014 - bugün itibariyle 47 gün oldu) (Bir önceki periyodum 40 gündü)
- İlişkiden sonra 14. ve 24. günler (ki 24. gün gectiğimiz pazartesi oluyor) kanda beta hcg ölçtürdüm (acıbadem'de) ve her ikisi de <0,1 şeklinde negatif çıktı.
- Aralarda defalarca negatif çıkan idrar testi var elbet.
- Pazartesi günü Endokrinoloji hekimim bazı testler istedi. Çıkan en önemli sonuç prolaktin hormonumun 70 ng/ml çıkması oldu.
- Cuma yeniden randevum var.

Gebe olma şansım hakkında ne düşünüyorsunuz? Adet olmama durumu prolaktinden kaynaklı olabilir mi? Ya da PCOS? (Bu arada kiloluyum)

Evli olmadığım için bu çok önemli. Teşekkürler.:105:

- En son 13 Haziran günü korumasız (dışarı boşalma) bir ilişki yaşadım (bugün itibariyle 26 gün oldu). Evli olmadığım için son yaşadığım ilişki tarihini bilebiliyorum.
- Hala regl olamadım. (SAT: 23.05.2014 - bugün itibariyle 47 gün oldu) (Bir önceki periyodum 40 gündü)
- İlişkiden sonra 14. ve 24. günler (ki 24. gün gectiğimiz pazartesi oluyor) kanda beta hcg ölçtürdüm (acıbadem'de) ve her ikisi de <0,1 şeklinde negatif çıktı.
- Pazartesi günü Endokrinoloji hekimim bazı testler istedi. Çıkan en önemli sonuç prolaktin hormonumun 70 ng/ml çıkması oldu.

Gebe olma şansım hakkında ne düşünüyorsunuz? Adet olmama durumu prolaktinden kaynaklı olabilir mi? Ya da PCOS? (Bu arada kiloluyum)

bnde normalde 40 45 gunde bı adet oluyorum. bazen 2 ay bile olmuyo hormonlardan bide prolaktin hormonun çokkkkk fazlaaa ondanda olabılırr. hamile degılsındır ilişki olalı neredeyse 1 ay olcak beta hcg de de negtf çıkmış. adet duznleyıcı kullan cnm doktor yönlendırır zaten

Merhaba arkadaşlar!
Kızım 14 yalında. ilk Adetini 8 ay önce gördü. Ama bu adet çok farklıydı kötüydü. Olmadan 1 gün önce karın kasık ağrıları başladı. Ancak bu işin garip tarafı 1 gün sürdü. Tamda sınavlarından 1 gün önce olduğu için stresten dolayı erken kesilmiştir diye düşündüm. Ancak 8 ay boyunca hala olmaması çok düşündürü sizce doktara götürmeli miyim? Yoksa böyle şeyler ergenlikte normal midir? Endişelenmeli miyim??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,
Siz direk jinekologa mı yoksa endokrinoloji uzmanına mı gittiniz

Back