Adet Düzensizliğine Karşı Kür

bushra_84

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mart 2011
4.183
1.605
448
Selam kızlar,maalesef adet düzensizliğim var.Bugün İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinde adet düzensizliğine karşı bir kür tarifi buldum.Sizlerle paylaşmak istedim,inşallah faydasını görürüz.

Kür 1: Adet düzensizliğine ve tüylenmeye karşı

Üç-dört gram (bir tatlı kaşığı) kurutulmuş testere dişli arslanpençesi kaynamakta olan bir bardak (150-200 ml) klorsuz suya atılır. Kısık ateşte 10 dakika kaynatmaya devam edilir. Daha sonra soğumaya bırakılır ve ılıyınca süzülür. Bir ay boyunca her gün ,sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına bir su bardağı içilir. Bir aydan sonra bir hafta ara verilir. Bir hafta aradan sonra aynı şekilde bir aylık kür tekrar edilir. Ve kür sonlandırılır. Kürün en uygun içim zamanları sabah kahvaltısından iki saat sonra veya öğleden sonra aç karnına içmektir.

İleride adet düzensizliği tekrar ederse, kür 1 aynı şekilde tekrar edilir.

paylaşım için teşekkürler genelde ya soğan kürü ya da hayıt yazılıyor bunu ilk kez duyuyorum.. Acaba kiste de iyi gelir mi bu bilginiz var mı?

paylaşım için teşekkürler genelde ya soğan kürü ya da hayıt yazılıyor bunu ilk kez duyuyorum.. Acaba kiste de iyi gelir mi bu bilginiz var mı?

Kiste soğan kürü iyi geliyor.Soğan kürü adet düzensizliğini giderme için öneriliyor ama daha çok kisti olanlar için önerilen bir kür.Hayıt tohumu yumurtalıkları düzenlemek için kullanılan bir kürdür.
Bu yazdığım kür sadece adet düzensizliği için diyor ama isterseniz deneyin,belki faydasını görürsünüz.
Bende adet düzensizliği olduğu için soğan kürü yaptım 2 defa ama adetlerim hala düzensiz.
İbrahim Saraçoğlu'nun sitesine bir bakayim dedim bunu buldum.Kısmetse yarın başlayacağım,inşallah faydasını görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…