Çok korkuyorum reglden 1 gün önce yapınca bembeyaz negatifti ya diyorum yine aynısını görürsemGecikmen var canım 2 seneceğin var ya gidip kan vericeksin yada test yapacaksın ikisi de doğru sonucu verir sana :)
Canım test yapmaya çok korkuyorum reglimden 1 gün önce yaptım bembeyaz negatifti yine aynısını görürüm diye korkuyorum şuanGecikme olmuş zaten doğru sonucu alırsın bence test yap canım sonucu bize de bildir
Korku yok gidip kan ver bence en doğru sonuç o :) hadi git ver sonra güzel haberle gel beni etiketle :)Çok korkuyorum reglden 1 gün önce yapınca bembeyaz negatifti ya diyorum yine aynısını görürsem
Peki ya kanda çıkmazsa dahaKorku yok gidip kan ver bence en doğru sonuç o :) hadi git ver sonra güzel haberle gel beni etiketle :)
Ama adetiniz geçmiş beklemenin bir manası yok öğrenip duruma göre doktora gitmeniz gerekir neticede ben riske atmazdimCanım test yapmaya çok korkuyorum reglimden 1 gün önce yaptım bembeyaz negatifti yine aynısını görürüm diye korkuyorum şuan
Eğer giderseniz haber eder misinizz bende bekklemedeyim adetten 4 gün önce <2.30 çıkktı kanda yani dün. Bekliyorum ki artsın diye bir ümitPeki ya kanda çıkmazsa daha3. Gün bugün gecikmeden hala çıkmayabilir diye de düşündüm şimdi
Kuzum cesaret edemiyorum gidip kan vermeye negatif görürsem üzülürüm çünkü ne yapacağımı şaşırdımEğer giderseniz haber eder misinizz bende bekklemedeyim adetten 4 gün önce <2.30 çıkktı kanda yani dün. Bekliyorum ki artsın diye bir ümit
Bazıları diyor ki hani en azından 7 gün geçsin diye o yüzden tekrar negatif çıkarsa üzülürüm beklesem daha iyi olur diye düşündüm o kadar korkuyorum ki sonuçtanAma adetiniz geçmiş beklemenin bir manası yok öğrenip duruma göre doktora gitmeniz gerekir neticede ben riske atmazdim
Korkunun hiçbir faydası yok karar sizinBazıları diyor ki hani en azından 7 gün geçsin diye o yüzden tekrar negatif çıkarsa üzülürüm beklesem daha iyi olur diye düşündüm o kadar korkuyorum ki sonuçtan
Adetim geçmden verdim 10 gün kala 28 çıktı pazartesi günü tekrar gidicem.Canım test yapmaya çok korkuyorum reglimden 1 gün önce yaptım bembeyaz negatifti yine aynısını görürüm diye korkuyorum şuan
Yaptım 0.7 çıktı maalesef yokKorkunun hiçbir faydası yok karar sizin
Kan mi verdin canım hiç üzülme bidaha denersin Allah'tan ümit kesilmezYaptım 0.7 çıktı maalesef yok
Kan verdim çıkmadıKan mi verdin canım hiç üzülme bidaha denersin Allah'tan ümit kesilmez
Benim de 0 çıktı malesef bir dahaki ay deneriz tekrar yapacak bişey yokKan verdim çıkmadı
Kaç gün sonra regl oldun peki şuan neden gelmiyor sinir olmaya başladımBenim de 0 çıktı malesef bir dahaki ay deneriz tekrar yapacak bişey yok
Mutlaka çıkar gecıkme olmuşPeki ya kanda çıkmazsa daha3. Gün bugün gecikmeden hala çıkmayabilir diye de düşündüm şimdi
Ben daha regl olmadımKaç gün sonra regl oldun peki şuan neden gelmiyor sinir olmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?