- 21 Mart 2023
- 1.090
- 2.071
- 29
Biraz daha bekleyin madem hormonlarınız kendini toparlasınEvet. Hamile kalmam için doğru bir donemde değildim. Kullandigimada pişman oldum ama yok olamadm.
Bekliyorum Bakalm. Rabbim sizede hayırlı haberler versin inşallah kucağınızı doldursunBiraz daha bekleyin madem hormonlarınız kendini toparlasın
Çok teşekkür ederim inşallahBekliyorum Bakalm. Rabbim sizede hayırlı haberler versin inşallah kucağınızı doldursun
Bende aynı durumdayım 11.gün gecikmede. 8. Gün kan verdim negatif çıktı, bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı, kist yok dedi, rahim duvarı kalınmış, solda da yumurtan var dedi. Gebelikte olabilir adet te olabilirsin dedi, akıntım olduğunuda doktor farketti. Kan tahlili istedi biraz önce e nabızdan baktım yine negatif, yarın Bi gidicem tekrar bakalım ne diyecekSizin yaşadığınızı bende yaşıyorum gecikmenin 11. günü. Son adet tarihim 28 Ekim. Yumurtlama tarihi değerlendirdik 11 Kasım yumurtlama. Adete dair hiç bir belirti olmadan gün geçtiği gibi bu ay yumurtlamada yok. Dün test verdim bugün negatif çıktı. Bende bir umut belki geç döllenme olmuştur diye bekliyorum bu ay da olmazsam bende kadın doğuma gideceğim artık
Benim de adetim hiç şaşmaz günü gününe olurum. Bu ay 21 günlük gecikme yaşadım. Adet gecikmesinin 11.gününde doktora gittim rahime baktı minik kistler varmış. Tahlil yaptı onlarda normal. Böyle olunca insan umutlanıyor ,geç döllenmedir diye. Gecikmenin 20.günü son kez test yapayım dedim negatifi gördüm. O an ümidimi kestim sabah kalktığımda adet olmuşum. 8 ay önce düşük yaptım. Bebeğimin olmasını çok istiyordum. Stres yapıyordum olmadığı için bu yüzden bu kadar gecikti diye düşünüyorum Demem o ki sağlıksal bir sorun yoksa , psikolojik olabilir . Dilerim hamilesindir ,güzel haberlerini bekliyorumHerkese merhaba ,
En son 13 ekimde regl oldum tahminim adet olmam gereken tarihte yumurtlama yaşadım çünkü yumurtlama akıntısı gibi akintim oldu defalarca idrar testi yaptım negatif 3 gün önce kadın doğuma gittim doktor rahmimin temiz olduğunu herhangi bir kist olmadığını sebebsiz gecikme olabileceğini söyledi kan testim 2.3. Cikti ama yine de bir hafta daha bekleyelim ona göre adet söktürücü kullan dedi bebek olsa 23 gün gecikmede belli olurdu diyorum ama yine de bir umut işte.. başından böyle birsey geçmiş olan var mı yardımcı olabilir misiniz?
Bende ayni durumdayim sonucunuz noldu acabaBende aynı durumdayım 11.gün gecikmede. 8. Gün kan verdim negatif çıktı, bugün doktora gittim vajinal ultrasonla baktı, kist yok dedi, rahim duvarı kalınmış, solda da yumurtan var dedi. Gebelikte olabilir adet te olabilirsin dedi, akıntım olduğunuda doktor farketti. Kan tahlili istedi biraz önce e nabızdan baktım yine negatif, yarın Bi gidicem tekrar bakalım ne diyecek
Sonucun noldu acabaHerkese merhaba ,
En son 13 ekimde regl oldum tahminim adet olmam gereken tarihte yumurtlama yaşadım çünkü yumurtlama akıntısı gibi akintim oldu defalarca idrar testi yaptım negatif 3 gün önce kadın doğuma gittim doktor rahmimin temiz olduğunu herhangi bir kist olmadığını sebebsiz gecikme olabileceğini söyledi kan testim 2.3. Cikti ama yine de bir hafta daha bekleyelim ona göre adet söktürücü kullan dedi bebek olsa 23 gün gecikmede belli olurdu diyorum ama yine de bir umut işte.. başından böyle birsey geçmiş olan var mı yardımcı olabilir misiniz?
Ben 13.gün adet oldum canım. Şuan yine 10 gün gecikmedeyim ama bu sefer hiç test yapmadım sakince bekliyorumBende ayni durumdayim sonucunuz noldu acaba
Anladim ben hala 17.gundeyim bekliyorumBen 13.gün adet oldum canım. Şuan yine 10 gün gecikmedeyim ama bu sefer hiç test yapmadım sakince bekliyorum