- Konu Sahibi karabiber89
-
Offf yaa sıkıldım bak şımdı çok...inşallah bir sorun yaşamam bu yüzden??? Bu arada baktım senin tarihine canım 8 şubat gösteriyor yumurtlama tarihini başka yerden baktım buradakinde sanırım bir sorun var şu an...
Ya aslında biz dr testler yapılırken gittiğimizde bana bi ilaç ismi yazıp verdi bunu kullanmaya başla hemen dedi bebek düşünüyorsan diye ama ihmal ettim aklımdan çıktı tamamen şimdi okuyunca hatırladım offf
canım bencede her gün çalışmayla olmaz heralde :) tabi Allah bilir yinede..senin tahminimce şubatın 8-9u yumurtlama tarihin.ama hesaplamaya bak yinede.
Offf yaa sıkıldım bak şımdı çok...inşallah bir sorun yaşamam bu yüzden??? Bu arada baktım senin tarihine canım 8 şubat gösteriyor yumurtlama tarihini başka yerden baktım buradakinde sanırım bir sorun var şu an...
Ya aslında biz dr testler yapılırken gittiğimizde bana bi ilaç ismi yazıp verdi bunu kullanmaya başla hemen dedi bebek düşünüyorsan diye ama ihmal ettim aklımdan çıktı tamamen şimdi okuyunca hatırladım offf
ya korkma canım bişey olmaz eşimin dediği gibi ebelerimizin zamanında folic asit mi varmışannelerimiz falan folic asit mi kullanmışlar sanki..içini ferah tut sen tatlım
sağol canım benım ben ogün kesin çalışıyorum bakalım hayırlısı inşallah tutar
valla ben ankarada hasvak hastanesindeki doktora gidiyorum mükemmel ilgileniyor senınle tam bır saat konuşma yapıyor hastalarıyla doktorunu çok iyi seç oldumu
sağol karabiberim bun günleri şaşmamam lazım
haaa sen folic kullanmaya devam et rabbim dilek kapıları sonsuz bizede en kısa zamanda nasip eder yanı bu ilacı boşa kullanmayız inş.
Hadi bakalım hayırlısı olsun...Ama 8 di geldi geçti deme bir iki gün arayla yine dene birde nereden anlayacakmıssın bılıyormusun?Hanıı adet donemıne yakın kasıklarımızda agrılar oluyor ya işte o agrılar yumurtladıgımızın gostergesıymıs o gunde calıs)
Hadi bakalım hayırlısı olsun...Ama 8 di geldi geçti deme bir iki gün arayla yine dene birde nereden anlayacakmıssın bılıyormusun?Hanıı adet donemıne yakın kasıklarımızda agrılar oluyor ya işte o agrılar yumurtladıgımızın gostergesıymıs o gunde calıs)
sağol tatlım benım şimdiden kasıklarım ağrıyor gülüm yınde deneme devam senı haberdar ederim sende benı et am hmm doktora giderken aç git ayrıca folic acid söyle o sana testler uyguladıktan sonra verir merak etme en kısa zamanda bebişimiz olur inş.
sağol tatlım benım şimdiden kasıklarım ağrıyor gülüm yınde deneme devam senı haberdar ederim sende benı et am hmm doktora giderken aç git ayrıca folic acid söyle o sana testler uyguladıktan sonra verir merak etme en kısa zamanda bebişimiz olur inş.
inşallah canımmm hayırlısıyla güzel haberler verelim birbirimize en kısa zamanda aldım şimdi randevu yarın 10 da gidicez dönünce yazarım size
ayy ben bir türlü yakalayamıyorum o günü var ya..sadece 1 gün yumurtluyoruz demi ? her ay o gün eşimle kesin bir tartışmamız oluyor küsüyorum benkaç aydır dikkatimi çekti he:) olmayacak ya işte..bahanesi o da
inşallah canımmm hayırlısıyla güzel haberler verelim birbirimize en kısa zamanda aldım şimdi randevu yarın 10 da gidicez dönünce yazarım size
nilaycım bencede haber ver yarın bizlere..inşallah en kısa zamanda buradan güzel haberler vercez birbirimize :)
nilaycım bencede haber ver yarın bizlere..inşallah en kısa zamanda buradan güzel haberler vercez birbirimize :)
kesin yaz unutma haberleri bekliyorum tatlım iyi şanslar yarında kandil ne güzel bir gün ya inş. olur :)
ben birgün tam kasıklarımın ağrıdığı zaman küsüz ne yapacağımı şaşırdım altandan alma huyum yok illa o benım gönlümü alacak bende gittim geceliği giyip yanında oturdum gerisi sen tahmın et artık sende en hassas noktasından yakala benım gibi güzel kokular felan ama hiç pas verme bak nasıl sırnaşıyorlar tavsiye ederim
ee hadi bakalım hayırlısı..hem senin adetine az kalmıştı demi belki bişiler vardır :))
sağol canım benım inan ben bunları çok bilmiyorum yardımların için çok teşekkür ederim allah gönlünde ne muradın varsa san nasip etsin senın bebişin varmı denedin mi sen bu uygulamayı
ayy ben bir türlü yakalayamıyorum o günü var ya..sadece 1 gün yumurtluyoruz demi ? her ay o gün eşimle kesin bir tartışmamız oluyor küsüyorum benkaç aydır dikkatimi çekti he:) olmayacak ya işte..bahanesi o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?