Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gitmedigim doktor kalmadi istanbulmu dersin samsunmu dersin bi nedeni yok hormon testlerm patoloji testlerm hepsi normal artik genetik dediler tryzemde hep duzensizmis benim cocuklugundan beri benim gebeligimde oldu ama dis gebelik oldusoğan kürü adet söktürüyor ama 60 günde neden oluyorsunuz binin için doktora gidin bence
Bende yapicam artik karaciger enzimlerine bi etki etmiyor herhaldeSoğan kürü ben ve arkadaşlarımda ise yariuor
Hayrrrr etmiyorBende yapicam artik karaciger enzimlerine bi etki etmiyor herhalde
tesekkur ederim
Kuzu benim de uzun sureli olmuyordu adetlerm cok duzensizdi ilacta kulanmak istemiyordum evet o kurun faydasi var ben 1 2 defa yaptm 2 3 ay da bir adet olurken o yaptgm zamanlarda aylarca duzenli gelmeye başlamşti suan hamileym zaten kim bilir belki onun faydasıdr ada cayi da cok ise yariyo bilgin olsunMerhaba arkadaslar 60 gunde bir adet okuyorum sogan kuru kullanmak istiyorum ise yariyanlar varmi acaba sogan kuruyle duzene girenler hormonlsrmda hicbir sknti yok genetik bi durum galiba duzensizlik faydasini gorenler yazabilirmi
Allah saglikli kucagina almayi nasip etsin canim senin neden duzensiz bi nedeni varmiKuzu benim de uzun sureli olmuyordu adetlerm cok duzensizdi ilacta kulanmak istemiyordum evet o kurun faydasi var ben 1 2 defa yaptm 2 3 ay da bir adet olurken o yaptgm zamanlarda aylarca duzenli gelmeye başlamşti suan hamileym zaten kim bilir belki onun faydasıdr ada cayi da cok ise yariyo bilgin olsun
Amin tskkr ederm. Hormonlar falan hc bi sıkntı yoktu bende de ilk olmaya basladgmdan beri hc duzenli oldugumu hatrlamam istersen bi 15 gun aralksz gunde 2 defa ic bakalm faydasi olur sanada insallahAllah saglikli kucagina almayi nasip etsin canim senin neden duzensiz bi nedeni varmi
Insallah bi adet olayim ondan sonra basliycam bende ayni sekil kendimi bildim bileli duzensiz olurum evliligimin ilk 3 ayinda dis gebelik gecirdim demekki kalabiliyorum tedavi surecindeyiz esim varikosel ameliyati oldu sperm sayisi dusuklugunden bendede bi sknti olsun istemiyorum o yuzden sogan kuru icicemAmin tskkr ederm. Hormonlar falan hc bi sıkntı yoktu bende de ilk olmaya basladgmdan beri hc duzenli oldugumu hatrlamam istersen bi 15 gun aralksz gunde 2 defa ic bakalm faydasi olur sanada insallah
Hakknzda hayrlısı neyse o olsun insallah canmInsallah bi adet olayim ondan sonra basliycam bende ayni sekil kendimi bildim bileli duzensiz olurum evliligimin ilk 3 ayinda dis gebelik gecirdim demekki kalabiliyorum tedavi surecindeyiz esim varikosel ameliyati oldu sperm sayisi dusuklugunden bendede bi sknti olsun istemiyorum o yuzden sogan kuru icicem
Insallah bi adet olayim ondan sonra basliycam bende ayni sekil kendimi bildim bileli duzensiz olurum evliligimin ilk 3 ayinda dis gebelik gecirdim demekki kalabiliyorum tedavi surecindeyiz esim varikosel ameliyati oldu sperm sayisi dusuklugunden bendede bi sknti olsun istemiyorum o yuzden sogan kuruAmin tskkr ederm. Hormonlar falan hc bi sıkntı yoktu bende de ilk olmaya basladgmdan beri hc duzenli oldugumu hatrlamam istersen bi 15 gun aralksz gunde 2 defa ic bakalm faydasi olur sanada insallah
Tesekkur ederim ccumlemizinHakknzda hayrlısı neyse o olsun insallah canm