- 30 Ocak 2012
- 368
- 59
- 98
- Konu Sahibi karabiber89
-
kızlar hepinize merhabalar..
öncelikle böyle bilgilenebileceğimiz deneyimlerimizi paylaşabileceğimiz sadece bayanlara özel bir sayfa olması çok güzel..
şimdik kızlar ben 6,5 aylık evliyim ve hiç korunmadık..her ay hüsran yaşıyorum her ay belirti var zannedip ümitleniyorum sonrası hayal kırıklığı işte bilirsiniz..
bu ay yine aynı durumdayım adetime 5 gün var ve yine belirti yaşıyormuşum gibime geliyo ama halbuki hiçbişey yokacaba diyorum bu yaramazlar hiç belirti vermeden gelebilir mi? umut işte hamile arkadaşlar beni ve benim gibi olanları bilgilendirirlerse çok çok sevinirim
canım ben bu ayın 2sinde doktora gittim ilk defa adetimin 3.günüydü..doktor kan ve ultrasona baktı ultrasonda küçüğü 8 mm büyüğü 10 mm olan iki tane kist olduğunu söylediler moralim bozuldu bilmiyorum ya bide çok kötü bişi sandım sonra doktora sonuçlarımı gösterdim bir problem yok korkma onlar kist değil senin yumurtalıkların dedi folic asit verdi günde 1 editane alıyorum.eşimin sperm sayımı yaptırmasını söyledi ama eşim geçtiğimiz ay işlerinden dolayı yaptıramadı önümüzdeki ay yaptırırım dedi malum sperm sayımına 3 gün ilişki olmadan gidilecekmiş yaadetimi bekliyordu..bu aralar gider onda da bir sorun yoksa bilmiyorum artık niye olmuyo..doktor bir sorun varsa bile tedavi için erken 1 yılı doldurmanız lazım dedi.benim korktuğum anneminde tek tüpü kapalıymış ben 4 yıl aradan sonra iğneyle tedaviyle falan olmuşum bidaha da olmamış başka kardeşim yok..o yüzden de kalabalığı çok seviyorum evlenmeden önce 3 tane yapacam bebek diyodum tabi Allah verirse..annemde var diye acaba genetik olabilir mi bende de problem var mıdır diye korkuyorum.anneme bugün sordum niye tedavi o kadar gecikti diye gitmediğimiz doktor kalmadı dedi en son gittiği doktor rahim filmi almış igne vermiş 3 ay içinde hamile kalırsın demiş annem 2.ay hamile kalmış..umarım benim de o kadar beklemem gerekmez heralde deliririm o zamana ;D eşim bugün işten gelince içimi ferahlattı stres yaparsan olmaz falan dedi o bile yetti sarıldım ağladım..off ne zormuş ya hamile kalmak millet patır patır doğururken biz 6,5 aydır uğraşıyoruz olmuyo..gerçi o kadar bekleyenlere haksızlık olur hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım gönlümüze göre olsun..ne yazdım be
Canım dedigin gibi antibiyotikten gecikme olabilir..bide istemiyosan o korkuyla psikolojikman geciktirmiş olabilirsin.gecen ay ben de psikolojikman 4 gün geciktirdim normalde benim adetlerimde cok düzenlidir cok umutlanmıştım hatta.bu ay da 3 gün erken oldum.kimyam bozuldu bebek diyeistemiyosan inşallah degilsindir ama sorumlulugundan korktugun içinse bence inşallah hamilesindir insanın kendi bebegi oldugu zaman cok iyi bakar bence canım.hakkında hayırlısı inşallah..
Merhaba siteye yeni üye oldum hamile kalmayı bekleyen anne adaylarından biriyim bendeinşallah hayırlısıyla tabii...Geçen ay inanılmaz belirtiler vardı internetten araştırdım her yere baktım farklı kaynaklardan da bilgi aldım kesin hamileyim dedim ama adet belirtisiymiş bu kadar yanıltıcı bir durum bu maalesef şimdi ayın 14 ünü bekliyorum herşey o zaman belli olacak o kadar ümitlenmiştim ki ve eşimi de ümitlendirmiştim ki ama bu kez aynı hayal kırıklıgı olmasın dıye daha dıkkatlı hareket edıyorum bakalım ne olacak. Bende ki belirtiler öyle böyle değildi kesin hamileyim der kim olsa mesela agızda metal tadı,çok sık idrara çıkma,iştah,göğüs ağrısı (adeta dokulanamayacak kadar),aklıma gelen şeylere canımın çekmesi ve onu yemek istemem bi nevi aşerme gibi,karnımda şişlik,bel ağrısı,kasıklarımda kasılmalar... gibi...Normal edet dönemlerimde de her kadın gibi bende bazılarını yaşıyorum ama bu kez ya çok istediğim için daha fazla belirti yaşadım bilemiyorum? Otomatik yumurtlama tarihi hesabına göre en verimli günüm bugünmüş?Herşey gönlümüzce olsun inşallah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur...
Sevgiyle kalın...
canım bence içini ferah tut annende oldu diye sendede olcak değil elbet ama tabi bi rahim filmi çektirmen en doğrusu
bak benim annemle babamın 2 yıl çocukları olmamış babamda sperm azlığı anneminde rahimi tersmiş doktor babama iğneler falan birşeyler vermiş 2 ay sonra bu iş tamamdır demiş.
annem diyorki o dönemde usg yok birşey yok dr parmaklarıyla rahmimi cevirdi şimdi bu ay çamur gibi adet olacaksın sonra gebe kalabilirsin demiş aynen de öyle olmuş önce ablam sonra tedavisiz 2 sene sonrada bana hamile kalmış annem.
ben 4.5 yıllık evliyim eşimde problem yok ben rahim filmide çektirdim sorun yok.biraz hormonal problemlerim var diğer herşeyim mükemmel ama işte ufacık birşey yüzünden yıllardır uğraşıyorum.
sen her ay denemeye devam 1 sene boyunca eğer olmazsa o zaman zaten dr bütün testleri ister senden.
bende senin gibi 3 tane yaparım diyordum ama şimdi 1taneye bile razıyım.
allah daha çok bekletmez inş eskiden drlar imkanları kısıtlı olmasına rağmen daha iyimiş demek baksana 2 3 ay içerisinde hamile kalmalarına yardımcı oluyorlarmış fakat şimdi yıllar sürüyor.
babamda sperm azlığı varmış ama 2 ayda tedavi olmuş fakat şuan yıllardır çoğaltmak için uğraşanlar var bilemiyorum artık takdiri ilahi.[/ k
kesinlikle Allah istemedikten sonra herşeyin mükemmel de olsa olmuyo işte..bu ay stres yapmıycam diyorum ama bakalım inşallah adetim yaklaşınca yine acaba demeye başlamamannemde rahim filmi çektirdikten sonra hamile kalmış zaten burda biri yazmış onuda okumuştum en önce rahim filmi çektirin diye..ama doktor tedavi için erken 1 yılı doldur dedi bakalım ya daha yeni evliyiz zaten hayırlısı diyorum ama çevremdekiler artık yapsana diyolar sanki benim elimde alla alla yaaa
Hayatım aynen, sorumluluğundan korkuyorum açıkçası.
Çünkü ben doğma büyüme İstanbulluyum.Yurtdışında Üni. okurken eşimle tanıştık ve 2 sene sonra dönüp evlendik. Ama eşim Hatay'lı ve evlenip buraya yerleştim.Çok zor bir süreç açıkçası. Yeni bir düzen,ailemden uzak,alıştığım şeylerden uzak, işimi bırakıp geldim...... ve daha bir sürü şey.
Bu süreçte olmasını istemiyordum iş bulmak istiyordum önce. Ama varsa da kısmet tabiki. Çok karışığım,hiç kendimle bağdaştıramıyorum.
Sanki başaramazmışım gibi.Bir yandan da istiyorum.Çok aradayım. Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin :)
merhaba canım aynen dediğin gibi geçtiğimiz ay ben de birçok belirti yaşadım bel ağrısı karın ağrısı mide bulantısı afedersin ama gaz problemi falan..adetim de 4 gün gecikti hatta ama ne yazıkki psikolojikmiş işte inşallah senin öyle değildir..bugün verimli günün boş durma canıninşallah Rabbim gönlümüze göre verir hepimiz güzel haberler alırız..
Merhaba siteye yeni üye oldum hamile kalmayı bekleyen anne adaylarından biriyim bendeinşallah hayırlısıyla tabii...Geçen ay inanılmaz belirtiler vardı internetten araştırdım her yere baktım farklı kaynaklardan da bilgi aldım kesin hamileyim dedim ama adet belirtisiymiş bu kadar yanıltıcı bir durum bu maalesef şimdi ayın 14 ünü bekliyorum herşey o zaman belli olacak o kadar ümitlenmiştim ki ve eşimi de ümitlendirmiştim ki ama bu kez aynı hayal kırıklıgı olmasın dıye daha dıkkatlı hareket edıyorum bakalım ne olacak. Bende ki belirtiler öyle böyle değildi kesin hamileyim der kim olsa mesela agızda metal tadı,çok sık idrara çıkma,iştah,göğüs ağrısı (adeta dokulanamayacak kadar),aklıma gelen şeylere canımın çekmesi ve onu yemek istemem bi nevi aşerme gibi,karnımda şişlik,bel ağrısı,kasıklarımda kasılmalar... gibi...Normal edet dönemlerimde de her kadın gibi bende bazılarını yaşıyorum ama bu kez ya çok istediğim için daha fazla belirti yaşadım bilemiyorum? Otomatik yumurtlama tarihi hesabına göre en verimli günüm bugünmüş?Herşey gönlümüzce olsun inşallah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur...
Sevgiyle kalın...
Ay canım benim inşAllah tez zamanda Rabbim nasip etsin sana,hepimize içinde bana da ...
zamanı gelmeyince hiçbirşey olmuyor gerçektende..insanın düşünmemesi elde değil hamilemiyim değilmiyim diye ama bu da güzel eğlenceli süreç değil mi??bir ara bayağı takıldım hamilemiyim değil miyim diye hastalık gibi takıntı yaptım...dedim kendi kendime ne yapıyorum ben kendime ne kadar zarar veriyorm tek düşüncem bu olmuş.dedim kendi kendime olacaksa olacak Rabbim olacağı zamanı elbet biliyordur.heyecenla bekliyorum.ama takıntı yapmamak lazım...
Kızlar benım adetıme 8gun var ve bnmde yaklask 4gndr goguslrm cok ama cok acıyo szce bu hamılelık blrtsı olblrmı ya ck ıstym cock shıbı olmk
cnm başka belirti yokmu?ve adetıne ne kadar var?
7aralık en son adetım hıc bole olmuyodu bna 7ockta adet oolmam gerekıyor cok yorgnluk var yatktn kalkasım yokcnm başka belirti yokmu?ve adetıne ne kadar var?
7aralık en son adetım hıc bole olmuyodu bna 7ockta adet oolmam gerekıyor cok yorgnluk var yatktn kalkasım yok
evet ya dgru solyn en son 7ocktı adetım7 ocakta adet olman mı gerekıyo nasıl yani bugun ayın 30 :) 7 şubat olmasın adet tarıhın cnm
Kızlar benım adetıme 8gun var ve bnmde yaklask 4gndr goguslrm cok ama cok acıyo szce bu hamılelık blrtsı olblrmı ya ck ıstym cock shıbı olmk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?