Bence artabilir canim,eger 14. Gunden sonra regli olmazsan tekrar yaptir derim, benimde cok cikicagini sanmiyorum. Gec dollenme cunku. Insallah guzel haberlerini aliriz.hamilesin bence tebrikler
ben de sabirla bekliyorum insAllah guzel haberlerini aliriz senin de yarin 14 gun tamam bendeBence artabilir canim,eger 14. Gunden sonra regli olmazsan tekrar yaptir derim, benimde cok cikicagini sanmiyorum. Gec dollenme cunku. Insallah guzel haberlerini aliriz.
2 gun sonra tekrarla canim cok yeni gorunuyor kimyasal falan degilse artacaktir insallah guzel haberler alirsinBiraz once kan verdim degerim 11 ciktikafam karisti suan.
Insallah canim hayirlisi2 gun sonra tekrarla canim cok yeni gorunuyor kimyasal falan degilse artacaktir insallah guzel haberler alirsin
malesef bugun ben kan verdim 0.100 cikti azalmis yeqin adet gorucem ama hala hastalanmadimben de sabirla bekliyorum insAllah guzel haberlerini aliriz senin de yarin 14 gun tamam bende
Hayirlisi canim, Rabbim bir sonraki ay nasip etsin insallahmalesef bugun ben kan verdim 0.100 cikti azalmis yeqin adet gorucem ama hala hastalanmadim
amin canim bakalim adet gelmeyince subhelenndim kahve rengi akintim var dun teste 2.52 bugun 0.100 kafam karisdiHayirlisi canim, Rabbim bir sonraki ay nasip etsin insallah
Kimyasal gebelik geçirdiğim için size şöyle bilgi vereyim; adet gecikmesinin 3.günü kan testinde pozitif çıkmıştı 7. Günü kahverengi akıntı gelmeye başlamıştı iki günde bir değerlere baktırdım yükselmişti yaklaşık bir hafta sonra lekeler çoğalmaya başladı ve kan değerlerim düşmeye başladı böylelikle kimyasal oldu.
Anladim canim cok tesekkur ederim verdigin bilgi icin. Rabbim herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?