• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet düzensizliğine Clife macun kullananlar lutfenn

lifeve

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
1.575
937
123
Kızlar Clife kullnanlarfaydasini gördünüz mü yardim lutfen

Bende de işe yaramadı malesef polikistik overim var ilaçsız adet göremiyorum

Aynı sorun bende dr var kaç aydır kullanıyordunuz Clife i bn de tarlusal ile adet oluyorum ylnzca

Pko canım adet olamıyorum yumurtam büyümüyo çatlamıyo gebede kalamıyorum 4 ay oldu

Kuzum benim de öyle adet olamıyorum yumurtalar büyüyor klomenle falan ama insan vücudu bu ne smn neye tepki göstereceği belliolmuyor bende denemekistedim fayda gören de var görmeynde

Ben artık inanmıyorum ot çöp çay macun zaman kaybı olarak görüyorum

Aksine bende tuo bebek denemiş biri olarak takviyeler ile belli bir seviyeye getirmek gerektiğine inanıyorum. Çünkü yumurta büyümez sperm olmaz ya da aksi bir duurm olur tuo bebek de ise yaramaz yada biz de böyle oldu

Kuzum benim de öyle adet olamıyorum yumurtalar büyüyor klomenle falan ama insan vücudu bu ne smn neye tepki göstereceği belliolmuyor bende denemekistedim fayda gören de var görmeynde
aynen benimde büyüyo çatlamıyo. senin kullandığın başka bişey var mı

aynen benimde büyüyo çatlamıyo. senin kullandığın başka bişey var mı

Hayır aslında aslan öncesi ile civan perçemi çok etkili oluyor diyorlar da sürekli kullanamaoyorum yani düzenli olmayınca faydası da olmuyor bende hazır diye bunu denedim bakalm faydasını gorrsem

Ben kulladndm ama.adetim 5gün geçti adete 2gun kala testyapmistim negatifti. Pikoluyum hep düzensiz zaten bu ayda deniycem adetm.bitince bakalım

Arkadaşlar bendede Pcos var ilaçsız adet olamıyorum 4 aydır adetim olmamıştı doktorum inofolic combi adlı bir folik asit verdi ve adetim oldu hemde bol bol oldu bu ay Pcos hastalarına özel bir folik asit mis tavsiye ederim bununla hamile kalanda çok varmış

Arkadaşlar bendede Pcos var ilaçsız adet olamıyorum 4 aydır adetim olmamıştı doktorum inofolic combi adlı bir folik asit verdi ve adetim oldu hemde bol bol oldu bu ay Pcos hastalarına özel bir folik asit mis tavsiye ederim bununla hamile kalanda çok varmış
7-8 ay bırakmadan sürekli inofoloc combi kullandım yanında yumurta takibi yapıldı ben ne bu ilaçla regl olabildim ne de başka birşey ve sadece 1 ay yumurtam çatlama derecesine kadar büyüdü

Hanımlar kuru incir kürü yumurtaları büyütmeye ve havuç kürü de çatlatmaya yardımcı oluyormus bende daha yeni öğrendim bu ay ovülasyon testi yapıyorum tutmazsa diğer ay incir ve havuc kürüne başlıcam inşallah ve eşimin kuzeni de bu kürle hamile kalmış yani aklınızda bulunsun fikir olsun size de denemek isterseniz (saraçoğlu kürü)

Hanımlar kuru incir kürü yumurtaları büyütmeye ve havuç kürü de çatlatmaya yardımcı oluyormus bende daha yeni öğrendim bu ay ovülasyon testi yapıyorum tutmazsa diğer ay incir ve havuc kürüne başlıcam inşallah ve eşimin kuzeni de bu kürle hamile kalmış yani aklınızda bulunsun fikir olsun size de denemek isterseniz (saraçoğlu kürü)

Bende Saraçoğlu un soğan kürü yaptım ve doktora gittim kistlerimin aynen durduğunu söyledi . Her bünyede farklı etki ediyor demekki inofolic bana çok etki sağladı saç dökülmesi bile durdurdu ben ondan olduğunu düşünüyorum doğrusu. Birde hacamat yaptırmıştım belki o yüzden de adet olmuş olabilirim ilaçsız arka arkaya bu tedavileri kullandığım için belirtmek.istedim

Bende Saraçoğlu un soğan kürü yaptım ve doktora gittim kistlerimin aynen durduğunu söyledi . Her bünyede farklı etki ediyor demekki inofolic bana çok etki sağladı saç dökülmesi bile durdurdu ben ondan olduğunu düşünüyorum doğrusu. Birde hacamat yaptırmıştım belki o yüzden de adet olmuş olabilirim ilaçsız arka arkaya bu tedavileri kullandığım için belirtmek.istedim
Ben soğan kürünü kullanmıyorum doktorum düsük yaptırır demisti tabi canım bünyeden bünyeye değişiyor bende hacamat oluyorum sık sık ama ne bileyim birsey görmedim

Back