- 6 Ekim 2023
- 454
- 141
- 23
- Konu Sahibi Benimhuzurkaynagim
-
Bu kür kist yapabiliyor 2 sene önce falan denemiştim kistim oldu hemen ardından isterseniz bir muayne olunArkadaşlar deneyen varmı gectiğimz ay çörek otu bal tarcın kurunu sabahları bir tatlı kaşığı aldım toplasam 10 gün içmişimdir bu ay adet gecikemmim 5. Günü hala afet olmadım test dün yptım negatif erkwn gebelik ondan önceki günlerde negatifti bu kür mü acaba geciktirdi bilemedim
Yarın muayene olucam randevu aldıö kist oldugunu nasıl anladın nasıl geçti peki bende herhangi agrı falan yokBu kür kist yapabiliyor 2 sene önce falan denemiştim kistim oldu hemen ardından isterseniz bir muayne olun
Ben bu kurle hamile kaldimArkadaşlar deneyen varmı gectiğimz ay çörek otu bal tarcın kurunu sabahları bir tatlı kaşığı aldım toplasam 10 gün içmişimdir bu ay adet gecikemmim 5. Günü hala afet olmadım test dün yptım negatif erkwn gebelik ondan önceki günlerde negatifti bu kür mü acaba geciktirdi bilemedim
Gecikmemim 5. Günü hiçbir belirti yok agrı vb hiçbiriy negatif testler dün bakmıştım çözemedimBen bu kurle hamile kaldim
ben daha önce yapmıştım kist falan hiç olmadı bu ay da yeniden deniyorum yumurtlamayı takip ettiyseniz ona göre hesaplayın bu kürle hamile kalanda cokGecikmemim 5. Günü hiçbir belirti yok agrı vb hiçbiriy negatif testler dün bakmıştım çözemedim
Gelllldi gene, buraya da geldiiiiBen de bu kürü denerken reglim bi türlü bitmemişti...
Sen de gelmişsinGelllldi gene, buraya da geldiiii
Biz 3 kisi deneyip hamile kaldik, soylemiyim mi yaniSen de gelmişsin
Al işte kist yapmış. Başka bir konu görürsem hemen bu kistli bacımı etiketleyecem arkadaşa kist yaptı diye.Biz 3 kisi deneyip hamile kaldik, soylemiyim mi yani
Dogurduk biz o kistleri amaAl işte kist yapmış. Başka bir konu görürsem hemen bu kistli bacımı etiketleyecem arkadaşa kist yaptı diye.
Muaynede gördüm bende doğum kontrol hapı veriyolar eritmek için ama istememiştim sonra maydanoz suyu mu soğan suyumu hatırlamıyorum o dönem içtim küçüldü sonra adetle atıldıYarın muayene olucam randevu aldıö kist oldugunu nasıl anladın nasıl geçti peki bende herhangi agrı falan yok
Evet gerçekten hamile kalanda çok. Çokta etkili bir kürBiz 3 kisi deneyip hamile kaldik, soylemiyim mi yani
Takip etmedim malesef bekliyoruö bakalım dün erken gebelik testi negatifti amaben daha önce yapmıştım kist falan hiç olmadı bu ay da yeniden deniyorum yumurtlamayı takip ettiyseniz ona göre hesaplayın bu kürle hamile kalanda cok
TeşekkürlerMuaynede gördüm bende doğum kontrol hapı veriyolar eritmek için ama istememiştim sonra maydanoz suyu mu soğan suyumu hatırlamıyorum o dönem içtim küçüldü sonra adetle atıldı
Ay darısı bana inşallaj bakalım yarn doktor ne dicem dün yapmıştım erken gebelik bürşy çıkmamıştıBiz 3 kisi deneyip hamile kaldik, soylemiyim mi yani
Umarim siz de hamilesinizdirAy darısı bana inşallaj bakalım yarn doktor ne dicem dün yapmıştım erken gebelik bürşy çıkmamıştı
İnşallah ama bugunde gebelik testi yaptım erken negatif tine sabah hastaneye gidicem umarım herşey normaldirUmarim siz de hamilesinizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?