- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
- Konu Sahibi karabiber89
-
pardon 8 gün var yazmıssın zaten sanırım adet tarihimiz aynı gunlerde :) inşallah bu ay ugurlu gelır bıze
Merhaba siteye yeni üye oldum hamile kalmayı bekleyen anne adaylarından biriyim bendeinşallah hayırlısıyla tabii...Geçen ay inanılmaz belirtiler vardı internetten araştırdım her yere baktım farklı kaynaklardan da bilgi aldım kesin hamileyim dedim ama adet belirtisiymiş bu kadar yanıltıcı bir durum bu maalesef şimdi ayın 14 ünü bekliyorum herşey o zaman belli olacak o kadar ümitlenmiştim ki ve eşimi de ümitlendirmiştim ki ama bu kez aynı hayal kırıklıgı olmasın dıye daha dıkkatlı hareket edıyorum bakalım ne olacak. Bende ki belirtiler öyle böyle değildi kesin hamileyim der kim olsa mesela agızda metal tadı,çok sık idrara çıkma,iştah,göğüs ağrısı (adeta dokulanamayacak kadar),aklıma gelen şeylere canımın çekmesi ve onu yemek istemem bi nevi aşerme gibi,karnımda şişlik,bel ağrısı,kasıklarımda kasılmalar... gibi...Normal edet dönemlerimde de her kadın gibi bende bazılarını yaşıyorum ama bu kez ya çok istediğim için daha fazla belirti yaşadım bilemiyorum? Otomatik yumurtlama tarihi hesabına göre en verimli günüm bugünmüş?Herşey gönlümüzce olsun inşallah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur...
Sevgiyle kalın...
Ay canım benim inşAllah tez zamanda Rabbim nasip etsin sana,hepimize içinde bana da ...
zamanı gelmeyince hiçbirşey olmuyor gerçektende..insanın düşünmemesi elde değil hamilemiyim değilmiyim diye ama bu da güzel eğlenceli süreç değil mi??bir ara bayağı takıldım hamilemiyim değil miyim diye hastalık gibi takıntı yaptım...dedim kendi kendime ne yapıyorum ben kendime ne kadar zarar veriyorm tek düşüncem bu olmuş.dedim kendi kendime olacaksa olacak Rabbim olacağı zamanı elbet biliyordur.heyecenla bekliyorum.ama takıntı yapmamak lazım...
Amin canım inşallahhhh....Hepimiz için hayırlısı olsun...Dün hesaplama sayacına göre yumurtlama günüm dü bakalım hayırlı haberler verebilecek miyim sizlere arkadaşlar??...Ayın 14 ünü bekliyorum eğer günüm geçerse 1 hafta sonra test yapacağım İnt te okuduğum bazı kadın doğum sitelerinde en doğru sonucun bu süreçte olabileceği yazıyordu.Hadi bakalım hepimiz hayırlısını isteyip dua edelim birbirimiz için...
Sevgiyle kalın....
Amin canım inşallahhhh....Hepimiz için hayırlısı olsun...Dün hesaplama sayacına göre yumurtlama günüm dü bakalım hayırlı haberler verebilecek miyim sizlere arkadaşlar??...Ayın 14 ünü bekliyorum eğer günüm geçerse 1 hafta sonra test yapacağım İnt te okuduğum bazı kadın doğum sitelerinde en doğru sonucun bu süreçte olabileceği yazıyordu.Hadi bakalım hepimiz hayırlısını isteyip dua edelim birbirimiz için...
Sevgiyle kalın....
inş. olur ya bende yeni üyeyim, şu an düşünmüoz bebiş yeniyiz daha, seneye inş.. geçen ay çok düşündüysen ondan beyin oyun oynuyo işte. düşnme hiç, kendini dinleme peki farklı bişi uyguladınmı mesela yataktan hemen kalkmamak gerekiomuş hatta ayakları dikmek diye duydum.. yada yan yatmak.. duş hemen alınmamalıymış bilomuydun bunları
merhaba canım aynen dediğin gibi geçtiğimiz ay ben de birçok belirti yaşadım bel ağrısı karın ağrısı mide bulantısı afedersin ama gaz problemi falan..adetim de 4 gün gecikti hatta ama ne yazıkki psikolojikmiş işte inşallah senin öyle değildir..bugün verimli günün boş durma canıninşallah Rabbim gönlümüze göre verir hepimiz güzel haberler alırız..
inş. olur ya bende yeni üyeyim, şu an düşünmüoz bebiş yeniyiz daha, seneye inş.. geçen ay çok düşündüysen ondan beyin oyun oynuyo işte. düşnme hiç, kendini dinleme peki farklı bişi uyguladınmı mesela yataktan hemen kalkmamak gerekiomuş hatta ayakları dikmek diye duydum.. yada yan yatmak.. duş hemen alınmamalıymış bilomuydun bunları
Evet canım aynen öyle dediğin gibi çok kurdum kafamda ona odaklandım beynim beni kandırdı sanırım?Evet aynen dediklerini yaptım hemen kalmamak ayaklarımı dikmek gibi komikti amayaptım valla tutsun diye :) bizde daha çok yeniyiz henüz 1 ay oldu evleneli ama çok istiyoruz bebek yıllardır bunun özlemini yaşıyoruz uzun bir birliktelikten sonra evlendik ve ilk düşüncemiz bebek oldu zaman kaybetmek istemedik açıkçası daha fazla yaş geçiyor genç anne olmak isteyenlerdenim ben...Bakalım herşey Allah tan kısmetse olur inşallah aslında daha tam hazır mıyım onu da bilmiyorum ama?Korkmuyor da değilim hani özellikle şu aralar çok sık doğum videoları izliyorum e haliyle ürkütüyor biraz da ama onu kucağına aldığın an da ki mutluluk sanırım herşeye değer!...Sence de öyle değil mi?
Evet canım aynen öyle dediğin gibi çok kurdum kafamda ona odaklandım beynim beni kandırdı sanırım?Evet aynen dediklerini yaptım hemen kalmamak ayaklarımı dikmek gibi komikti amayaptım valla tutsun diye :) bizde daha çok yeniyiz henüz 1 ay oldu evleneli ama çok istiyoruz bebek yıllardır bunun özlemini yaşıyoruz uzun bir birliktelikten sonra evlendik ve ilk düşüncemiz bebek oldu zaman kaybetmek istemedik açıkçası daha fazla yaş geçiyor genç anne olmak isteyenlerdenim ben...Bakalım herşey Allah tan kısmetse olur inşallah aslında daha tam hazır mıyım onu da bilmiyorum ama?Korkmuyor da değilim hani özellikle şu aralar çok sık doğum videoları izliyorum e haliyle ürkütüyor biraz da ama onu kucağına aldığın an da ki mutluluk sanırım herşeye değer!...Sence de öyle değil mi?
haklısın, güzel bişey anne babab olmak çalışmıyosunda sanırım ? bende evdeyim diplomalı işsizo yüzden bebebk arkadaş olur bana aslında ama, bizim borç fazla birazda onları ödeyelim sonra dedik maaş olduğu gibi gidiyo çünkü.. mobilyaları beyaz eşyaları hep kendimiz aldık çünkü
haklısın, güzel bişey anne babab olmak çalışmıyosunda sanırım ? bende evdeyim diplomalı işsizo yüzden bebebk arkadaş olur bana aslında ama, bizim borç fazla birazda onları ödeyelim sonra dedik maaş olduğu gibi gidiyo çünkü.. mobilyaları beyaz eşyaları hep kendimiz aldık çünkü
Yok canım çalışıyorum şu an iş yerindeyim ama işimin kısır saatlerinde giriyorum siteye fırsat buldukça...Bizimde borcumuz var borçsuz kim var ki şu zamanda?Ama biz neyi farkettik biliyor musun?Hep hayatımızı borçlardan, sorunlardan dolayı o kadar çok ertelemişiz ki aslında...Biz 6 yıldır birlikteyiz 1 sene nişanlı kaldık çok daha önceden evlenmek istedik ama hep daha iyisi olsun en güzeli olsun olmuşken tam olsun diye diye yıllar nasılda çabuk geçmiş farkedemedik...?Sonuç?Yine aynı yine aynı yani demek istediğim borçsuz bir hayat çok zor yada çok nadirdir..Ha tabii ki borçları hafifletip daha rahat bi yaşam sürmeyi istemek doğru canım ama bu süre ne kadar uzarsa hep en iyisi olsun en mükemmeli olsun diye beklersek daha çok yıllarımız boşa geçecek...Allah hepimizin gönlüne göre versin herşeyi...Bu hayat bizim hayatımız herkes hayatını istediği gibi yaşasın hiç bir şeyi ertlemesin bence...Çünkü ben bunun pişmanlığını yaşıyorum canım...
Yok canım çalışıyorum şu an iş yerindeyim ama işimin kısır saatlerinde giriyorum siteye fırsat buldukça...Bizimde borcumuz var borçsuz kim var ki şu zamanda?Ama biz neyi farkettik biliyor musun?Hep hayatımızı borçlardan, sorunlardan dolayı o kadar çok ertelemişiz ki aslında...Biz 6 yıldır birlikteyiz 1 sene nişanlı kaldık çok daha önceden evlenmek istedik ama hep daha iyisi olsun en güzeli olsun olmuşken tam olsun diye diye yıllar nasılda çabuk geçmiş farkedemedik...?Sonuç?Yine aynı yine aynı yani demek istediğim borçsuz bir hayat çok zor yada çok nadirdir..Ha tabii ki borçları hafifletip daha rahat bi yaşam sürmeyi istemek doğru canım ama bu süre ne kadar uzarsa hep en iyisi olsun en mükemmeli olsun diye beklersek daha çok yıllarımız boşa geçecek...Allah hepimizin gönlüne göre versin herşeyi...Bu hayat bizim hayatımız herkes hayatını istediği gibi yaşasın hiç bir şeyi ertlemesin bence...Çünkü ben bunun pişmanlığını yaşıyorum canım...
haklısın hayatı hep erteliyoruz.. bak beni de gaza getirdin bu ay korunmasammıkibende zaten evlenip geldim başka şehire sıkılıorum atanamadım da, evde ders veriorum hafta içi o kadar.. eğlence arkadaş olur bana, hem çocuk berekettir demi :)
haklısın hayatı hep erteliyoruz.. bak beni de gaza getirdin bu ay korunmasammıkibende zaten evlenip geldim başka şehire sıkılıorum atanamadım da, evde ders veriorum hafta içi o kadar.. eğlence arkadaş olur bana, hem çocuk berekettir demi :)
:)) Berekettir canım..Çocuk kendi rızkıyla geliyor gerçekten diyor arkadaşlarım...Ama tabiiki eşinle senin ikinizin ortak kararı önemli burada yinede ben etkilemeyeyim seni yaşadığını zhayatı siz biliyorsunuz ama gerçekten öyle ucu bucağı olmayacak kadar değilse borcunuz düşün derim...Gerçekten şimdi istiyor musunuz bi de bunun cevabı çok önemli...Eğer evet se
:)) Berekettir canım..Çocuk kendi rızkıyla geliyor gerçekten diyor arkadaşlarım...Ama tabiiki eşinle senin ikinizin ortak kararı önemli burada yinede ben etkilemeyeyim seni yaşadığını zhayatı siz biliyorsunuz ama gerçekten öyle ucu bucağı olmayacak kadar değilse borcunuz düşün derim...Gerçekten şimdi istiyor musunuz bi de bunun cevabı çok önemli...Eğer evet se
dün lütfen cvp dıye bı yardım istedim kimse umursamamış sağolun kzlar..
canım pardon ya özür dilerim kendi adıma baktım ama bulamadım yazını tekrar paylaşır mısın?
Sevgiyle kalın....
hadi canım inşallah alırız güzel haberlerini..
ahh canım nasip olmadıktan sonra napsan olmuyo valla..bende 2 3 aydır hep öyle yaptım hemen kalkmadım komik oluyo ama care yok başkahatta bu ay tereddütle de olsa sabaha kadar yattım abdestimi sabah aldım içime sinmesede..ama noldu sonuç yine hüsran..olacak olduktan sonra hemen kalkıp duşa girsen bile oluyo valla..kuzenim daha 1 sene düşünmüyoruz diyodu bir kaza olmuş ilişki sırasında hemen hamile kalmış şimdi 3 aylık hamile evliliğinin 3.ayında hamile kaldı hemde ilk seferde..yine aralıkta başka bir kuzenim evlendi o da hemen ilk ay hamile kaldı..sanki onların çok isteyerek mi oldu nasip olduğu için oldu işte..istemek yetmiyo malesef (
haydi bakalım inşallah hamile kalırız kızlar en kısa zamanda
aynen bende diplomalı işsizim ve çalışmayı istiyorum..evde oturunca insan daha takacak bişey bulamıyo sadece bebeğe odaklanıyor şahsen ben öyleyim yani..çok sıkıcı evde oturmak temizlik yapsan yeni evlisin 2 kişi ev pislenmiyo bileneyse bi bebiş olsunda her gün yaparım ben temizlik pisletsin heryeri
bizde evlendiğimizden beri hiç korunmadık bende genç anne olmak istiyorum..dediğin gibi kimin borcu yok ki..ama ertelersek ilerde sorunlar çıkabilir mesela 2 3 yıl korunupta sonra bebek sahibi olmak isteyenler oluyo ama hiç beklemedikleri bir problem çıkıyor..bence ilk başta hiç korunmadan 1 tane doğurup olabileceğini görmek sonrası için korunmak en güzeli..Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere annelik duygusunu tattırsın inşallah..hem gelen bebek rızkıyla gelir derler canlarım borçları takarsak hiçbir zaman bebek yapamayız
hayırlısı olsun hakkında..evde oturmak gerçekten psikolojisini bozuyo insanın..o yüzden oyalanacak bişeylere bir işe ihtiyaç duyuluyor..ben etkilemek istemem seni inşallah gönlünün muradı neyse o olur..
arkadaşım bende göremedim kusura bakma tekrar yazarsan bildiğim bişeyse yardımcı olmaya çalışırım..
bende katılıyorum nkusmez arkadaşıma..önemli olan sizin düşünceniz kararınız..evetse çalışmaya başlayın derim ;P haddimi aştıysam affola..
haydi bakalım inşallah hamile kalırız kızlar en kısa zamanda
aminnnn inşallahhhh hep beraber hamile kalalımmmm))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?