• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet gecikmesi antibiyotik sonucu olabılır mı

beyazgulosqe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
227
95
48
kızlar selam ben bı dusuk bı kımyasal gebelık gecırdım. ve sat 5 eylül adetim gecıktı bı kac belırtmde var goguslerm 10 gundr agrıyor ucları dık ve damarlar cok bellı ve cok sık tuvaltete gıdıyorm. ama şöyle bı durum var benım bu ay 20lik dişim şişmişti ve doktor 10 tane iespor antibiyotik iğne verdi onları kullanmak zorunda kaldım sizce bu gecikme o yuzden olabılır mi

kızlar selam ben bı dusuk bı kımyasal gebelık gecırdım. ve sat 5 eylül adetim gecıktı bı kac belırtmde var goguslerm 10 gundr agrıyor ucları dık ve damarlar cok bellı ve cok sık tuvaltete gıdıyorm. ama şöyle bı durum var benım bu ay 20lik dişim şişmişti ve doktor 10 tane iespor antibiyotik iğne verdi onları kullanmak zorunda kaldım sizce bu gecikme o yuzden olabılır mi
Merhaba konunun üzerinden geçmiş oyuzden sormak istedim antibiyotik kaç günlük bir gecikme yaşattı yada hamilemisiniz bende aynı durumdayım da

Back