adet gecikmeden önce illa ki belirti olur mu

canım benım üzme kendini hiç birsey olmaz allahın izniyle hamileysen bile yine kullana bılırsın doktora gidip yazdır ben kullanmak istiyorum de yazar sana merak etme üzme kendini tatlım

canım bencede her gün çalışmayla olmaz heralde :) tabi Allah bilir yinede..senin tahminimce şubatın 8-9u yumurtlama tarihin.ama hesaplamaya bak yinede.

sağol karabiberim bun günleri şaşmamam lazım
haaa sen folic kullanmaya devam et rabbim dilek kapıları sonsuz bizede en kısa zamanda nasip eder yanı bu ilacı boşa kullanmayız inş.

sağol canım benım ben ogün kesin çalışıyorum bakalım hayırlısı inşallah tutar
valla ben ankarada hasvak hastanesindeki doktora gidiyorum mükemmel ilgileniyor senınle tam bır saat konuşma yapıyor hastalarıyla doktorunu çok iyi seç oldumu

ya korkma canım bişey olmaz eşimin dediği gibi ebelerimizin zamanında folic asit mi varmış annelerimiz falan folic asit mi kullanmışlar sanki..içini ferah tut sen tatlım

Sağol canım moral oldun bana şimdi eşimi aradım yarın için özel hastaneden randevu alalım diye kadın doğuma gidicem b ide yarın başka şeylerde gerekiyormu detaylı öğrenmek için...Herşeyi şansa bırakmamak gerek ... Bana bi ilaç önerdi dr ama aile hekimliğinden iç hastalıkları dr du...Yine de tam emin olmak için yarın kadın doğum a gidelim diyorum...

Hadi bakalım hayırlısı olsun...Ama 8 di geldi geçti deme bir iki gün arayla yine dene birde nereden anlayacakmıssın bılıyormusun?Hanıı adet donemıne yakın kasıklarımızda agrılar oluyor ya işte o agrılar yumurtladıgımızın gostergesıymıs o gunde calıs )

sağol karabiberim bun günleri şaşmamam lazım
haaa sen folic kullanmaya devam et rabbim dilek kapıları sonsuz bizede en kısa zamanda nasip eder yanı bu ilacı boşa kullanmayız inş.

amiin canım inşallah boşa kullanmayız dediğin gibi

sağol tatlım benım şimdiden kasıklarım ağrıyor gülüm yınde deneme devam senı haberdar ederim sende benı et am hmm doktora giderken aç git ayrıca folic acid söyle o sana testler uyguladıktan sonra verir merak etme en kısa zamanda bebişimiz olur inş.

ayy ben bir türlü yakalayamıyorum o günü var ya..sadece 1 gün yumurtluyoruz demi ? her ay o gün eşimle kesin bir tartışmamız oluyor küsüyorum ben kaç aydır dikkatimi çekti he:) olmayacak ya işte..bahanesi o da

inşallah canımmm hayırlısıyla güzel haberler verelim birbirimize en kısa zamanda aldım şimdi randevu yarın 10 da gidicez dönünce yazarım size

nilaycım bencede haber ver yarın bizlere..inşallah en kısa zamanda buradan güzel haberler vercez birbirimize :)

inşallah canımmm hayırlısıyla güzel haberler verelim birbirimize en kısa zamanda aldım şimdi randevu yarın 10 da gidicez dönünce yazarım size

ee hadi bakalım hayırlısı..hem senin adetine az kalmıştı demi belki bişiler vardır :))

ben birgün tam kasıklarımın ağrıdığı zaman küsüz ne yapacağımı şaşırdım altandan alma huyum yok illa o benım gönlümü alacak bende gittim geceliği giyip yanında oturdum gerisi sen tahmın et artık sende en hassas noktasından yakala benım gibi güzel kokular felan ama hiç pas verme bak nasıl sırnaşıyorlar tavsiye ederim

kesin yaz unutma haberleri bekliyorum tatlım iyi şanslar yarında kandil ne güzel bir gün ya inş. olur :)

nilaycım bencede haber ver yarın bizlere..inşallah en kısa zamanda buradan güzel haberler vercez birbirimize :)

Ok tatlım haberleşiriz heyecan bastı şimdiden offfff....Muayene olmak hiç hoş bişiy diil ama neyseee... inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz de en kısa zamanda...

Son düzenleme:
kesin yaz unutma haberleri bekliyorum tatlım iyi şanslar yarında kandil ne güzel bir gün ya inş. olur :)

Kız daha da heyecanlandırdın beni şimdi...Ben sadece görüşme içinm gidecektim yarın aslında ilaç vitamin için ama gitmişken bi muayene de olurum tabii ayyy bi de dr hamilesin diyor muymuşşşş??? :))))

:)) alemsin valla....Hmmm güzel bi taktik..Tatlım zaten her kadının içinde vardır böyle şeyler ufak kandırmacalar falan filan dimi?

ee hadi bakalım hayırlısı..hem senin adetine az kalmıştı demi belki bişiler vardır :))

Evet canım bat 14 as kaldı kasılmalarım var yalnız bu sanırım hala yumurtlama donemınde olduguma ısaret oyle okumustum ınt te??...

Son düzenleme:
sağol canım benım inan ben bunları çok bilmiyorum yardımların için çok teşekkür ederim allah gönlünde ne muradın varsa san nasip etsin senın bebişin varmı denedin mi sen bu uygulamayı

Sağol canım benim güzel dilek duaların için hayırlısı olsun hakkımızda herşeyin inşallah seninde herşey gönlüne göre olsun..Yok henüz tatlım ama çok istiyoruz biz de o yüzden anne adayı olarak araştırmalar içerisindeyim buradaki tüm arkadaşlarım gibi bende...Bakalım umutla bekliyoruz bizde henüz yeni evliyiz bir 1 ay oldu ama çok istiyoruz çünkü hayatımızı yeterince erteledik 6 yıldır birlikteyiz yaşımız geçiyor genç anne olmak istiyorummm ben...Allah hepimize sağlıkla nasip eder inşallahhh...Evet canım denedim benim yumurtlama gunumu hesaplama tablosuna göre 25 ile 30 ocak arası gosterıyor ama yumurtlamanın devam ettiğini kasıklarındaki kasılmalardan adet oncesı sancılardan da anlayabılıyormusuz... Adet zamanının hemen öncesi ve hemen sonrası en uygun zamanlar bizim anlayacağımız şekilde....

Canım birde yeni öğrendim biz şimdi hesaplama tablosuna bakarak yumurtlama tarıhımızı ogrenıyoruz o gune endekslenıyoruz ya aslında o gunden 4 gün oncesınde ve o gun hamıle kalma rıskı daha fazla oluyormus ılla o gun olacak dıye de bır sey yokmus yanı yumurtlama gunune son 4 gun kala calısmaya baslamak gerekıyor kızlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…