adet gecikmeden önce illa ki belirti olur mu

Merhaba siteye yeni üye oldum hamile kalmayı bekleyen anne adaylarından biriyim bende inşallah hayırlısıyla tabii...Geçen ay inanılmaz belirtiler vardı internetten araştırdım her yere baktım farklı kaynaklardan da bilgi aldım kesin hamileyim dedim ama adet belirtisiymiş bu kadar yanıltıcı bir durum bu maalesef şimdi ayın 14 ünü bekliyorum herşey o zaman belli olacak o kadar ümitlenmiştim ki ve eşimi de ümitlendirmiştim ki ama bu kez aynı hayal kırıklıgı olmasın dıye daha dıkkatlı hareket edıyorum bakalım ne olacak. Bende ki belirtiler öyle böyle değildi kesin hamileyim der kim olsa mesela agızda metal tadı,çok sık idrara çıkma,iştah,göğüs ağrısı (adeta dokulanamayacak kadar),aklıma gelen şeylere canımın çekmesi ve onu yemek istemem bi nevi aşerme gibi,karnımda şişlik,bel ağrısı,kasıklarımda kasılmalar... gibi...Normal edet dönemlerimde de her kadın gibi bende bazılarını yaşıyorum ama bu kez ya çok istediğim için daha fazla belirti yaşadım bilemiyorum? Otomatik yumurtlama tarihi hesabına göre en verimli günüm bugünmüş?Herşey gönlümüzce olsun inşallah hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olur...

Sevgiyle kalın...

canım bence içini ferah tut annende oldu diye sendede olcak değil elbet ama tabi bi rahim filmi çektirmen en doğrusu
bak benim annemle babamın 2 yıl çocukları olmamış babamda sperm azlığı anneminde rahimi tersmiş doktor babama iğneler falan birşeyler vermiş 2 ay sonra bu iş tamamdır demiş.
annem diyorki o dönemde usg yok birşey yok dr parmaklarıyla rahmimi cevirdi şimdi bu ay çamur gibi adet olacaksın sonra gebe kalabilirsin demiş aynen de öyle olmuş önce ablam sonra tedavisiz 2 sene sonrada bana hamile kalmış annem.
ben 4.5 yıllık evliyim eşimde problem yok ben rahim filmide çektirdim sorun yok.biraz hormonal problemlerim var diğer herşeyim mükemmel ama işte ufacık birşey yüzünden yıllardır uğraşıyorum.
sen her ay denemeye devam 1 sene boyunca eğer olmazsa o zaman zaten dr bütün testleri ister senden.
bende senin gibi 3 tane yaparım diyordum ama şimdi 1taneye bile razıyım.
allah daha çok bekletmez inş eskiden drlar imkanları kısıtlı olmasına rağmen daha iyimiş demek baksana 2 3 ay içerisinde hamile kalmalarına yardımcı oluyorlarmış fakat şimdi yıllar sürüyor.
babamda sperm azlığı varmış ama 2 ayda tedavi olmuş fakat şuan yıllardır çoğaltmak için uğraşanlar var bilemiyorum artık takdiri ilahi.

Hayatım aynen, sorumluluğundan korkuyorum açıkçası.
Çünkü ben doğma büyüme İstanbulluyum.Yurtdışında Üni. okurken eşimle tanıştık ve 2 sene sonra dönüp evlendik. Ama eşim Hatay'lı ve evlenip buraya yerleştim.Çok zor bir süreç açıkçası. Yeni bir düzen,ailemden uzak,alıştığım şeylerden uzak, işimi bırakıp geldim...... ve daha bir sürü şey.
Bu süreçte olmasını istemiyordum iş bulmak istiyordum önce. Ama varsa da kısmet tabiki. Çok karışığım,hiç kendimle bağdaştıramıyorum.
Sanki başaramazmışım gibi.Bir yandan da istiyorum.Çok aradayım. Allah hepimizin hakkında hayırlı olanı nasip etsin :)

merhaba canım aynen dediğin gibi geçtiğimiz ay ben de birçok belirti yaşadım bel ağrısı karın ağrısı mide bulantısı afedersin ama gaz problemi falan..adetim de 4 gün gecikti hatta ama ne yazıkki psikolojikmiş işte inşallah senin öyle değildir..bugün verimli günün boş durma canın inşallah Rabbim gönlümüze göre verir hepimiz güzel haberler alırız..

amiin canım inşallah aynı dediğin gibi bende iş telaşındayım bu aralar açıkcası ona odaklanmak istiyorum bebek diye düşünmektense..evde oturunca insan başka bişey düşünemez hale geliyo ama çalışırsam aklıma bu kadar sık gelmez diye düşünüyorum..hayırlısı olsun bence stres yapma varsa şükret bak biz o kadar uğraşıyoruz :) yoksa da artık sevinir misin bilmem..en iyisini Allah bilir

merhaba arkadaşlar 6 aylık evlıyım bebek ıstıyoruz ama 5 aydır korunmadıgımız halde olmadı..
dr gıttım serephone verdi kullandım yıne olmadı..son 3 adetım düzensız oldu şöyle anlayıyım..
16.ekim.7kasım.7aralık ve 31 aralık.. 22 gun 30 gun ve 25 gun arayla oldum.şimdi bu ay hala olmadım geçtimi günüm geçmedimi anlamış değilim.
böle bi durumla karşılasan varmı..şimdi benim günüm geçiyomu bıraz daha beklıyımmi?

Teşekkür ederim canim insallah bu kez de aynı hayal kırıklığını yasamam..Esimle birbirimize su aralar en cok söylediğimiz şey ya bu cocuk yapmak ne zor is mis hic böyle bilmiyorduk oluyor :) Arada şakaya vurup neselenmeye çalışıyoruz iste Allah im canı yürekten isteyen herkese bu eşsiz duyguyu yaşatsın insallah hayirlisiyla şimdiden o kadar heyecanlıyım ki sizler gibi...Hepinize bol şans diliyorum arkadaslar...

Sevgiyle kalin...

iyi akşamlar arkadaşlar bende her ay kendini dinleyenlerdenım ancak bu ay diğerlerine göre farklı şeyler var göğüslerimin yumurtlama günümden hemen sonra şişmesi ve hassaslaşması,uyku ve yorgunluk hali ,iştah artması,sık idrara cıkma ve bel ağrısı bunlardan en çok öne çıkanları...sat 7 ocak...bu kadar erken belirti olurmu sizce yoksa yine psikolojik mi?(

Kızlar benım adetıme 8gun var ve bnmde yaklask 4gndr goguslrm cok ama cok acıyo szce bu hamılelık blrtsı olblrmı ya ck ıstym cock shıbı olmk

Ben bu ay cok heveslıyım ya rabbım dualarmzı kbl etsn ıns snce belırtı olblrmı cok da heveslnmk ıstmym ackcsı ama 1,5 yıldır ugrasyorz

beautenova;22903863]Adet olmadan hamilelik tesleri pozitif çıkabilir....Bence test yapın[/QUOTE] ya alıcam test ama negatıf cıkar dıye korkuyorum bı 10gun daha bklycm rahım agznda yara vardı doktora gtdm 3ay bkle olur dedı ama elde var sıfır

Kızlar benım adetıme 8gun var ve bnmde yaklask 4gndr goguslrm cok ama cok acıyo szce bu hamılelık blrtsı olblrmı ya ck ıstym cock shıbı olmk

Canım ümitlendirmek istemem ama olabilir sanırım yani burdan okuduklarıma göre ilk belirti gögüs agrısıymış ..inşallah hamilesindir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…