Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 kutu kullandım işe yaramadı. 2. kutuyu sipariş ettim klomen ile birlikte kullanıcam![]()
Bende de işe yaramadı malesef polikistik overim var ilaçsız adet göremiyorum
Pko canım adet olamıyorum yumurtam büyümüyo çatlamıyo gebede kalamıyorum 4 ay olduAdetlerin mi duzensizdi canım sorun nedir sizde
Yıl olarak kullanmadım 3 kavanoz kullanıp biraz ara verip tekrar 3 kavanoz kullandım işe yaramadı daha sonrada kullanmadım zatenAynı sorun bende dr var kaç aydır kullanıyordunuz Clife i bn de tarlusal ile adet oluyorum ylnzca
Ben artık inanmıyorum ot çöp çay macun zaman kaybı olarak görüyorumKızlar Clife kullnanlarfaydasini gördünüz mü yardim lutfen
Pko canım adet olamıyorum yumurtam büyümüyo çatlamıyo gebede kalamıyorum 4 ay oldu
Ben artık inanmıyorum ot çöp çay macun zaman kaybı olarak görüyorum
3 kutu macun yedim hiçbir işe yaramadı![]()
aynen benimde büyüyo çatlamıyo. senin kullandığın başka bişey var mıKuzum benim de öyle adet olamıyorum yumurtalar büyüyor klomenle falan ama insan vücudu bu ne smn neye tepki göstereceği belliolmuyor bende denemekistedim fayda gören de var görmeynde
aynen benimde büyüyo çatlamıyo. senin kullandığın başka bişey var mı
7-8 ay bırakmadan sürekli inofoloc combi kullandım yanında yumurta takibi yapıldı ben ne bu ilaçla regl olabildim ne de başka birşey ve sadece 1 ay yumurtam çatlama derecesine kadar büyüdüArkadaşlar bendede Pcos var ilaçsız adet olamıyorum 4 aydır adetim olmamıştı doktorum inofolic combi adlı bir folik asit verdi ve adetim oldu hemde bol bol oldu bu ay Pcos hastalarına özel bir folik asit mis tavsiye ederim bununla hamile kalanda çok varmış
Hanımlar kuru incir kürü yumurtaları büyütmeye ve havuç kürü de çatlatmaya yardımcı oluyormus bende daha yeni öğrendim bu ay ovülasyon testi yapıyorum tutmazsa diğer ay incir ve havuc kürüne başlıcam inşallah ve eşimin kuzeni de bu kürle hamile kalmış yani aklınızda bulunsun fikir olsun size de denemek isterseniz (saraçoğlu kürü)
Ben soğan kürünü kullanmıyorum doktorum düsük yaptırır demisti tabi canım bünyeden bünyeye değişiyor bende hacamat oluyorum sık sık ama ne bileyim birsey görmedimBende Saraçoğlu un soğan kürü yaptım ve doktora gittim kistlerimin aynen durduğunu söyledi . Her bünyede farklı etki ediyor demekki inofolic bana çok etki sağladı saç dökülmesi bile durdurdu ben ondan olduğunu düşünüyorum doğrusu. Birde hacamat yaptırmıştım belki o yüzden de adet olmuş olabilirim ilaçsız arka arkaya bu tedavileri kullandığım için belirtmek.istedim