• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmesi ardından kanama

sibel1034

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2025
2
0
1
32
Merhabalar adetim gecikmezdi ama 4 gün gecikti test aldım yarın ilk ısrarla yapayım derken bugün önce leke ardından da adet kanaması gibi geldi:( hamilelik ihtimalim sizce ortadan kalkmış mıdır? Böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ? 🙏

Merhabalar adetim gecikmezdi ama 4 gün gecikti test aldım yarın ilk ısrarla yapayım derken bugün önce leke ardından da adet kanaması gibi geldi:( hamilelik ihtimalim sizce ortadan kalkmış mıdır? Böyle bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi ? 🙏
Canım adetin gecikmesi herhangi bir sağlık sorunu ilaç kullanımı vs yoksa normal. Stres falanda adeti geciktirir.

Kanama eğer adet gibi geldiyse yoğunluk olarak adet olmuş olabilirsin.

Cevabınız için teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi adet kanaması yüksek ihtimal gibi yarın kan tahlili de yaptıracağım ama üst görme falan diyenler var inşallah bir umut vardır 2. çocuğu çok istiyorum haftaya eşimin doğum günü. Bu kanama olmasaydı çok güzel bir hediye olacaktı

Back
X