adet duzensizligi

uzaakulkee

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
16
1
6
Merhaba arkadaşlar benim adet duzensizligim var genc kizligimdan beri 1yildir doktor kontrolunde ilac kullanip ilacla duzene sokduk ama ilaci biraktim ve yine gecikme yasadim sizde de boyle olan varmi bir iki kisiden ilacin etkisiyle 2 3 ay daha duzenli olur demizlerdi braktikdan sonra adeti duzensiz olupda benim gibi bir olay yasiyan varmi

merhaba bende adet düzensizlik var ama adet olmadan 7gün az kirli kan geliyor test yaptım fsh 7.38 tsh 2 05 prolaktin 10.18 lh lutenızan hormon 9.79 nasıl bu sonuçlarım acaba

Merabaaaa kizlar 2sinde kahve rengi akintim basladi 4une kadar azar azar devam etti sonrasinda 8ine kadar acik kahve pembe kirmizi kanamalr basladi simdi ise cogaldi gibi karin ve kasik agrisi yasiyorum sanki adet sancisiymis gibi bide adetimden erken basladi normalde bu ayin en erken 9u en gec 11inde baslamasi lazimdi. 31indede muayne olmustum alttanda baktilar ulrasonla hic bi problemim yok allaha sukur ama bianda boyle bisey oldu hamile olabilirmiyim sizce adetim cok duzenli cunku bu yasima kadar hic gecikmem olmadi oldu isede en fazla 2gun gecikir yada 2gun erkenn olurum bde 6gunden fazla surmez ama bu neyin nesiyse 12gun olcak yarin icimden de cok az kan pihtilari geliyo bazende ifak yuvarlak olarak cikiyo icimdeb suya dusunce dagliyo yardim edin fikir verin arkadaslar

Hormon testi yaptırın bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…