Adet gecikmem ve belirtilerim Lütfen Okuyun

papatya787

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2024
32
6
25
Kızlar durumumu paylaşmak istiyorum sizlerle yorumlarınıza ihtiyacım var.24 Kasım son adet tarihim bu ay 22-24 arası adet bekliyordum.bu güne kadar tüm adet belirtilerini yaşadım yogun bel ağrısı kasik ağrısı karın ağrısı seyirime rahimde ve kasıklarda ha oldum ha olacam diyorum geçiyor ara ara gene geliyor ama sidettli dün yani 25 Aralık sadece peceteye sildigimde gelen sadece bir kerelik akıntı geldi kahve gibi pembe gibi bu gün test yaptım negatif çıktı ve o adet agrilari nerdeyse yok denecek kadar azaldı böyle durumlar yaşayıp hamile kalan varmı?

Bi yerde beta yerleşme kanamasından sonra yükseliyor diye duymuştum doğru mu bilmiyorum eğer öyleyse testte çıkmaz daha bence adet olmazsanız 2-3 gün aonra tekrar test yapın ya da direkt kan verin umarım hamilesinizdir

Merhaba ben adete 7 gün kala test yaptım silik çıktı ertesi sabah kan verdim 19.80 çıktı ve hiç kanamam vs olmadı şuan da adetime 4 gün kaldı

Bi yerde beta yerleşme kanamasından sonra yükseliyor diye duymuştum doğru mu bilmiyorum eğer öyleyse testte çıkmaz daha bence adet olmazsanız 2-3 gün aonra tekrar test yapın ya da direkt kan verin umarım hamilesinizdir
Anladım 2-3 gün sonra yapicam inşallah

X