Öncelikle herkese merhabalar.. Ben 21 yaşındayım öğrenciyim ismim Ece. Kızlar bence benim dururmum baya ilginç. Lütfen aynı durumda olanlar varsa yardım etsin.. Konu şu; ben adet olduğum ilk günden beri adetlerim hep 4 gün erken olur bazen de 5. yalnız bu kış aylarında bir hafta erken olmaya başladım 3 aydır böle. Bir de aşırı derece meme ağrısı çekiyorum. Dokunamayacak derecede şişiyo neredeyse göğüslerim. adet olduktan sonra geçiyo. sonra 1 hafta sonra tekrar başlıyo ağrımaya. Bir ay çok yoğun adet görüyorsam bir sonraki adetim az oluyor. Ayrıca uzun sürüyor bir hafta süyor. Tamamen bittikten sonra 2 gün pembe çok koyu kıvamlı akıntı geliyor sonra o da geçiyor. Artık kendimdeki değişikliklere ayak uyduramaz oldum. Acayip moralim bozuluyor. Okulum çok yoğun inanın zaman ayırcak vaktim yok. Ayrıca bir de aşermek nasıl oluyor bilmiyorum ama değişik bir şekilde çok alakasız şeyleri canım çekebiliyor. ya da aklıma geliyor. Bir de ben yine kendimi bildim bileli kabızım. Allah kimsenn başına vermesin berbat bir durum. Bu yüzden midir yoksa bu adet düzensizliklerimden midir bilmem karnımın alt bölgesinde guruldamalar oluyor. Bu ara ara hep olurdu bana yalnız yine son 1 aydır arttı. Kızlar gerçekten çok takmaya başladım ben bu durumu. Hormonal midir nedir? Böyle yaşayan varsa noooluuurrr yardım etsinnn lüüüttfeeennnnnnn.....
Son düzenleme: