• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet gecikmem var hamile olabilir miyim?

hesapbir

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2024
132
24
13
25
Kızlar lütfen bilgisi olan yardımcı olabilir mi. 1 seneyi geçti evleneli korunmuyoruz Adetten 7 gün önce kan verdim 0.6 çıktı çok erkendi biliyorum öylesine vermiştim neyse reglden 1 gün önce erken gebelik testi o da negatifti silikte değildi şuan gecikmemin 3. Günü ve benim hiçbir şekilde adetim gecikmez her zaman tarihler birebir uyumlu kist falanda yok doktor kontrolüne sık giden biriyim stres mevsim değişimi tarzı şeylerde vücudumu hiç etkilemez ve ara sıra midem bulanıyor hafif bir şekilde sizce hamile olabilir miyim şuan? Test yapmaya korkuyorum yapmayacağım sanırım birkaç gün daha

Gecikme olmuş zaten doğru sonucu alırsın bence test yap canım sonucu bize de bildir🌸

Gecikmen var canım 2 seneceğin var ya gidip kan vericeksin yada test yapacaksın ikisi de doğru sonucu verir sana :)

Canım test yapmaya çok korkuyorum reglimden 1 gün önce yaptım bembeyaz negatifti yine aynısını görürüm diye korkuyorum şuan
Ama adetiniz geçmiş beklemenin bir manası yok öğrenip duruma göre doktora gitmeniz gerekir neticede ben riske atmazdim

Ama adetiniz geçmiş beklemenin bir manası yok öğrenip duruma göre doktora gitmeniz gerekir neticede ben riske atmazdim
Bazıları diyor ki hani en azından 7 gün geçsin diye o yüzden tekrar negatif çıkarsa üzülürüm beklesem daha iyi olur diye düşündüm o kadar korkuyorum ki sonuçtan😢

Back