• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet esnasinda iliski

Melisa bdk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2020
30
-17
1
28
Adet olacağım zaman ilişkiye giriyorum çok farklı bi acı hissediyorum kendimi yorgun bitkin hissediyorum . Ilişki esnasında yoğun stres ve korku hissine kapılıyorum panik atak gibiyim. Bazen çok sinirli oluyorum göğüs ucumda bi yanma gibi oluyo . Sevgilim nerdeyse hergun benle birlikte olmak istiyor ben olmaz desemde onun dediği oluyo işte nolur bi akıl verin

Adet esnası demişsiniz başlıkta ama adet olacağım zaman demişsiniz konuda. Bende adetten önce ki ilişkide zorlanıyorum kuruluk mu oluyor artık bilmiyorum neden.

Adet olacağım zaman ilişkiye giriyorum çok farklı bi acı hissediyorum kendimi yorgun bitkin hissediyorum . Ilişki esnasında yoğun stres ve korku hissine kapılıyorum panik atak gibiyim. Bazen çok sinirli oluyorum göğüs ucumda bi yanma gibi oluyo . Sevgilim nerdeyse hergun benle birlikte olmak istiyor ben olmaz desemde onun dediği oluyo işte nolur bi akıl verin
Girme sizi bu konuda zorlayan biri ile neden devam ettiriyorsunuz ki

Girme sizi bu konuda zorlayan biri ile neden devam ettiriyorsunuz ki
Ya bende ilişki istiyorum ama bu kadar çok sık değil yani onu da çok seviyorum kıramıyorum da birşey deyince alınıyo tartışıyoruz yoksa dayanamıyorum gerçekten hep acı hep acı

Dini boyutunu karıştırmıyorum bile ama Adetken ilişki yaşamayın ya enfeksiyon filan olursun
Öncesinden bahsediyorsan Zorlanma olayı psikolojik bile olabilir dönem öncesi olduğuniçin .

Dini boyutunu karıştırmıyorum bile ama Adetken ilişki yaşamayın ya enfeksiyon filan olursun
Öncesinden bahsediyorsan Zorlanma olayı psikolojik bile olabilir dönem öncesi olduğuniçin .
Adetliyken uzun zamandır ilişki içindeyim yani . Acı sürekli karmalar felan var

Tıbbi olarak kesinlikle hiçbir doktor tavsiye etmiyor. Dini boyutuna girmiyorum bile. Siz kanama olurken ilişki yaşadığınızda her türlü mikroba açık oluyorsunuz ve belki de bunların acısı ilerde çocuk Sahibi olmak istediğinizde çıkıcak bence dikkat etmelisiniz

Tıbbi olarak kesinlikle hiçbir doktor tavsiye etmiyor. Dini boyutuna girmiyorum bile. Siz kanama olurken ilişki yaşadığınızda her türlü mikroba açık oluyorsunuz ve belki de bunların acısı ilerde çocuk Sahibi olmak istediğinizde çıkıcak bence dikkat etmelisiniz
Sevgilime anlatıyorum ama beni dinlemiyo acı hariç bende istiyorum ama çok tarifsiz bir acı içindeyim bazen çığlık çığlığa kalıyorum

Girmeyin o zaman ilişkiye.

Back
X