Adet gecikmesi 10. Gün

Nurmur87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
651
382
103
İstanbul
Merhaba arkadaslar , son adet gunum 29 Nisan. pkoluyum yeni ogrendim , regli duzensizligim var. 2 aydir ovu testi yapiyorum ama duzensiz. Bu ay da Elimde son testim kalmistim. 28. Gundeydim, sans eseri yapayim dedim. Ve pik gordum. Ya hamileyim yada yumurtluyorum diye dusundum. Regliye 2 gun kalmisti cunku. Ve sadece o piki gordugumde iliski oldu. Sonra hep hamilelik testi yaptim negatifti. Adetim gecikeli bugun 10. Gun , o piki gordugum gunden yumurtlamanin 12. Gunu. Yine gittim eczaneden eczacinin istegiyle erken gebelik testi aldim. Hemen silik cizgiyi gordum saat 4 gibi. Simdi tekrar normal test aldim onuda yaptim. Ikisinide alt alta cektim. Lutfen ovu testlerini adetlerinizin 30. Gunu hatta daha fazlasina kadar yapin. Ben oylesine yapmistim onu. yarin kan vermeye gidicem umarim hamilelik vardir. Rabbim hepimize nasip etsin. Aminnn.

Eklentiler

• IMG-20190607-WA0010.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleme:
bende de pcos var ayni senin gibi 27 gunumde yumurtam.buyudu 22 mmm sora catladi bugun ovulasyonun 12 gunu kan testi verdim 2.52

Kimyasal gebelik geçirdiğim için size şöyle bilgi vereyim; adet gecikmesinin 3.günü kan testinde pozitif çıkmıştı 7. Günü kahverengi akıntı gelmeye başlamıştı iki günde bir değerlere baktırdım yükselmişti yaklaşık bir hafta sonra lekeler çoğalmaya başladı ve kan değerlerim düşmeye başladı böylelikle kimyasal oldu.

Anladim canim cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin. Rabbim herkese nasip etsin

Anladim canim cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin. Rabbim herkese nasip etsin

Amin canım benim Rabbim tamamına erdirsin inşallah seninde. Kontrollerini ihmal etme kese görünene kadar kan değerleri önemli sonra zaten keseyle takibe alınacaksın kalp atışlarını duyunca en güzel hismiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…