Adet gecikmesi 23 gün yardimci olabilir misiniz?

Kızlar selam pcos ile ilgili grup kurdum telegramda birbirimize destek ve bilgi alışverişi için katılmak isteyen mesaj atsın

Merhabalar fsh 86 çıktı çok yüksek
2 aydır adet olmuyorum.Sonuçları henüz göstermedim ama,bu sonuç kesin menepoz demek midir.Yaş 44

Bende aynı durumdayım 11.gün gecikmede. 8. Gün kan verdim negatif çıktı, bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı, kist yok dedi, rahim duvarı kalınmış, solda da yumurtan var dedi. Gebelikte olabilir adet te olabilirsin dedi, akıntım olduğunuda doktor farketti. Kan tahlili istedi biraz önce e nabızdan baktım yine negatif, yarın Bi gidicem tekrar bakalım ne diyecek

Benim de adetim hiç şaşmaz günü gününe olurum. Bu ay 21 günlük gecikme yaşadım. Adet gecikmesinin 11.gününde doktora gittim rahime baktı minik kistler varmış. Tahlil yaptı onlarda normal. Böyle olunca insan umutlanıyor ,geç döllenmedir diye. Gecikmenin 20.günü son kez test yapayım dedim negatifi gördüm. O an ümidimi kestim sabah kalktığımda adet olmuşum. 8 ay önce düşük yaptım. Bebeğimin olmasını çok istiyordum. Stres yapıyordum olmadığı için bu yüzden bu kadar gecikti diye düşünüyorum Demem o ki sağlıksal bir sorun yoksa , psikolojik olabilir . Dilerim hamilesindir ,güzel haberlerini bekliyorum

Bende ayni durumdayim sonucunuz noldu acaba

Sonucun noldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…